Рецепт Тікка Масала в медленноварке
Рецепт приготування індійського страви з курки зі спеціями, халапеньйо і соусом з лука, часнику, Ferry Масала, імбиру, томатного пюре і вершків.
опис приготування:
Це класичне індійське блюдо здатне завоювати любов навіть найвимогливіших гурманів. тікка Масала — це ідеальний вечерю для осені або зими.
- курячих стегенець без шкіри— 9 штук
- меленого коріандру— 1 Ст. ложка
- меленого кмину— 1 Ст. ложка
- солі— 1 Чайна ложка
- йогурту— 1 Склянка
- вершкового масла— 4 Ст. ложки
- халапеньо— 1 штука
- вершкового масла— 4 Ст. ложки(соус)
- велика цибулина— 1 штука(соус)
- часнику— 6 штук(соус)
- солі— 1 Ст. ложка(соус)
- Ferry Масала— 3 Ст. ложки(соус)
- шматочок свіжого імбиру— 1 штука(соус)
- цукру— 1 Ст. ложка(соус)
- крохмалю— 2 чайних ложки(соус)
- варений рис— За смаком(гарнір)
- нарізана свіжа кінза— За смаком(гарнір)
2. розтопити 1 столову ложку вершкового масла у великій сковороді на середньому вогні. Збільшити вогонь до високого і швидко обсмажити близько 1/4 курки. Викласти курку в медленноварку. Повторити з залишилася куркою, використовуючи 1 столову ложку вершкового масла на обжарку кожної партії в сковороді. Викласти халапеньйо поверх курки.
3. приготувати соус. Нарізати цибулю кубиками. подрібнити часник. натерти імбир. Поставити каструлю на вогонь і розтопити масло на середньому вогні. Додати цибулю, часник і сіль, перемішати. готувати, помішуючи, поки цибуля не почне злегка корічневеть по краях.
4. Додати гарам масала і імбир, перемішати. Смажити до появи аромату, близько 1 хвилини. Збільшити вогонь і томатне пюре і цукор. Добре розмішати і довести до кипіння.
5. Залити соусом курку в медленноварке. Готувати протягом 5 годин, поки курка не стане дуже м'якою. Виделкою або вінчиком розмішати крохмаль в вершках, щоб вийшла однорідна маса. Вилити в медленноварку і обережно перемішати. готувати 10 хвилин.
6. Подавати блюдо з гарячим рисом, посипавши нарізаною кінзою.
Подібні рецепти
Морозиво з банана і молока
Способів приготування такого морозива кілька: можна заморозити збиті фрукти або змішати банани з йогуртом або ж приготувати вершкове морозиво з банановим наповнювачем. опис приготування: Готувати морозиво з банана в домашніх умовах дуже просто і швидко. Воно має специфічний смак, оцінити який ...
Свинячі зрази
свинячі зрази — чудовий спосіб приготування зразів зі свинини. Блюдо ідеально вписується в гармонію святкового застілля — наприклад, в честь Нового року. Спробуйте — всі будуть в захваті! опис приготування: Якщо ви, як і багато інших кулінари нашої країни, завжди впевнені у виборі головної стр...
Сироедческая гречана каша
Варка вбиває вітаміни в крупі, а такий спосіб приготування дуже простий і надійний. дивіться рецепт. опис приготування: розповідаю, як приготувати сироедческую гречану кашу: 1. Для початку замочіть гречку на ніч. На ранок промийте її. зачекайте, поки вся вода стече. 2. Гречку перекладіть в чаш...
Сирники з рікотти
Сирники з рікотти — це не зовсім ті сирники, що з сиру, вони виходять набагато ніжніше і смачніше. Готуються як звичайні сирники, на всякий випадок розповім як, це однозначно варто спробувати! опис приготування: Хто ж з нас не любить сирники? Риторичне питання! Але ми звикли їх готувати з сиру...
Товсті пишні млинці на кефірі
Знайшовши в інтернеті рецепт, як приготувати товсті пишні млинці на кефірі, дуже здивувався, адже в рецептурі немає ні грама борошна. Млинці виходять не тільки смачними, але і корисними для фігури. опис приготування: В основі таких млинців - вівсяні пластівці і манна крупа, завдяки їм випічка ...