Рецепт Тефтелі з тріски
Рецепт приготування тефтелей з тріски — читаємо і готуємо! Хто сказав, що тефтелі — суто м'ясну страву? Якщо ви любите рибу або ваш чоловік завзятий рибалка, цей рецепт вам стане в нагоді.
опис приготування:
Якщо вам набридли звичайні тефтелі, але і робити стандартні страви з риби ви теж не хочете, то цей рецепт вам стане в нагоді. Для приготування тефтелей з тріски беремо свіжу рибу. Я не стала додавати рис в фарш, він більш доречний в м'ясних тефтелі. Тефтелі з тріски можуть бути приготовлені з соусом або без, я зазвичай даю їм згасити у власному соку.
Рецепт тефтелей з тріски наступний:
1. Рыбу чистим, убираем потроха, добре промиваємо. Важливо прибрати всі кістки, зняти м'якоть з шкіри. Провертає рибу через м'ясорубку.
2. Булочку замочуємо в молоці. Тим часом дрібно рубаємо цибулю.
3. У рибний фарш додаємо булочку, цибуля і спеції. Ще раз провертає все разом через м'ясорубку.
4. Формуємо невеликі тефтелі. Розігріваємо жир в сковороді і обсмажуємо тефтелі з обох сторін.
5. Потім перекладаємо їх в неглибоку каструлю і заливаємо склянкою бульйону. На середньому вогні тушкуємо хвилин 20.
6. підсмажуємо борошно, додавши трохи бульйону, солимо і перчимо. Довівши до кипіння, відправляємо в каструлю до тефтелі.
7. Додаємо до тефтелі сметану, рубаний кріп, гарненько струснувши. Доводимо до готовності.
Готово! Подаємо тефтелі з тріски під томатним соусом або просто посипавши зеленню. Смачного.
- лихоманка— 700 грам
- печиво— 100 грам
- молоко— 1/2 склянки
- Цибуля ріпчаста— 1 штука
- жир— 70 грам
- яйце— 1 штука
- борошно— 30 грам
- крем— 125 грам
- кріп— За смаком
- сіль— За смаком
- перець— За смаком
Рецепт тефтелей з тріски наступний:
1. Рыбу чистим, убираем потроха, добре промиваємо. Важливо прибрати всі кістки, зняти м'якоть з шкіри. Провертає рибу через м'ясорубку.
2. Булочку замочуємо в молоці. Тим часом дрібно рубаємо цибулю.
3. У рибний фарш додаємо булочку, цибуля і спеції. Ще раз провертає все разом через м'ясорубку.
4. Формуємо невеликі тефтелі. Розігріваємо жир в сковороді і обсмажуємо тефтелі з обох сторін.
5. Потім перекладаємо їх в неглибоку каструлю і заливаємо склянкою бульйону. На середньому вогні тушкуємо хвилин 20.
6. підсмажуємо борошно, додавши трохи бульйону, солимо і перчимо. Довівши до кипіння, відправляємо в каструлю до тефтелі.
7. Додаємо до тефтелі сметану, рубаний кріп, гарненько струснувши. Доводимо до готовності.
Готово! Подаємо тефтелі з тріски під томатним соусом або просто посипавши зеленню. Смачного.
Подібні рецепти
Оладки з дієтичного сиру
Тарталетки з печінкою тріски і яйцем — це пречудове частування на святковий стіл. Підійдуть тарталетки і для багатолюдних фуршетів і для скромних свят. Виглядають дуже красиво, коштують недорого. опис приготування: Готуються тарталетки з печінкою тріски і яйцем дуже легко і швидко. З урахуванн...
Тефтелі дітям
Так хочеться подати діткам таку їжу, щоб вони її обов'язково з'їли. Ці тефтелі максимально відповідають вимогам малюків. опис приготування: готуємо фарш. Перемелюємо куряче філе. подрібнюємо цибулю, картопля і перемішуємо з фаршем. заправляємо спеціями, формуємо тефтелі і смажимо з усіх боків ...
Тефтелі з баранини
Це не просто тефтелі з баранини - це справжнє марокканське блюдо з тефтелей, яєць, соусу і ароматних трав. Свято для шлунка забезпечений! Спробуйте! опис приготування: Приготування тефтелей з баранини почніть з фаршу. Подрібніть в м'ясорубці м'ясо, додайте в фарш яйце і спеції, вимішайте і сфо...
Тефтелі з курятини
Тефтелі з курятини в домашніх умовах виходять не такими жирними, як м'ясні, але зате і більш здоровими, та ще й готуються на порядок швидше. Смак у них ніжний,так що подавати можна до чого завгодно опис приготування: Хочете знати, як приготувати тефтелі з курятини? — Все дуже просто. Якщо наві...
Тефтелі з курячого фаршу
Курячий фарш не має сенсу смажити - він стає сухим і жорстким. А ось для тефтелей він підходить ідеально - виходить дуже ніжне, смачне, поживна і, разом з тим, дієтичне блюдо. опис приготування: Класичний рецепт тефтелей з курячого фаршу має на увазі придбання свіжої охолодженої курки, з якої ...