Рецепт Телятина з соусом

Рецепт Телятина з соусом
Кількість порцій: 2 Час приготування: 1 г. 40 хв.
Хорошому шматку м'яса ніколи не завадить відповідний соус. Він повинен одночасно доповнювати смак, пом'якшувати текстуру і надавати страві красивий вигляд. У цьому рецепті все вийшло. Спробуйте самі!

опис приготування:

Для вас я підготувала інструкцію, в якій описано, як приготувати телятину з соусом. Цього разу мій вибір припав на вершкову підливу з печерицями. На гарнір підійде добре прожарений картопля. Гаряче блюдо виглядає просто шикарно, і тому воно прикрасить будь-який святковий стіл.

  • теляча вирізка— 380 грам
  • печериці— 150 грам
  • Вершкове масло— 25 грам
  • вино біле— 50 мілілітрів
  • Бульйон з телятини— 150 мілілітрів
  • вершки 33-38%  — 200 мілілітрів
  • Ріпчаста цибуля— 1 штука
  • розмарин, гілочка— 1 штука
  • кмин, гілочка— 2 штуки
  • часник— 2 зубчики
  • Рослинна олія— 2 Ст. ложки
  • сіль— За смаком
  • Чорний мелений перець— За смаком
Телятина з соусом - фото крок 1 Телятину промийте і видаліть сухожилля з плівками. М'ясо викладіть в рукав або вакуумний пакет. Потім запікайте його 90 хвилин при 60 градусах в духовці.

Телятина з соусом - фото крок 2 В цей час наріжте слайсами гриби. часник (1 зубчик) пропустіть через прес. Цибулю дрібно наріжте.

Телятина з соусом - фото крок 3 Після цього в глибокій сковороді розігрійте масло. Обсмажте в ньому цибулю протягом 2-х хвилин. Потім додайте гриби. помішуючи, готуйте їх ще 4 хвилини. Далі влийте бульйон і вино. Гасіть інгредієнти разом 13-15 хвилин на середньому вогні.

Телятина з соусом - фото крок 4 Далі влийте в бульйон вершки. Доведіть рідину до кипіння. Потім в неї додайте чебрець, перець і сіль. прокип'ятіть соус 2-4 хвилини, помішуючи.

Телятина з соусом - фото крок 5 Тим часом готову телятину промокніть від вологи. Змастіть вирізку сіллю і перцем.

Телятина з соусом - фото крок 6 Розігрійте на сковороді олію. Додайте в нього розмарин і зубчик часнику. Обсмажте м'ясо з усіх боків до золотистої скоринки.

Телятина з соусом - фото крок 7 Телятину наріжте і подавайте з грибним соусом і гарніром. Смачного!

Подібні рецепти

Телятина під соусом з тунця

Яловичина тушкована з кропом

Чи пробували ви коли-небудь з'єднати в одній страві м'ясо і рибу? здається, що це звучить досить без смаку, але не поспішайте з висновками. головне, вибрати правильний варіант поєднань. опис приготування: І я вирішила піти на експеримент для себе, але кожен італієць знає цю традиційну закуску....

Телятина спекотне

Телятина спекотне

Людство вижило завдяки тому, що перейшло на змішане харчування. Саме тому багато хто з нас просто не мислять собі життя без ароматного гуляшу та соковитою котлетки. Сьогодні готуємо шикарне спекотне. опис приготування: 1. м'ясо помити, дати воді стекти. Порізати телятину на досить великі шмато...

Телятина на грилі з травами

Телятина на грилі з травами

Якщо не знаєте, як смачно приготувати телятину на грилі, то цей рецепт — для вас. Телятина на грилі з травами виходить дуже ніжною і соковитою — такий, яким має бути хороше м'ясо. опис приготування: Здавалося б, що може бути простіше, ніж м'ясо на грилі? Береш шматок м'яса, кидаєш на гриль, пе...

Телятина на сковороді

Телятина на сковороді

Вашій увазі простий рецепт телятини на сковороді. З таким м'ясною стравою будь-який стіл буде набагато привабливіше: елегантно, просто і чудово смачно! опис приготування: Просто посмажені смачно м'ясо — це краще друга страва саме по собі. А медальйони з добірної телятини — просто кулінарний ше...

Телятина з чорносливом

Телятина з чорносливом

Телятина з чорносливом — це поєднання, стало воістину класичним у світовій кулінарії. мабуть, це найкращий спосіб приготування телячого м'яса. розповідаю, як приготувати телятину з чорносливом. опис приготування: Мій улюблений вид м'яса — НЕ свинина, НЕ яловичина і навіть не баранина, а теляти...