Рецепт Тельное відварне

Рецепт Тельное відварне
Кількість порцій: 2 Час приготування: 50 хв.
Рецепт приготування відварного ного з начинкою з рибного фаршу, лука і варених яєць.

опис приготування:

Згадки про тельном зустрічаються ще в 16-17 століттях. Це старовинне російське страву не забуте і в наші дні. Тельное подавали як смажене гаряче, так і холодне відварне в якості закуски. Для ного підійде практично будь-яка риба, але найкраще брати малокостістую рибу — судака, щуку, сума, Налимова, тріска, лосося і ін.

приготування:

Відварити яйця круто і дрібно нарізати. Рибне філе промити під холодною водою і висушити. Чверть філе відкласти в сторону і подрібнити. Час, що залишився філе пропустити через м'ясорубку два рази і викласти в миску. Додати сіль, перець, вершки, борошно, сирі яйця і збити міксером, поки маса не буде нагадувати тісто. розкачати корж. Щоб зробити начинку, подрібнити цибулю і нагріти 1 столову ложку рослинної олії в сковороді. Викласти цибулю і обсмажити до золотистого кольору. В іншій сковороді розігріти 2 столові ложки рослинної олії. Додати подрібнену філе, 1/4 склянки води, лимонний сік і томатну пасту. готувати помішуючи, 7-10 хвилин. Дати начинці охолонути, додати обсмажену цибулю, яйця, сіль, перець і перемішати. Викласти начинку в середину коржики, защипнути краю, сформувати кулю і помістити його на лляну серветку, змочену водою. Зав'язати кінці серветки і опустити в окріп. готувати 30 хвилин. дати охолонути, витягти тельное з серветки, нарізати на шматки і відразу подавати. Тельное можна посипати подрібненою зеленню і шматочками лимона.


  • філе судака— 500 грам
  • вершків— 1/4 склянки
  • ріпчаста цибуля— 1 штука
  • лимонного соку— 1 Ст. ложка
  • сирі яйця— 2 штуки
  • варені яйця— 2 штуки
  • борошна— 3-4 Ст. ложок
  • томатної пасти— 1 Ст. ложка
  • рослинної олії— 3 Ст. ложки
  • сіль і перець— За смаком
Згадки про тельном зустрічаються ще в 16-17 століттях. Це старовинне російське страву не забуте і в наші дні. Тельное подавали як смажене гаряче, так і холодне відварне в якості закуски. Для ного підійде практично будь-яка риба, але найкраще брати малокостістую рибу — судака, щуку, сума, Налимова, тріска, лосося і ін.

приготування:

Відварити яйця круто і дрібно нарізати. Рибне філе промити під холодною водою і висушити. Чверть філе відкласти в сторону і подрібнити. Час, що залишився філе пропустити через м'ясорубку два рази і викласти в миску. Додати сіль, перець, вершки, борошно, сирі яйця і збити міксером, поки маса не буде нагадувати тісто. розкачати корж. Щоб зробити начинку, подрібнити цибулю і нагріти 1 столову ложку рослинної олії в сковороді. Викласти цибулю і обсмажити до золотистого кольору. В іншій сковороді розігріти 2 столові ложки рослинної олії. Додати подрібнену філе, 1/4 склянки води, лимонний сік і томатну пасту. готувати помішуючи, 7-10 хвилин. Дати начинці охолонути, додати обсмажену цибулю, яйця, сіль, перець і перемішати. Викласти начинку в середину коржики, защипнути краю, сформувати кулю і помістити його на лляну серветку, змочену водою. Зав'язати кінці серветки і опустити в окріп. готувати 30 хвилин. дати охолонути, витягти тельное з серветки, нарізати на шматки і відразу подавати. Тельное можна посипати подрібненою зеленню і шматочками лимона.


Подібні рецепти

Тельное куряче

Серце свиняче відварне

Рецепт приготування ного з курки зі свининою, шпиком і мовою. опис приготування: Тельное з курки являє собою курячу м'якоть, фаршировану начинкою з курки, свинини, шпику та мови. приготування: Очистити курку, натерти борошном і обпалити. Потім промити і висушити. Обрізати м'якоть з боку спинки...

Тельное рибне

Тельное рибне

Рецепт приготування ного з рибного філе з білими грибами та цибулею. опис приготування: Тельное - старовинне російське блюдо, яке отримало свою назву тому, що страва готується з тіла риби. Раніше тельним називали рибний фарш, потім ця назва перейшла також на пироги і рибу, начинені рибним фарш...

Тельное з грибами

Тельное з грибами

Рецепт приготування тріски з грибами. кількість порцій: 4 гарячкові файл— 1 кілограм борошна— 4 Ст. ложки яйце— 4 штуки сушених грибів— 50 грам цибулини— 2 штуки рослинної олії— 2 Ст. ложки вершкового масла— 1-2 Ст. ложок сіль, перець— 1 штука(за смаком) гриби вимити, покласти в сотейник і...

Тельное запечене

Тельное запечене

Рецепт приготування запеченого в сметані з лимонною цедрою тельного з філе білої риби з цибулею, петрушкою і кропом. опис приготування: Тельное - класичне блюдо російської кухні. У давнину під тельним розумівся рибний фарш, потім ця назва закріпилася за рибними зразами, приготованими в формі п...

Морозиво з банана і молока

Морозиво з банана і молока

Способів приготування такого морозива кілька: можна заморозити збиті фрукти або змішати банани з йогуртом або ж приготувати вершкове морозиво з банановим наповнювачем. опис приготування: Готувати морозиво з банана в домашніх умовах дуже просто і швидко. Воно має специфічний смак, оцінити який ...