Рецепт Тещин язик

Рецепт Тещин язик
Кількість порцій: 1-2 Час приготування: 30 хв.
Тещин язик — смачна закуска з баклажанів і помідорів. Таке нестандартне назву закуска придбала, не через фізичного подібності, а в значенні схожості зі стилем або стилем тещі:)

опис приготування:

Рецепт з даними пропорціями інгредієнтів розрахований на 1-2 порції, тому якщо ви готуєте Тещин язик до святкового столу, то збільшуйте кількість інгредієнтів. Найкраще для такої закуски вибирати баклажани більші. Вони якось краще тримають форму і виходять більш красивими.

Бажаю удачі в приготуванні!


  • баклажан— 1 штука(великий)
  • помідор— 1 штука
  • майонез— 1-2 Ст. ложок
  • часник— 2-3 зубчиків
  • свіжа зелень— — За смаком
  • Рослинна олія— — За смаком
  • сіль, перець— — За смаком
Тещин язик - фото крок 1 Баклажан хорошо помыть, срезать плодоножку и нарезать вдоль тонкими слайсами. Кусочки хорошенько посолить с двух сторон и оставить на 20 хвилин, поки вони не пустять сік. Затем промокнуть каждый слайс бумажным полотенцем.

Тещин язик - фото крок 2 Далее каждый кусочек баклажана обжарить с двух сторон до золотистой корочки и выложить на бумажное полотенце.

Тещин язик - фото крок 3 Баклажаны остудить, затем на каждый кусочек намазать тонким слоем майонез, видавити часник, поперчити (солить не требуется) и положить по кусочку помидора. Свернуть рулетиком.

Тещин язик - фото крок 4 Перед подачей остудить и приправить зеленью.

Подібні рецепти

«Тещин язик» з баклажанів на зиму

Лечо «Тещин язик»

Любіть баклажани? Приготуйте гостру закуску на зиму, іменовану в народі "; Тещин язик ";. Взимку така закуска буде як ніколи актуальною: соковита, ніжна, ситна. Дуже добре поєднується з м'ясом і крупами. опис приготування: До вашої уваги — простий рецепт, який підкаже, як приготувати "; Тещин ...

Тещин язик з огірків на зиму

Тещин язик з огірків на зиму

смачно, соковитий, яскраві і ароматні — це все про заготівлю тещин язик з огірків на зиму. Закуска просто шикарно прикрасить святковий стіл, вона ідеально доповнить будь-яку м'ясну страву, птицю або рибу. опис приготування: Тещин язик з огірків на зиму виходить злегка гоструватим, пікантним. Я...

Морський язик в фользі

Морський язик в фользі

Запікання в фользі або в пергаменті - відмінний спосіб смачно і корисно приготувати рибу, м'ясо, адже страва готується у власному соку. Розповім вам про рецепт, як приготувати морський язик в фользі. опис приготування: Разом з рибкою я запікаю ще й овочі, вони віддають свій аромат і смак. Післ...

Морський язик в клярі

Морський язик в клярі

Морська мова — неймовірно смачна риба, яка відмінно підходить для повсякденного приготування, але в той же час підійде і для святкового столу. головне — смачно приготувати! опис приготування: Вся наша родина дуже любить морепродукти і особливо рибу, ну а морський язик — це взагалі щось! Його с...

Сирний язик

Сирний язик

Телячий язик і сир — це чудове поєднання! Якщо ви ніколи не пробували, то знайомтеся з покроковим рецептом сирного мови. Я впевнена, що вам обов'язково сподобається це блюдо! опис приготування: Сирний мова має одне дуже цікаве властивість — він смачний як гарячий, так і холодний. Блюдо готуєтьс...