Рецепт Телятина під соусом з тунця
Чи пробували ви коли-небудь з'єднати в одній страві м'ясо і рибу? здається, що це звучить досить без смаку, але не поспішайте з висновками. головне, вибрати правильний варіант поєднань.
опис приготування:
І я вирішила піти на експеримент для себе, але кожен італієць знає цю традиційну закуску. Дізнайтеся і ви, як приготувати телятину під соусом з тунця або "; Вителло тоннато ";. Блюдо ресторанного рівня розійдеться на ура на будь-якому святі. Особливо його вигідно зробити, коли прийде багато народу.
- теляча вирізка— 1 штука
- Яєчний жовток— 3 штуки
- Рослинна олія— 300 мілілітрів
- файл ančousa— 10 штук
- вершки 35% — 200 мілілітрів
- Гірчиця дижонская— 1 Ст. ложка
- тунець консервований— 7 Ст. ложок
- М'ясний бульйон— 2 L
- Бальзамічний оцет— 2 чайних ложки
- Чорний мелений перець— За смаком
- сіль— За смаком
Доведіть до кипіння бульйон. Покладіть в нього наші "; ковбаски" і відразу вимкніть вогонь. Залиште телятину на 3-4 години під кришкою.
Потім м'ясо вийміть з плівки і остудіть.
Тепер зробіть соус. Змішайте жовтки з сіллю, гірчицею і перцем. Обережно влийте масло, постійно збиваючи.
Коли соус буде густим, додайте в нього анчоуси, тунець, оцет, перець і вершки. Продовжуйте заважати.
Потім додайте ложку м'ясного бульйону, а збийте до єдиної консистенції. Приберіть соус в холодильник.
М'ясо наріжте кружальцями. Полийте їх соусом.
Можете додати до закуски зелень і каперси, а можете їсти так. Смачного!
Подібні рецепти
Медові пряники на кефірі
Хорошому шматку м'яса ніколи не завадить відповідний соус. Він повинен одночасно доповнювати смак, пом'якшувати текстуру і надавати страві красивий вигляд. У цьому рецепті все вийшло. Спробуйте самі! опис приготування: Для вас я підготувала інструкцію, в якій описано, як приготувати телятину з...
Телятина спекотне
Людство вижило завдяки тому, що перейшло на змішане харчування. Саме тому багато хто з нас просто не мислять собі життя без ароматного гуляшу та соковитою котлетки. Сьогодні готуємо шикарне спекотне. опис приготування: 1. м'ясо помити, дати воді стекти. Порізати телятину на досить великі шмато...
Телятина на грилі з травами
Якщо не знаєте, як смачно приготувати телятину на грилі, то цей рецепт — для вас. Телятина на грилі з травами виходить дуже ніжною і соковитою — такий, яким має бути хороше м'ясо. опис приготування: Здавалося б, що може бути простіше, ніж м'ясо на грилі? Береш шматок м'яса, кидаєш на гриль, пе...
Телятина на сковороді
Вашій увазі простий рецепт телятини на сковороді. З таким м'ясною стравою будь-який стіл буде набагато привабливіше: елегантно, просто і чудово смачно! опис приготування: Просто посмажені смачно м'ясо — це краще друга страва саме по собі. А медальйони з добірної телятини — просто кулінарний ше...
Телятина з чорносливом
Телятина з чорносливом — це поєднання, стало воістину класичним у світовій кулінарії. мабуть, це найкращий спосіб приготування телячого м'яса. розповідаю, як приготувати телятину з чорносливом. опис приготування: Мій улюблений вид м'яса — НЕ свинина, НЕ яловичина і навіть не баранина, а теляти...