Рецепт Телячі відбивні з картоплею

Рецепт Телячі відбивні з картоплею
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 20 хв.
Рецепт приготування святкової вечері з телячих відбивних з вином, картоплею, грибами і зеленню.

опис приготування:

1. нагріти 1 столову ложку вершкового масла і оливкову олію у великій сковороді на середньому вогні. Додати телячі відбивні і смажити до золотистого кольору, від 5 до 6 хвилин з кожного боку. Викласти на блюдо і тримати в теплі.

2. Додати цибулю і часник в сковороду, смажити до м'якості, приблизно 5 хвилин. Додати гриби і смажити, помішуючи, поки більша частина рідини не випарується. Додати вино і готувати, поки рідина не випарується, близько 2 хвилин. Додати бульйон і вершки, повернути відбивні на сковороду і довести до кипіння.

3. зменшити вогонь, накрити кришкою і смажити 30 хвилин. продовжувати готувати, поки м'ясо не стане ніжним і соус не загусне, від 20 до 25 хвилин. Приправити сіллю і перцем.

4. Між іншим, викласти картоплю у велику каструлю з холодною солоною водою і довести до кипіння. Зменшити вогонь і варити до м'якості близько 15 хвилин. Злити воду і зробити пюре з картоплі.

5. У пюре додати решту 2 столові ложки вершкового масла і молоко, приправити сіллю і перцем. Накрити кришкою і відкласти в сторону до подачі на стіл.

Залити теплим соусом відбивні і пюре, прикрасити зеленню і подавати.


  • вершкового масла— 3 Ст. ложки
  • оливкового масла— 1 Ст. ложка
  • відбивні— 4 штуки
  • цибулина— 1 штука
  • грибів— 450 грам
  • сухого белого вина или коньяка— 1/4 склянки
  • вершків— 1 Склянка(жирних )
  • сіль і мелений чорний перець— — За смаком
  • картоплі— 900 грам(нарезанного на крупные куски )
  • зелень— — За смаком
1. нагріти 1 столову ложку вершкового масла і оливкову олію у великій сковороді на середньому вогні. Додати телячі відбивні і смажити до золотистого кольору, від 5 до 6 хвилин з кожного боку. Викласти на блюдо і тримати в теплі.

2. Додати цибулю і часник в сковороду, смажити до м'якості, приблизно 5 хвилин. Додати гриби і смажити, помішуючи, поки більша частина рідини не випарується. Додати вино і готувати, поки рідина не випарується, близько 2 хвилин. Додати бульйон і вершки, повернути відбивні на сковороду і довести до кипіння.

3. зменшити вогонь, накрити кришкою і смажити 30 хвилин. продовжувати готувати, поки м'ясо не стане ніжним і соус не загусне, від 20 до 25 хвилин. Приправити сіллю і перцем.

4. Між іншим, викласти картоплю у велику каструлю з холодною солоною водою і довести до кипіння. Зменшити вогонь і варити до м'якості близько 15 хвилин. Злити воду і зробити пюре з картоплі.

5. У пюре додати решту 2 столові ложки вершкового масла і молоко, приправити сіллю і перцем. Накрити кришкою і відкласти в сторону до подачі на стіл.

Залити теплим соусом відбивні і пюре, прикрасити зеленню і подавати.


Подібні рецепти

Телячі котлети відбивні

Мізки телячі

Хоча для більшості з нас слово "; котлета" асоціюється з м'ясною стравою з фаршу, тут мова піде про відбитої телятині в спеціях, яка виходить настільки ніжною і соковитою, що пальчики оближеш! опис приготування: 1. Для котлет варто брати найніжніше м'ясо на ребрах. Його потрібно обмити , поріз...

Телячі відбивні з анчоусами

Телячі відбивні з анчоусами

Рецепт відбивних з телятини. Приготування дуже просте. кількість порцій: 4 панірувальні сухарі— 200 грам анчоуси— 40 грам каперсами— 30 грам петрушка— 30 грам часник— 10 грам оливкова олія— 150 грам помідори— 100 грам сир— 50 грам орегано— 5 грам сіль— 1 щіпка чорний перець— 1 щіпка телячі відб...

Телячі реберця в мультиварці

Телячі реберця в мультиварці

Якщо ви в пошуку смачного і простого блюда, пропоную вам приготувати телячі реберця в мультиварці. А якщо додати туди ще й гарнір, то вийде повноцінний обід або вечерю. опис приготування: Приготувати телячі реберця в мультиварці не складе труднощів при наявності всіх необхідних інгредієнтів і ...

Телячі реберця в духовці

Телячі реберця в духовці

реберця — це завжди дуже смачно, як би їх не готував. Я пропоную рецепт телячих реберець в духовці. Вони виходять у мене дуже ніжними і соковитими. Та й готувати легко. Спробуйте самі. опис приготування: Дуже простий рецепт телячих реберець в духовці я вам пропоную. Возитися особливо не треба....

Телячі реберця запечені

Телячі реберця запечені

телячі реберця — вже звучить, а якщо їх ще й приготувати правильно, в маринаді з лимона і меду… Так з картоплею… Дуже смачно, так що розповім, як зробити телячі реберця запечені! опис приготування: Як ви можете переконається, спосіб, як приготувати телячі реберця запечені, досить простий, і вп...