Рецепт Тетраззіні з індичкою
Рецепт приготування спагетті з індичкою, білими грибами, часником, білим вином, сиром, зеленим горошком, maslinami, беконом і панірувальними сухарями.
опис приготування:
Тетраззіні - це американська страва, що складається з м'яса птиці або морепродуктів, грибів, мигдалю, сирного соусу, вина і овочів, таких як цибуля, селера і моркву. Блюдо подається гарячим зі спагеті або тонкими макаронами, прикрашається лимоном або петрушкою, а також додатковим мигдалем і сиром Пармезан. Блюдо названо в честь італійської оперної зірки Луїзи Тетраззіні. Не існує ніякого універсального стандарту для цієї страви, тому різні інгредієнти відсутні або замінені в різних рецептах.
- тонких спагетті— 650 грам
- вершкового масла— 4 Ст. ложки
- часнику— 4 зубчики
- білих грибів— 450 грам
- солі— 1/2 чайних ложки
- борошна— 1/3 склянки
- вершкового сиру— 240 грам
- оливки— 1 Склянка
- зеленого горошку— 1 1/2 склянки
- бекону— 4 скибочки
- сиру Монтерей Джек— 1 Склянка
- сиру Пармезан— 1 Склянка
- сіль і перець— За смаком
- панірувальних сухарів— 1 Склянка
2. Додати розрізані на 4 частини гриби і сіль, смажити 2 хвилини. Влити біле вино і готувати кілька хвилин до тих пір, поки рідина не зменшиться наполовину.
3. висипати борошно, перемішати і готувати 1 хвилину. Влити бульйон і перемішати, готувати ще кілька хвилин, поки соус загусне.
4. Зменшити вогонь до середнього. Нарізати вершковий сир на шматочки і додати в каструлю. розмішати його, поки він частково не розплавиться.
5. Додати нарізану на шматочки індичку, дрібно нарізані маслини, зелений горошок, бекон і тертий сир двох видів.
6. перемішати, додати сіль і перець по мірі необхідності.
7. Додати відварені спагетті і перемішати. Додати додатковий бульйон, якщо ви хочете зробити страву більш соковитим.
8. Вилити суміш у велику форму для випічки і посипати зверху панірувальними сухарями. Випікати в духовці при 175 градусах 20 хвилин, поки верхівка не стане золотистого кольору.
Подібні рецепти
Товченики
Рецепт приготування запіканки з баклажанами, індичкою, помідорами, петрушкою і пармезаном. опис приготування: 1. Помістити йогурт в марлю над ситом на 2 години або на ніч, поки не загусне. 2. Обсмажити індичку в середній каструлі на середньому вогні, до коричневого кольору, близько 6 хвилин. ...
Морозиво з банана і молока
Способів приготування такого морозива кілька: можна заморозити збиті фрукти або змішати банани з йогуртом або ж приготувати вершкове морозиво з банановим наповнювачем. опис приготування: Готувати морозиво з банана в домашніх умовах дуже просто і швидко. Воно має специфічний смак, оцінити який ...
Свинячі зрази
свинячі зрази — чудовий спосіб приготування зразів зі свинини. Блюдо ідеально вписується в гармонію святкового застілля — наприклад, в честь Нового року. Спробуйте — всі будуть в захваті! опис приготування: Якщо ви, як і багато інших кулінари нашої країни, завжди впевнені у виборі головної стр...
Сироедческая гречана каша
Варка вбиває вітаміни в крупі, а такий спосіб приготування дуже простий і надійний. дивіться рецепт. опис приготування: розповідаю, як приготувати сироедческую гречану кашу: 1. Для початку замочіть гречку на ніч. На ранок промийте її. зачекайте, поки вся вода стече. 2. Гречку перекладіть в чаш...
Сирники з рікотти
Сирники з рікотти — це не зовсім ті сирники, що з сиру, вони виходять набагато ніжніше і смачніше. Готуються як звичайні сирники, на всякий випадок розповім як, це однозначно варто спробувати! опис приготування: Хто ж з нас не любить сирники? Риторичне питання! Але ми звикли їх готувати з сиру...