Рецепт Tex Mex по-piterski

Рецепт Tex Mex по-piterski
Кількість порцій: 2 Час приготування: 40 хв.
На Першому каналі з утреца побачила рецепт з мексиканської кухні, ось вирішила спробувати, ділюся з вами (для тих хто не бачив), т.к. вийшло ДУЖЕ смачно і з "; острінкой"

опис приготування:

1. Бекон дрібно нарізаємо і обсмажуємо (без масла).

2. Нарізах півкільцями цибулю і додаємо до бекону, смажимо ще кілька хвилин.

3. додаємо фарш, знову обсмажуємо недовго.

4. Додаємо томатну пасту, перемішуємо, тушкуємо пару хвилин.

5. Дрібно нарізаємо перчик (майте на увазі, що в ньому саме гостре це насіння і білі перетинки всередині, я їх прибирала), і кладемо в сковороду, tusim.

6. нарізаємо кінзу (якщо не любите, можете іншу зелень), листочки побільше для прикраси), інше - дрібніші, і додаємо в тушілку, ще можна трохи водички підлити, щоб посочнее було, тушкуємо ще кілька хвилин до готовності.

7. Натерти на дрібній тертці трохи сиру (для прикраси).

8. Все викласти на тарілку / блюдо і їсти-берете чіпсінку і їй набираєте м'ясо!(Тільки чіпси безпосередньо перед подачею викладайте, щоб не розм'якли).

Смачного!!!


  • м'ясний фарш— 400-500 грам(у меня была свинина)
  • бекон— 150-200 грам(я брала сырокопченый)
  • цибуля— 1 штука
  • томатна паста— 5-6 Ст. ложок(в оригинале нужны томаты без кожуры)
  • гострий червоний перчик— 1 За смаком
  • Braai— 1 За смаком
  • твердий сир— 50 грам
  • кукурузные чипсы Начос— 2 штуки(у нас были 2 упаковки)
1. Бекон дрібно нарізаємо і обсмажуємо (без масла).

2. Нарізах півкільцями цибулю і додаємо до бекону, смажимо ще кілька хвилин.

3. додаємо фарш, знову обсмажуємо недовго.

4. Додаємо томатну пасту, перемішуємо, тушкуємо пару хвилин.

5. Дрібно нарізаємо перчик (майте на увазі, що в ньому саме гостре це насіння і білі перетинки всередині, я їх прибирала), і кладемо в сковороду, tusim.

6. нарізаємо кінзу (якщо не любите, можете іншу зелень), листочки побільше для прикраси), інше - дрібніші, і додаємо в тушілку, ще можна трохи водички підлити, щоб посочнее було, тушкуємо ще кілька хвилин до готовності.

7. Натерти на дрібній тертці трохи сиру (для прикраси).

8. Все викласти на тарілку / блюдо і їсти-берете чіпсінку і їй набираєте м'ясо!(Тільки чіпси безпосередньо перед подачею викладайте, щоб не розм'якли).

Смачного!!!


Подібні рецепти

Tex-Mex КВЕС

Яєчня більше Кончаловський

Рецепт приготування Американського сирного соусу до картопляним або кукурудзяним чіпсам. опис приготування: Секрет ароматного Квесі криється в "; правильному обсмажуванні" овочів. Дрібно наріжте цибулю, селера і зелений перчик. Обсмажте овочі в сковороді на середньому вогні, додавши 2 столові ...

Морозиво з банана і молока

Морозиво з банана і молока

Способів приготування такого морозива кілька: можна заморозити збиті фрукти або змішати банани з йогуртом або ж приготувати вершкове морозиво з банановим наповнювачем. опис приготування: Готувати морозиво з банана в домашніх умовах дуже просто і швидко. Воно має специфічний смак, оцінити який ...

Свинячі зрази

Свинячі зрази

свинячі зрази — чудовий спосіб приготування зразів зі свинини. Блюдо ідеально вписується в гармонію святкового застілля — наприклад, в честь Нового року. Спробуйте — всі будуть в захваті! опис приготування: Якщо ви, як і багато інших кулінари нашої країни, завжди впевнені у виборі головної стр...

Сироедческая гречана каша

Сироедческая гречана каша

Варка вбиває вітаміни в крупі, а такий спосіб приготування дуже простий і надійний. дивіться рецепт. опис приготування: розповідаю, як приготувати сироедческую гречану кашу: 1. Для початку замочіть гречку на ніч. На ранок промийте її. зачекайте, поки вся вода стече. 2. Гречку перекладіть в чаш...

Сирники з рікотти

Сирники з рікотти

Сирники з рікотти — це не зовсім ті сирники, що з сиру, вони виходять набагато ніжніше і смачніше. Готуються як звичайні сирники, на всякий випадок розповім як, це однозначно варто спробувати! опис приготування: Хто ж з нас не любить сирники? Риторичне питання! Але ми звикли їх готувати з сиру...