Рецепт Террін з червоної риби
Террін з червоної риби — просте в приготуванні французьке блюдо, якого ви напевно ніколи не пробували. Не лякайтеся назви, террин з червоної риби готується не складніше яєчні
опис приготування:
Що таке террин? терор — це французька традиційна закуску, яку тамтешні кухарі вміють готувати чи не з чого завгодно — м'яса, риби, птиці, овочів… Закуска виходить на любителя: одні взагалі її не розуміють, інші — просто обожнюють і слізно просять поділитися рецептом.
Що ж, ділюся — простий рецепт терріна з червоної риби до ваших послуг. Удачі в приготуванні і приємного апетиту!
- Червона риба— 500 грам
- Куряче яйце— 1 штука
- вершки 25% — 180 мілілітрів
- бульйон рибний— 70 мілілітрів
- сіль— 1 Чайна ложка
- Вершкове масло— 10 грам
- Панірувальні сухарі— 1 Ст. ложка
Очищенное филе нарезаем на небольшие кубики.
Смешиваем нарезанную рыбу, яйце, вершки, бульйон і сіль.
Измельчаем до однородности при помощи блендера.
Форму для запікання змащуємо вершковим маслом, затем слегка обсыпаем сухарями.
Получившуюся рыбную массу перекладываем в форму для запекания, разравниваем.
Далее необходимо соорудить водяную баню. Для этого возьмем большую форму для запекания или лоток, наполним ее горячей водой (не повністю, звичайно, а где-то на треть), в воду ставим форму с рыбной массой. Всю эту конструкцию отправляем в духовку, розігріту до 180 градусів, і запікаємо 1 час.
Готовый террин достаем из духовки и остужаем. Коли повністю охолоне, нарезаем на ломтики и подаем к столу в качестве холодной закуски.
Подібні рецепти
Террін з риби
чудовий, легкий в приготуванні аперитив. Насолоджуйтеся оригінальним поєднанням смаків і поділіться з друзями цим новозеландським рецептом! кількість порцій: 3-4 лосось— 200 грам(слабо солона в нарізці) козиний сир— 300 грам(кімнатної температури) Capicola і корнішони— 50-100 грам(корнішони др...
Террін з лосося
Ви любите червону рибку? Якщо так, то вам напевно припаде до смаку цей рецепт, який підкаже, як приготувати террин з лосося. Це ідеальна ніжна і апетитна закуска для будь-якого свята. опис приготування: Для терріна я використовувала квадратну форму розміром 15/15 сантиметрів. Сирну масу потріб...
Террін з баклажанів
Террін з баклажан — оригінальне і смачне блюдо, яке безсумнівно прикрасить ваш святковий стіл. Ваші гості будуть в захваті від одного виду, а потім і від смаку. готуйте, радуйте, дивуйте! опис приготування: Легка і оригінальна закуска з баклажанів з незвичайною назвою Террін. Барвисте і смачна...
Террін з качки
ніжна качка — це завжди приємне прикраса столу. Приготуйте такий сюрприз на вечерю, і запевняю, жоден з членів сім'ї не зможе встояти від полонять аромату і апетитною качечки. опис приготування: Замість качки можна використовувати курку, а замість портвейну - коньяк. Смачного! Utinoe файл— 2...
Тефтелі з червоної риби
Червона риба гарна скрізь. І в засолюванні, і запечена. А можна спробувати ще і тефтелі з червоної риби приготувати. ароматні, повітряні — вони сподобаються всій родині. опис приготування: У вас за планом рибний день? відмінно! Є і відповідне блюдо — тефтелі з червоної риби. Вони набагато кори...