Рецепт Телячі реберця запечені
телячі реберця — вже звучить, а якщо їх ще й приготувати правильно, в маринаді з лимона і меду… Так з картоплею… Дуже смачно, так що розповім, як зробити телячі реберця запечені!
опис приготування:
Як ви можете переконається, спосіб, як приготувати телячі реберця запечені, досить простий, і впорається тут насправді будь-який. Тим більше, що інгредієнти всі доступні й улюблені для багатьох. А телячі реберця в маринаді взагалі неймовірно соковиті і ніжні. Так що спеціально для вас я і поділюся цим чудовим рецептом приготування телячих реберець запечених!
- телячі реберця— 1.5 кілограма
- Картопля— 2 кілограма
- Цибуля— 1 кілограм
- лимон— 2 штуки
- мед— 2 Ст. ложки
- розмарин— 0.5 чайних ложки
- сіль— За смаком
2. Цибуля ріжемо товстими кільцями, а картопля — середніми шматочками. Викладаємо у форму, змащену маслом, картопля з цибулею, а зверху поміщаємо підготовлені ребра. Під кришкою з фольги готуємо півтори години в розігрітій духовці.
3. От і все! Подавайте відразу ж. Смачного!
Подібні рецепти
Пиріг «Манник»
реберця — це завжди дуже смачно, як би їх не готував. Я пропоную рецепт телячих реберець в духовці. Вони виходять у мене дуже ніжними і соковитими. Та й готувати легко. Спробуйте самі. опис приготування: Дуже простий рецепт телячих реберець в духовці я вам пропоную. Возитися особливо не треба....
Телячі реберця в мультиварці
Якщо ви в пошуку смачного і простого блюда, пропоную вам приготувати телячі реберця в мультиварці. А якщо додати туди ще й гарнір, то вийде повноцінний обід або вечерю. опис приготування: Приготувати телячі реберця в мультиварці не складе труднощів при наявності всіх необхідних інгредієнтів і ...
Телячі реберця
Телячі реберця - це дуже смачно, соковиті і ароматні! Такі реберця відмінно підійдуть як на обід, так і в якості закуски до пива! опис приготування: Смажені телячі реберця можна подавати на обід з гарніром або до пива з соусом - в будь-якому випадку Ви залишитеся задоволені! Порадуйте своїх до...
Телячі котлети відбивні
Хоча для більшості з нас слово "; котлета" асоціюється з м'ясною стравою з фаршу, тут мова піде про відбитої телятині в спеціях, яка виходить настільки ніжною і соковитою, що пальчики оближеш! опис приготування: 1. Для котлет варто брати найніжніше м'ясо на ребрах. Його потрібно обмити , поріз...
Телячі відбивні з анчоусами
Рецепт відбивних з телятини. Приготування дуже просте. кількість порцій: 4 панірувальні сухарі— 200 грам анчоуси— 40 грам каперсами— 30 грам петрушка— 30 грам часник— 10 грам оливкова олія— 150 грам помідори— 100 грам сир— 50 грам орегано— 5 грам сіль— 1 щіпка чорний перець— 1 щіпка телячі відб...