Рецепт Террін з козячого сиру та копченої сьомги
чудовий, легкий в приготуванні аперитив. Насолоджуйтеся оригінальним поєднанням смаків і поділіться з друзями цим новозеландським рецептом!
кількість порцій: 3-4
- лосось— 200 грам(слабо солона в нарізці)
- козиний сир— 300 грам(кімнатної температури)
- Capicola і корнішони— 50-100 грам(корнішони дрібно нарізані)
- цедра лимона— 1 штука
- петрушка, зелень, цибуля— 20 грам(дрібно порубані )
- чорний перець— 1 щіпка
- оливкова олія— 1 Чайна ложка
- листя салату— 20 грам(для прикраси)
з плівкою на кільця шириною 3-4 см.
Зніміть плівку, покладіть кільця на тарілку і прикрасьте корнішонами, kapersami, листям салату і зеленню, заправлений оливковою олією. Подавати цей терен можна з білим вином. Смачного!
Подібні рецепти
Чупа-чупси з козячого сиру
Ви любите червону рибку? Якщо так, то вам напевно припаде до смаку цей рецепт, який підкаже, як приготувати террин з лосося. Це ідеальна ніжна і апетитна закуска для будь-якого свята. опис приготування: Для терріна я використовувала квадратну форму розміром 15/15 сантиметрів. Сирну масу потріб...
Террін з баклажанів
Террін з баклажан — оригінальне і смачне блюдо, яке безсумнівно прикрасить ваш святковий стіл. Ваші гості будуть в захваті від одного виду, а потім і від смаку. готуйте, радуйте, дивуйте! опис приготування: Легка і оригінальна закуска з баклажанів з незвичайною назвою Террін. Барвисте і смачна...
Террін з червоної риби
Террін з червоної риби — просте в приготуванні французьке блюдо, якого ви напевно ніколи не пробували. Не лякайтеся назви, террин з червоної риби готується не складніше яєчні опис приготування: Що таке террин? терор — це французька традиційна закуску, яку тамтешні кухарі вміють готувати чи не ...
Террін з качки
ніжна качка — це завжди приємне прикраса столу. Приготуйте такий сюрприз на вечерю, і запевняю, жоден з членів сім'ї не зможе встояти від полонять аромату і апетитною качечки. опис приготування: Замість качки можна використовувати курку, а замість портвейну - коньяк. Смачного! Utinoe файл— 2...
Свинячі відбивні в копченої шинки
Швидкий рецепт приготування свинячих відбивних, обгорнутих в копчену шинку, з чебрецем і часточками лимона. опис приготування: Приправити свинячі відбивні сіллю і перцем. Посипати кожну відбивну листям чебрецю, злегка натиснути, щоб листя притиснулися до відбивних. Обернути один скибочку шинки...