Рецепт Телятина з соусом
Хорошому шматку м'яса ніколи не завадить відповідний соус. Він повинен одночасно доповнювати смак, пом'якшувати текстуру і надавати страві красивий вигляд. У цьому рецепті все вийшло. Спробуйте самі!
опис приготування:
Для вас я підготувала інструкцію, в якій описано, як приготувати телятину з соусом. Цього разу мій вибір припав на вершкову підливу з печерицями. На гарнір підійде добре прожарений картопля. Гаряче блюдо виглядає просто шикарно, і тому воно прикрасить будь-який святковий стіл.
- теляча вирізка— 380 грам
- печериці— 150 грам
- Вершкове масло— 25 грам
- вино біле— 50 мілілітрів
- Бульйон з телятини— 150 мілілітрів
- вершки 33-38% — 200 мілілітрів
- Ріпчаста цибуля— 1 штука
- розмарин, гілочка— 1 штука
- кмин, гілочка— 2 штуки
- часник— 2 зубчики
- Рослинна олія— 2 Ст. ложки
- сіль— За смаком
- Чорний мелений перець— За смаком
В цей час наріжте слайсами гриби. часник (1 зубчик) пропустіть через прес. Цибулю дрібно наріжте.
Після цього в глибокій сковороді розігрійте масло. Обсмажте в ньому цибулю протягом 2-х хвилин. Потім додайте гриби. помішуючи, готуйте їх ще 4 хвилини. Далі влийте бульйон і вино. Гасіть інгредієнти разом 13-15 хвилин на середньому вогні.
Далі влийте в бульйон вершки. Доведіть рідину до кипіння. Потім в неї додайте чебрець, перець і сіль. прокип'ятіть соус 2-4 хвилини, помішуючи.
Тим часом готову телятину промокніть від вологи. Змастіть вирізку сіллю і перцем.
Розігрійте на сковороді олію. Додайте в нього розмарин і зубчик часнику. Обсмажте м'ясо з усіх боків до золотистої скоринки.
Телятину наріжте і подавайте з грибним соусом і гарніром. Смачного!
Подібні рецепти
Яловичина тушкована з кропом
Чи пробували ви коли-небудь з'єднати в одній страві м'ясо і рибу? здається, що це звучить досить без смаку, але не поспішайте з висновками. головне, вибрати правильний варіант поєднань. опис приготування: І я вирішила піти на експеримент для себе, але кожен італієць знає цю традиційну закуску....
Телятина спекотне
Людство вижило завдяки тому, що перейшло на змішане харчування. Саме тому багато хто з нас просто не мислять собі життя без ароматного гуляшу та соковитою котлетки. Сьогодні готуємо шикарне спекотне. опис приготування: 1. м'ясо помити, дати воді стекти. Порізати телятину на досить великі шмато...
Телятина на грилі з травами
Якщо не знаєте, як смачно приготувати телятину на грилі, то цей рецепт — для вас. Телятина на грилі з травами виходить дуже ніжною і соковитою — такий, яким має бути хороше м'ясо. опис приготування: Здавалося б, що може бути простіше, ніж м'ясо на грилі? Береш шматок м'яса, кидаєш на гриль, пе...
Телятина на сковороді
Вашій увазі простий рецепт телятини на сковороді. З таким м'ясною стравою будь-який стіл буде набагато привабливіше: елегантно, просто і чудово смачно! опис приготування: Просто посмажені смачно м'ясо — це краще друга страва саме по собі. А медальйони з добірної телятини — просто кулінарний ше...
Телятина з чорносливом
Телятина з чорносливом — це поєднання, стало воістину класичним у світовій кулінарії. мабуть, це найкращий спосіб приготування телячого м'яса. розповідаю, як приготувати телятину з чорносливом. опис приготування: Мій улюблений вид м'яса — НЕ свинина, НЕ яловичина і навіть не баранина, а теляти...