Рецепт Террін з червоної риби

Рецепт Террін з червоної риби
Кількість порцій: 5 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Террін з червоної риби — просте в приготуванні французьке блюдо, якого ви напевно ніколи не пробували. Не лякайтеся назви, террин з червоної риби готується не складніше яєчні

опис приготування:

Що таке террин? терор — це французька традиційна закуску, яку тамтешні кухарі вміють готувати чи не з чого завгодно — м'яса, риби, птиці, овочів… Закуска виходить на любителя: одні взагалі її не розуміють, інші — просто обожнюють і слізно просять поділитися рецептом.

Що ж, ділюся — простий рецепт терріна з червоної риби до ваших послуг. Удачі в приготуванні і приємного апетиту!


  • Червона риба— 500 грам
  • Куряче яйце— 1 штука
  • вершки 25%  — 180 мілілітрів
  • бульйон рибний— 70 мілілітрів
  • сіль— 1 Чайна ложка
  • Вершкове масло— 10 грам
  • Панірувальні сухарі— 1 Ст. ложка
Террін з червоної риби - фото крок 1 Сперва необходимо подготовить филе: очистити від луски, косточек и т.д.

Террін з червоної риби - фото крок 2 Очищенное филе нарезаем на небольшие кубики.

Террін з червоної риби - фото крок 3 Смешиваем нарезанную рыбу, яйце, вершки, бульйон і сіль.

Террін з червоної риби - фото крок 4 Измельчаем до однородности при помощи блендера.

Террін з червоної риби - фото крок 5 Форму для запікання змащуємо вершковим маслом, затем слегка обсыпаем сухарями.

Террін з червоної риби - фото крок 6 Получившуюся рыбную массу перекладываем в форму для запекания, разравниваем.

Террін з червоної риби - фото крок 7 Далее необходимо соорудить водяную баню. Для этого возьмем большую форму для запекания или лоток, наполним ее горячей водой (не повністю, звичайно, а где-то на треть), в воду ставим форму с рыбной массой. Всю эту конструкцию отправляем в духовку, розігріту до 180 градусів, і запікаємо 1 час.

Террін з червоної риби - фото крок 8 Готовый террин достаем из духовки и остужаем. Коли повністю охолоне, нарезаем на ломтики и подаем к столу в качестве холодной закуски.

Подібні рецепти

Террін з козячого сиру та копченої сьомги

Террін з риби

чудовий, легкий в приготуванні аперитив. Насолоджуйтеся оригінальним поєднанням смаків і поділіться з друзями цим новозеландським рецептом! кількість порцій: 3-4 лосось— 200 грам(слабо солона в нарізці) козиний сир— 300 грам(кімнатної температури) Capicola і корнішони— 50-100 грам(корнішони др...

Террін з лосося

Террін з лосося

Ви любите червону рибку? Якщо так, то вам напевно припаде до смаку цей рецепт, який підкаже, як приготувати террин з лосося. Це ідеальна ніжна і апетитна закуска для будь-якого свята. опис приготування: Для терріна я використовувала квадратну форму розміром 15/15 сантиметрів. Сирну масу потріб...

Террін з баклажанів

Террін з баклажанів

Террін з баклажан — оригінальне і смачне блюдо, яке безсумнівно прикрасить ваш святковий стіл. Ваші гості будуть в захваті від одного виду, а потім і від смаку. готуйте, радуйте, дивуйте! опис приготування: Легка і оригінальна закуска з баклажанів з незвичайною назвою Террін. Барвисте і смачна...

Террін з качки

Террін з качки

ніжна качка — це завжди приємне прикраса столу. Приготуйте такий сюрприз на вечерю, і запевняю, жоден з членів сім'ї не зможе встояти від полонять аромату і апетитною качечки. опис приготування: Замість качки можна використовувати курку, а замість портвейну - коньяк. Смачного! Utinoe файл— 2...

Тефтелі з червоної риби

Тефтелі з червоної риби

Червона риба гарна скрізь. І в засолюванні, і запечена. А можна спробувати ще і тефтелі з червоної риби приготувати. ароматні, повітряні — вони сподобаються всій родині. опис приготування: У вас за планом рибний день? відмінно! Є і відповідне блюдо — тефтелі з червоної риби. Вони набагато кори...