Рецепт Террін з баклажанів
Террін з баклажан — оригінальне і смачне блюдо, яке безсумнівно прикрасить ваш святковий стіл. Ваші гості будуть в захваті від одного виду, а потім і від смаку. готуйте, радуйте, дивуйте!
опис приготування:
Легка і оригінальна закуска з баклажанів з незвичайною назвою Террін. Барвисте і смачна страва, привертає до себе увагу. Приготування терріна займе якийсь час, але повірте, це того варто. Ця страва, просочене соком овочів дає незабутній смак і аромат. Хочу поділитися з вами рецептом, як приготувати Террін з баклажанів. приступимо!
- баклажани— 3 штуки
- Перець солодкий— 2 штуки(різного кольору)
- петрушка— 1 пучок
- сир Рікотта— 200 грам
- часник— 3 зубчики
- Масло рослинне— За смаком(для смаження)
- сіль— За смаком
Петрушку добре помийте. ошпарьтеокропом, потім відразу занурте в холодну воду. дрібно наріжте.
Солодкий перець викладіть на деко, застелене пергаментом. Надішліть в розігріту духовку до 200 градусів на 10 хвилин.
Баклажани наріжте пластинками.
Кожен баклажан злегка посоліть, пензликом змастіть маслом з двох сторін.
На розігрітій сковороді обсмажте баклажани з двох сторін.
Запечені перці вийміть з духовки.
Кожен перчик загорніть у фольгу і залиште на 10 хвилин.
баклажани посмажте.
Форму для терріна застеліть харчовою плівкою.
На дно викладіть обсмажені баклажани щільно один до одного. Щоб краї звисали з форми.
Перець розгорніть з фольги, очистіть від шкірки, розріжте четвертинками.
На баклажани викладіть шар солодкого перцю.
Потім шар дрібно нарізаної петрушки.
Далі шматочки нарізаного сиру.
Потім шари потрібно повторити. Викладіть шар баклажанів, шар солодкого перцю.
На перець викладіть дрібно нарізаний часник.
Потім шар сиру і закрийте террин баклажанами.
Закрийте харчовою плівкою. поставте гніт. Приберіть на холод на 8-10 годин.
приберіть гніт, злийте рідину, що.
Акуратно витягніть террин з форми, видаліть харчову плівку. Викладіть на блюдо.
Розріжте на порційні шматочки.
Террін готовий. Смачного!
Подібні рецепти
Террін з овочів
чудовий, легкий в приготуванні аперитив. Насолоджуйтеся оригінальним поєднанням смаків і поділіться з друзями цим новозеландським рецептом! кількість порцій: 3-4 лосось— 200 грам(слабо солона в нарізці) козиний сир— 300 грам(кімнатної температури) Capicola і корнішони— 50-100 грам(корнішони др...
Террін з червоної риби
Террін з червоної риби — просте в приготуванні французьке блюдо, якого ви напевно ніколи не пробували. Не лякайтеся назви, террин з червоної риби готується не складніше яєчні опис приготування: Що таке террин? терор — це французька традиційна закуску, яку тамтешні кухарі вміють готувати чи не ...
Террін з лосося
Ви любите червону рибку? Якщо так, то вам напевно припаде до смаку цей рецепт, який підкаже, як приготувати террин з лосося. Це ідеальна ніжна і апетитна закуска для будь-якого свята. опис приготування: Для терріна я використовувала квадратну форму розміром 15/15 сантиметрів. Сирну масу потріб...
Террін з качки
ніжна качка — це завжди приємне прикраса столу. Приготуйте такий сюрприз на вечерю, і запевняю, жоден з членів сім'ї не зможе встояти від полонять аромату і апетитною качечки. опис приготування: Замість качки можна використовувати курку, а замість портвейну - коньяк. Смачного! Utinoe файл— 2...
Теплий салат з баклажанів з смачним соусом
Обов'язково візьміть собі на замітку цей рецепт і подивіться, як приготувати теплий салат з баклажанів з смачним соусом. Салат виходить незвичайним, простим в приготуванні і неймовірно смачним. опис приготування: Головною родзинкою цього салату є соус, з ним смак овочів стає зовсім іншою. Соєв...