Рецепт Террін з качки

Рецепт Террін з качки
Кількість порцій: 5 Час приготування: 1 дн. 14 г. 0 хв.
ніжна качка — це завжди приємне прикраса столу. Приготуйте такий сюрприз на вечерю, і запевняю, жоден з членів сім'ї не зможе встояти від полонять аромату і апетитною качечки.

опис приготування:

Замість качки можна використовувати курку, а замість портвейну - коньяк. Смачного!

  • Utinoe файл— 2 штуки
  • качине стегно— 2-3 штук
  • панірувальні сухарі— 50 грам
  • вершки— 100 мілілітрів
  • яйце— 1 штука
  • Fistashki— 50 грам
  • в'ялена журавлина— 50 грам
  • Portveyn— 50 мілілітрів
  • бекон— 200 грам
Террін з качки - фото крок 1 Налийте в форму для запікання масло. Викладіть бекон таким чином, щоб він покривав всю площу форми.

Террін з качки - фото крок 2 Залийте панірувальні сухарі вершками, дайте їм розмокнути.

Террін з качки - фото крок 3 Розігрійте в сковороді портвейн. Додайте туди журавлину і фісташки. Знімайте з вогню, коли рідина випарується. Подрібніть м'ясо качки і додайте його в журавлину і фісташки. Туди ж додайте панірувальні сухарі і яйце. Покладіть масу в центр форми з беконом. Загорніть беконом зверху.

Террін з качки - фото крок 4 Розігрійте духовку до 180 градусів, запікайте страву 1.5 годину. Після готовності залиште террин в холодильнику на день-два.

Подібні рецепти

Террін з козячого сиру та копченої сьомги

Террін з курки з фісташками

чудовий, легкий в приготуванні аперитив. Насолоджуйтеся оригінальним поєднанням смаків і поділіться з друзями цим новозеландським рецептом! кількість порцій: 3-4 лосось— 200 грам(слабо солона в нарізці) козиний сир— 300 грам(кімнатної температури) Capicola і корнішони— 50-100 грам(корнішони др...

Террін з червоної риби

Террін з червоної риби

Террін з червоної риби — просте в приготуванні французьке блюдо, якого ви напевно ніколи не пробували. Не лякайтеся назви, террин з червоної риби готується не складніше яєчні опис приготування: Що таке террин? терор — це французька традиційна закуску, яку тамтешні кухарі вміють готувати чи не ...

Террін з лосося

Террін з лосося

Ви любите червону рибку? Якщо так, то вам напевно припаде до смаку цей рецепт, який підкаже, як приготувати террин з лосося. Це ідеальна ніжна і апетитна закуска для будь-якого свята. опис приготування: Для терріна я використовувала квадратну форму розміром 15/15 сантиметрів. Сирну масу потріб...

Террін з баклажанів

Террін з баклажанів

Террін з баклажан — оригінальне і смачне блюдо, яке безсумнівно прикрасить ваш святковий стіл. Ваші гості будуть в захваті від одного виду, а потім і від смаку. готуйте, радуйте, дивуйте! опис приготування: Легка і оригінальна закуска з баклажанів з незвичайною назвою Террін. Барвисте і смачна...

Морозиво з банана і молока

Морозиво з банана і молока

Способів приготування такого морозива кілька: можна заморозити збиті фрукти або змішати банани з йогуртом або ж приготувати вершкове морозиво з банановим наповнювачем. опис приготування: Готувати морозиво з банана в домашніх умовах дуже просто і швидко. Воно має специфічний смак, оцінити який ...