Рецепт Телятина спекотне

Рецепт Телятина спекотне
Кількість порцій: 3 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Людство вижило завдяки тому, що перейшло на змішане харчування. Саме тому багато хто з нас просто не мислять собі життя без ароматного гуляшу та соковитою котлетки. Сьогодні готуємо шикарне спекотне.

опис приготування:

1. м'ясо помити, дати воді стекти. Порізати телятину на досить великі шматочки. У мисці змішати з сіллю, цукром, перцями, соусом.

2. Сало порізати на маленькі часточки, кинути на суху сковороду і випарувати весь жир. шкварки прибрати.

3. Телятину обсмажити на жиру зі шкварок до напівготовності. обережно! М'ЯСО НЕ ПОВИННО пригоріти! Тоді воно вийде особливо ароматний і ніжним.

4. Зсипати м'ясо в окрему миску. Овочі порізати досить крупно і красиво. Злегка підсушити їх на сковорідці, де смажилося м'ясо, і висипати в миску до м'яса. Туди ж відправити і зелень. гарненько перемішати.

5. Картоплю почистити і порізати маленькими рівномірними кубиками. Теж змішати в мисці з м'ясом.

6. Розкласти отриману масу в 3 горщика або в один загальний глиняний посуд з кришкою. Додати лавровий лист і лист м'яти (якщо є). Поставити в духовку. Готувати при температурі 200 градусів хвилин 30-40. Вийде божественно смачно!

  • телятина— 700 грам(можна брати індичку)
  • сало з прожилками— 50-100 грам
  • картопля— 2 штуки
  • морква— 1 штука
  • цибуля— 1 штука
  • перець болгарський— 1 штука(середній)
  • сіль, перець— 1 За смаком
  • цукор— 1 Чайна ложка
  • паприка— 0,25 чайних ложки
  • соус "; Табаско"  — 2-4 капель
  • крем— 150 грам
  • зелень свіжа— 1 Склянка(рубана)
  • лавровий лист— 3-4 штук
1. м'ясо помити, дати воді стекти. Порізати телятину на досить великі шматочки. У мисці змішати з сіллю, цукром, перцями, соусом.

2. Сало порізати на маленькі часточки, кинути на суху сковороду і випарувати весь жир. шкварки прибрати.

3. Телятину обсмажити на жиру зі шкварок до напівготовності. обережно! М'ЯСО НЕ ПОВИННО пригоріти! Тоді воно вийде особливо ароматний і ніжним.

4. Зсипати м'ясо в окрему миску. Овочі порізати досить крупно і красиво. Злегка підсушити їх на сковорідці, де смажилося м'ясо, і висипати в миску до м'яса. Туди ж відправити і зелень. гарненько перемішати.

5. Картоплю почистити і порізати маленькими рівномірними кубиками. Теж змішати в мисці з м'ясом.

6. Розкласти отриману масу в 3 горщика або в один загальний глиняний посуд з кришкою. Додати лавровий лист і лист м'яти (якщо є). Поставити в духовку. Готувати при температурі 200 градусів хвилин 30-40. Вийде божественно смачно!

Подібні рецепти

Телятина по-італійськи

Російське спекотне

Влаштуйте вечерю в італійському стилі і приготуйте смачні котлети, тушковані з грибами та цибулею в білому вині. На гарнір відварити тальятелле. Блюдо подається до столу разом з ароматним соусом. рекомендую! опис приготування: Перед вами — простий рецепт приготування телятини по-італійськи. Сп...

Телятина з айвою

Телятина з айвою

Телятина з айвою — примітивне в приготуванні блюдо з дуже незвичайним і незвичним смаком. Якщо любите м'ясо з солодкими фруктами — будете в захваті, обіцяю опис приготування: Рецепт телятини з айвою винайшла особисто, , не підглядаючи в жодні кулінарні книги. Поєднання ніжного телячого м'яса з...

Телятина з чорносливом

Телятина з чорносливом

Телятина з чорносливом — це поєднання, стало воістину класичним у світовій кулінарії. мабуть, це найкращий спосіб приготування телячого м'яса. розповідаю, як приготувати телятину з чорносливом. опис приготування: Мій улюблений вид м'яса — НЕ свинина, НЕ яловичина і навіть не баранина, а теляти...

Телятина з соусом

Телятина з соусом

Хорошому шматку м'яса ніколи не завадить відповідний соус. Він повинен одночасно доповнювати смак, пом'якшувати текстуру і надавати страві красивий вигляд. У цьому рецепті все вийшло. Спробуйте самі! опис приготування: Для вас я підготувала інструкцію, в якій описано, як приготувати телятину з...

Телятина на грилі з травами

Телятина на грилі з травами

Якщо не знаєте, як смачно приготувати телятину на грилі, то цей рецепт — для вас. Телятина на грилі з травами виходить дуже ніжною і соковитою — такий, яким має бути хороше м'ясо. опис приготування: Здавалося б, що може бути простіше, ніж м'ясо на грилі? Береш шматок м'яса, кидаєш на гриль, пе...