Рецепт Тетраззіні з індичкою

Рецепт Тетраззіні з індичкою
Кількість порцій: 12 Час приготування: 50 хв.
Рецепт приготування спагетті з індичкою, білими грибами, часником, білим вином, сиром, зеленим горошком, maslinami, беконом і панірувальними сухарями.

опис приготування:

Тетраззіні - це американська страва, що складається з м'яса птиці або морепродуктів, грибів, мигдалю, сирного соусу, вина і овочів, таких як цибуля, селера і моркву. Блюдо подається гарячим зі спагеті або тонкими макаронами, прикрашається лимоном або петрушкою, а також додатковим мигдалем і сиром Пармезан. Блюдо названо в честь італійської оперної зірки Луїзи Тетраззіні. Не існує ніякого універсального стандарту для цієї страви, тому різні інгредієнти відсутні або замінені в різних рецептах.

  • тонких спагетті— 650 грам
  • вершкового масла— 4 Ст. ложки
  • часнику— 4 зубчики
  • білих грибів— 450 грам
  • солі— 1/2 чайних ложки
  • борошна— 1/3 склянки
  • вершкового сиру— 240 грам
  • оливки— 1 Склянка
  • зеленого горошку— 1 1/2 склянки
  • бекону— 4 скибочки
  • сиру Монтерей Джек— 1 Склянка
  • сиру Пармезан— 1 Склянка
  • сіль і перець— За смаком
  • панірувальних сухарів— 1 Склянка
Тетраззіні з індичкою - фото крок 1 1. Бекон обсмажити і нарізати на шматочки. Відварити спагетті до напівготовності, згідно з інструкцією на упаковці. Злити воду і відкласти в сторону. У великій каструлі нагріти вершкове масло на сильному вогні. Додати нарізаний часник і смажити 2 хвилини.

Тетраззіні з індичкою - фото крок 2 2. Додати розрізані на 4 частини гриби і сіль, смажити 2 хвилини. Влити біле вино і готувати кілька хвилин до тих пір, поки рідина не зменшиться наполовину.

Тетраззіні з індичкою - фото крок 3 3. висипати борошно, перемішати і готувати 1 хвилину. Влити бульйон і перемішати, готувати ще кілька хвилин, поки соус загусне.

Тетраззіні з індичкою - фото крок 4 4. Зменшити вогонь до середнього. Нарізати вершковий сир на шматочки і додати в каструлю. розмішати його, поки він частково не розплавиться.

Тетраззіні з індичкою - фото крок 5 5. Додати нарізану на шматочки індичку, дрібно нарізані маслини, зелений горошок, бекон і тертий сир двох видів.

Тетраззіні з індичкою - фото крок 6 6. перемішати, додати сіль і перець по мірі необхідності.

Тетраззіні з індичкою - фото крок 7 7. Додати відварені спагетті і перемішати. Додати додатковий бульйон, якщо ви хочете зробити страву більш соковитим.

Тетраззіні з індичкою - фото крок 8 8. Вилити суміш у велику форму для випічки і посипати зверху панірувальними сухарями. Випікати в духовці при 175 градусах 20 хвилин, поки верхівка не стане золотистого кольору.

Подібні рецепти

Мусака з індичкою

Товченики

Рецепт приготування запіканки з баклажанами, індичкою, помідорами, петрушкою і пармезаном. опис приготування: 1. Помістити йогурт в марлю над ситом на 2 години або на ніч, поки не загусне. 2. Обсмажити індичку в середній каструлі на середньому вогні, до коричневого кольору, близько 6 хвилин. ...

Морозиво з банана і молока

Морозиво з банана і молока

Способів приготування такого морозива кілька: можна заморозити збиті фрукти або змішати банани з йогуртом або ж приготувати вершкове морозиво з банановим наповнювачем. опис приготування: Готувати морозиво з банана в домашніх умовах дуже просто і швидко. Воно має специфічний смак, оцінити який ...

Свинячі зрази

Свинячі зрази

свинячі зрази — чудовий спосіб приготування зразів зі свинини. Блюдо ідеально вписується в гармонію святкового застілля — наприклад, в честь Нового року. Спробуйте — всі будуть в захваті! опис приготування: Якщо ви, як і багато інших кулінари нашої країни, завжди впевнені у виборі головної стр...

Сироедческая гречана каша

Сироедческая гречана каша

Варка вбиває вітаміни в крупі, а такий спосіб приготування дуже простий і надійний. дивіться рецепт. опис приготування: розповідаю, як приготувати сироедческую гречану кашу: 1. Для початку замочіть гречку на ніч. На ранок промийте її. зачекайте, поки вся вода стече. 2. Гречку перекладіть в чаш...

Сирники з рікотти

Сирники з рікотти

Сирники з рікотти — це не зовсім ті сирники, що з сиру, вони виходять набагато ніжніше і смачніше. Готуються як звичайні сирники, на всякий випадок розповім як, це однозначно варто спробувати! опис приготування: Хто ж з нас не любить сирники? Риторичне питання! Але ми звикли їх готувати з сиру...