Рецепт Тиляпія під хлібної скоринкою
Тиляпія під хлібної скоринкою — прекрасний спосіб смачно приготувати цю прісноводну рибу. Чи не лосось, звичайно, але теж цілком гідне блюдо для буденного обіду або вечері.
опис приготування:
Деякі звинувачують мене в складності рецептів. Що ж, ось вам, отримаєте — найпростіший рецепт, підвладний навіть школяреві, холостяку або фатального невмійкові
Tilyapiya — риба бюджетна, проте це не означає, що несмачна. Потрібно лише вміти правильно її приготувати. Особисто мені дуже подобається тіляпія в хлібних крихтах — це грамотне з точки зору кулінарної науки блюдо, що дозволяє приготувати рибу максимально смачно. Tilyapiya, запечена в хлібних крихтах, не пересихала, зберігає свій рибний смак і виходить дуже ніжною.
словом, дуже гідне блюдо. Спробуйте — напевно вам сподобається!
- Цибуля ріпчаста— 4 штуки
- філе tilyapii— 7 штук
- сіль, перець— — За смаком
- вершки 20% — 150 грам
- хліб— 100 грам
- яйця— 3 штуки
- сир тертий— 2 Ст. ложки
- Масло рослинне— 20 мілілітрів
- Лимонний сік— 2 Ст. ложки
Філе тиляпии плотненько укладываем на лук.
солимо, перчим и заливаем сливками.
Хліб измельчаем в крошку при помощи процессора.
злегка збиваємо 3 яйця (можно в процессоре, но тогда хлебные крошки необходимо предварительно извлечь).
Смешиваем хлебную крошку со взбитым яйцом.
Добавляем в смесь тертый сыр, перемешиваем и тоненьким слоем распределяем ее по нашему рыбному филе.
Сбрызгиваем сверху растительным маслом и лимонным соком, после чего ставим форму для запекания в духовку, вже розігріту до 200 градусів. запікаємо 25-30 хвилин.
Смачного!
Подібні рецепти
Тиляпія в клярі
Рецепт приготування рибної страви з тиляпии з аругула, kapersami, помідорами чері і лимонним соком. опис приготування: У середній сковороді довести 1 / 4 склянки води до кипіння. Додати помідори і червоний перець пластівцями, викласти філе тілапії, приправити сіллю і перцем. Накрити кришкою і ...
Свинина під сирною скоринкою
Ця страва нагадує м'ясо по-французьки. Тут теж м'ясо запікається під помідорами, цибулею і сиром. Ознайомтеся з рецептом і візьміть на озброєння для меню новорічного столу. опис приготування: Цілком можна використовувати яловичі стейки або телятину замість свинини. В іншому ж точно дотримуйтес...
Свинина під кисло-солодким соусом
До будь-якого гарніру в якості основної страви прекрасно підійде ця апетитна і дуже смачна свинина під кисло-солодким соусом в домашніх умовах. опис приготування: Цей простий варіант, як приготувати свинину під кисло-солодким соусом хороший тим, що смак його можна варіювати, в залежності від в...
Свинина під соусом бешамель
Соковита м'якоть м'яса з овочами під ніжним вершковим соусом ... від такого блюда ніхто не відмовиться. Рекомендую всім господарочкам на замітку рецепт свинини під соусом бешамель! опис приготування: Для приготування свинини під соусом бешамель нам знадобиться хороша свиняча вирізка, соковиті ...
Свинина з грибами під сиром
Рецепт свинини з грибами і сиром — чудове блюдо для новорічного столу. святкова сервіровка, ніжне і соковите м'ясо, чудовий пряний аромат — блюдо відповідає всім критеріям якості. опис приготування: Одне з найулюбленіших святкових страв в нашій родині — це свинина з грибами і сиром. Блюдо дійс...