Рецепт Террін з козячого сиру та копченої сьомги

Рецепт Террін з козячого сиру та копченої сьомги
Час приготування: 20 хв.
чудовий, легкий в приготуванні аперитив. Насолоджуйтеся оригінальним поєднанням смаків і поділіться з друзями цим новозеландським рецептом!


кількість порцій: 3-4
  • лосось— 200 грам(слабо солона в нарізці)
  • козиний сир— 300 грам(кімнатної температури)
  • Capicola і корнішони— 50-100 грам(корнішони дрібно нарізані)
  • цедра лимона— 1 штука
  • петрушка, зелень, цибуля— 20 грам(дрібно порубані )
  • чорний перець— 1 щіпка
  • оливкова олія— 1 Чайна ложка
  • листя салату— 20 грам(для прикраси)
Террін з козячого сиру та копченої сьомги - фото крок 1 Перемішайте в глибокій тарілці козячий сир, каперсами, корнішони, зелень, лимонну цедру і мелений чорний перець. Залиште трошки каперсів, корнішонів, листя салату і зелені для прикраси блюда. Розкладіть на столі харчову плівку (краще 2 шару). Покладіть на неї вздовж щільно прилягають один до одного скибочки лосося. Посередині викладайте сирну начинку. За допомогою плівки загорніть сирну начинку в лосося. створіть цукерку, розкачайте її злегка по столу і зав'яжіть по краях. Покладіть її на кілька годин або на ніч в холодильник. Дістаньте з холодильника террин і розріжте його разом
з плівкою на кільця шириною 3-4 см.

Террін з козячого сиру та копченої сьомги - фото крок 2 Зніміть плівку, покладіть кільця на тарілку і прикрасьте корнішонами, kapersami, листям салату і зеленню, заправлений оливковою олією. Подавати цей терен можна з білим вином. Смачного!

Подібні рецепти

Террін з лосося

Чупа-чупси з козячого сиру

Ви любите червону рибку? Якщо так, то вам напевно припаде до смаку цей рецепт, який підкаже, як приготувати террин з лосося. Це ідеальна ніжна і апетитна закуска для будь-якого свята. опис приготування: Для терріна я використовувала квадратну форму розміром 15/15 сантиметрів. Сирну масу потріб...

Террін з баклажанів

Террін з баклажанів

Террін з баклажан — оригінальне і смачне блюдо, яке безсумнівно прикрасить ваш святковий стіл. Ваші гості будуть в захваті від одного виду, а потім і від смаку. готуйте, радуйте, дивуйте! опис приготування: Легка і оригінальна закуска з баклажанів з незвичайною назвою Террін. Барвисте і смачна...

Террін з червоної риби

Террін з червоної риби

Террін з червоної риби — просте в приготуванні французьке блюдо, якого ви напевно ніколи не пробували. Не лякайтеся назви, террин з червоної риби готується не складніше яєчні опис приготування: Що таке террин? терор — це французька традиційна закуску, яку тамтешні кухарі вміють готувати чи не ...

Террін з качки

Террін з качки

ніжна качка — це завжди приємне прикраса столу. Приготуйте такий сюрприз на вечерю, і запевняю, жоден з членів сім'ї не зможе встояти від полонять аромату і апетитною качечки. опис приготування: Замість качки можна використовувати курку, а замість портвейну - коньяк. Смачного! Utinoe файл— 2...

Свинячі відбивні в копченої шинки

Свинячі відбивні в копченої шинки

Швидкий рецепт приготування свинячих відбивних, обгорнутих в копчену шинку, з чебрецем і часточками лимона. опис приготування: Приправити свинячі відбивні сіллю і перцем. Посипати кожну відбивну листям чебрецю, злегка натиснути, щоб листя притиснулися до відбивних. Обернути один скибочку шинки...