Рецепт Телячья грудинка с айвой
Телячья грудинка с айвой — дуже ароматне і соковите блюдо на східний манер. Якщо любите експериментувати і поєднувати, здавалося б, несумісне — то це блюдо для вас.
опис приготування:
Айва чудово підходить для запікання разом з м'ясом — про це вже багато століть прекрасно відомо східній кулінарії. Я цю цікаву комбінацію теж намагаюся час від часу використовувати. Одним з блюд, побудованих на цікавому поєднанні айви і м'яса, є теляча грудинка з айвою. Теляче м'ясо виходить дуже соковиті і ароматним, а саме блюдо виходить настільки ситним, що нагодувати їх можна цілий полк.
Смачного!
- Грудинка с молодого телёнка— 1,8 кілограма
- фарш змішаний— 800 грам
- Сало або бекон— 150 грам
- айва— 2 штуки
- чорнослив— 6 штук
- Baton čerstvyj— 4 скибочки
- сіль, перець— — За смаком
Смешиваем все содержимое нашей начинки — фарш, ajvu, Коран, сало и замоченный в молоке черствый батон. Получившейся начинкой фаршируем сделанный нами карман в телятине.
Зашиваем наш карман.
запікаємо 1 годину 20 хвилин при 200 градусах, периодически заглядывая и поливая сверху мясо выделяющейся жидкостью.
Готовому блюду даем постоять минут 10, а потім нарізаємо і подаємо до столу.
Смачного!
Подібні рецепти
Грудинка в розсолі
Способів приготування такого морозива кілька: можна заморозити збиті фрукти або змішати банани з йогуртом або ж приготувати вершкове морозиво з банановим наповнювачем. опис приготування: Готувати морозиво з банана в домашніх умовах дуже просто і швидко. Воно має специфічний смак, оцінити який ...
Свинячі зрази
свинячі зрази — чудовий спосіб приготування зразів зі свинини. Блюдо ідеально вписується в гармонію святкового застілля — наприклад, в честь Нового року. Спробуйте — всі будуть в захваті! опис приготування: Якщо ви, як і багато інших кулінари нашої країни, завжди впевнені у виборі головної стр...
Сироедческая гречана каша
Варка вбиває вітаміни в крупі, а такий спосіб приготування дуже простий і надійний. дивіться рецепт. опис приготування: розповідаю, як приготувати сироедческую гречану кашу: 1. Для початку замочіть гречку на ніч. На ранок промийте її. зачекайте, поки вся вода стече. 2. Гречку перекладіть в чаш...
Сирники з рікотти
Сирники з рікотти — це не зовсім ті сирники, що з сиру, вони виходять набагато ніжніше і смачніше. Готуються як звичайні сирники, на всякий випадок розповім як, це однозначно варто спробувати! опис приготування: Хто ж з нас не любить сирники? Риторичне питання! Але ми звикли їх готувати з сиру...
Товсті пишні млинці на кефірі
Знайшовши в інтернеті рецепт, як приготувати товсті пишні млинці на кефірі, дуже здивувався, адже в рецептурі немає ні грама борошна. Млинці виходять не тільки смачними, але і корисними для фігури. опис приготування: В основі таких млинців - вівсяні пластівці і манна крупа, завдяки їм випічка ...