Рецепт Телячья грудинка с айвой

Рецепт Телячья грудинка с айвой
Кількість порцій: 10 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Телячья грудинка с айвой — дуже ароматне і соковите блюдо на східний манер. Якщо любите експериментувати і поєднувати, здавалося б, несумісне — то це блюдо для вас.

опис приготування:

Айва чудово підходить для запікання разом з м'ясом — про це вже багато століть прекрасно відомо східній кулінарії. Я цю цікаву комбінацію теж намагаюся час від часу використовувати. Одним з блюд, побудованих на цікавому поєднанні айви і м'яса, є теляча грудинка з айвою. Теляче м'ясо виходить дуже соковиті і ароматним, а саме блюдо виходить настільки ситним, що нагодувати їх можна цілий полк.

Смачного!


  • Грудинка с молодого телёнка— 1,8 кілограма
  • фарш змішаний— 800 грам
  • Сало або бекон— 150 грам
  • айва— 2 штуки
  • чорнослив— 6 штук
  • Baton čerstvyj— 4 скибочки
  • сіль, перець— — За смаком
Телячья грудинка с айвой - фото крок 1 Спершу займемося інгредієнтами. В телячьей грудинке необходимо сделать глубокий надрез (кишеню) между ребрами и мякотью. Айву почистить и нарезать небольшими кубиками, то же самое сделать с курагой и салом. Хорошенько натираем мясо солью и перцем.

Телячья грудинка с айвой - фото крок 2 Смешиваем все содержимое нашей начинки — фарш, ajvu, Коран, сало и замоченный в молоке черствый батон. Получившейся начинкой фаршируем сделанный нами карман в телятине.

Телячья грудинка с айвой - фото крок 3 Зашиваем наш карман.

Телячья грудинка с айвой - фото крок 4 запікаємо 1 годину 20 хвилин при 200 градусах, периодически заглядывая и поливая сверху мясо выделяющейся жидкостью.

Телячья грудинка с айвой - фото крок 5 Готовому блюду даем постоять минут 10, а потім нарізаємо і подаємо до столу.

Телячья грудинка с айвой - фото крок 6 Смачного!

Подібні рецепти

Морозиво з банана і молока

Грудинка в розсолі

Способів приготування такого морозива кілька: можна заморозити збиті фрукти або змішати банани з йогуртом або ж приготувати вершкове морозиво з банановим наповнювачем. опис приготування: Готувати морозиво з банана в домашніх умовах дуже просто і швидко. Воно має специфічний смак, оцінити який ...

Свинячі зрази

Свинячі зрази

свинячі зрази — чудовий спосіб приготування зразів зі свинини. Блюдо ідеально вписується в гармонію святкового застілля — наприклад, в честь Нового року. Спробуйте — всі будуть в захваті! опис приготування: Якщо ви, як і багато інших кулінари нашої країни, завжди впевнені у виборі головної стр...

Сироедческая гречана каша

Сироедческая гречана каша

Варка вбиває вітаміни в крупі, а такий спосіб приготування дуже простий і надійний. дивіться рецепт. опис приготування: розповідаю, як приготувати сироедческую гречану кашу: 1. Для початку замочіть гречку на ніч. На ранок промийте її. зачекайте, поки вся вода стече. 2. Гречку перекладіть в чаш...

Сирники з рікотти

Сирники з рікотти

Сирники з рікотти — це не зовсім ті сирники, що з сиру, вони виходять набагато ніжніше і смачніше. Готуються як звичайні сирники, на всякий випадок розповім як, це однозначно варто спробувати! опис приготування: Хто ж з нас не любить сирники? Риторичне питання! Але ми звикли їх готувати з сиру...

Товсті пишні млинці на кефірі

Товсті пишні млинці на кефірі

Знайшовши в інтернеті рецепт, як приготувати товсті пишні млинці на кефірі, дуже здивувався, адже в рецептурі немає ні грама борошна. Млинці виходять не тільки смачними, але і корисними для фігури. опис приготування: В основі таких млинців - вівсяні пластівці і манна крупа, завдяки їм випічка ...