Рецепт Тиляпія під хлібної скоринкою

Рецепт Тиляпія під хлібної скоринкою
Кількість порцій: 7-8 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Тиляпія під хлібної скоринкою — прекрасний спосіб смачно приготувати цю прісноводну рибу. Чи не лосось, звичайно, але теж цілком гідне блюдо для буденного обіду або вечері.

опис приготування:

Деякі звинувачують мене в складності рецептів. Що ж, ось вам, отримаєте — найпростіший рецепт, підвладний навіть школяреві, холостяку або фатального невмійкові

Tilyapiya — риба бюджетна, проте це не означає, що несмачна. Потрібно лише вміти правильно її приготувати. Особисто мені дуже подобається тіляпія в хлібних крихтах — це грамотне з точки зору кулінарної науки блюдо, що дозволяє приготувати рибу максимально смачно. Tilyapiya, запечена в хлібних крихтах, не пересихала, зберігає свій рибний смак і виходить дуже ніжною.

словом, дуже гідне блюдо. Спробуйте — напевно вам сподобається!


  • Цибуля ріпчаста— 4 штуки
  • філе tilyapii— 7 штук
  • сіль, перець— — За смаком
  • вершки 20%  — 150 грам
  • хліб— 100 грам
  • яйця— 3 штуки
  • сир тертий— 2 Ст. ложки
  • Масло рослинне— 20 мілілітрів
  • Лимонний сік— 2 Ст. ложки
Тиляпія під хлібної скоринкою - фото крок 1 Противень слегка смазываем растительным маслом, выкладываем на него слой нарезанного тонкими кольцами репчатого лука.

Тиляпія під хлібної скоринкою - фото крок 2 Філе тиляпии плотненько укладываем на лук.

Тиляпія під хлібної скоринкою - фото крок 3 солимо, перчим и заливаем сливками.

Тиляпія під хлібної скоринкою - фото крок 4 Хліб измельчаем в крошку при помощи процессора.

Тиляпія під хлібної скоринкою - фото крок 5 злегка збиваємо 3 яйця (можно в процессоре, но тогда хлебные крошки необходимо предварительно извлечь).

Тиляпія під хлібної скоринкою - фото крок 6 Смешиваем хлебную крошку со взбитым яйцом.

Тиляпія під хлібної скоринкою - фото крок 7 Добавляем в смесь тертый сыр, перемешиваем и тоненьким слоем распределяем ее по нашему рыбному филе.

Тиляпія під хлібної скоринкою - фото крок 8 Сбрызгиваем сверху растительным маслом и лимонным соком, после чего ставим форму для запекания в духовку, вже розігріту до 200 градусів. запікаємо 25-30 хвилин.

Тиляпія під хлібної скоринкою - фото крок 9 Смачного!

Подібні рецепти

Тиляпія з аругула, каперсами і помідорами

Тиляпія в клярі

Рецепт приготування рибної страви з тиляпии з аругула, kapersami, помідорами чері і лимонним соком. опис приготування: У середній сковороді довести 1 / 4 склянки води до кипіння. Додати помідори і червоний перець пластівцями, викласти філе тілапії, приправити сіллю і перцем. Накрити кришкою і ...

Свинина під сирною скоринкою

Свинина під сирною скоринкою

Ця страва нагадує м'ясо по-французьки. Тут теж м'ясо запікається під помідорами, цибулею і сиром. Ознайомтеся з рецептом і візьміть на озброєння для меню новорічного столу. опис приготування: Цілком можна використовувати яловичі стейки або телятину замість свинини. В іншому ж точно дотримуйтес...

Свинина під кисло-солодким соусом

Свинина під кисло-солодким соусом

До будь-якого гарніру в якості основної страви прекрасно підійде ця апетитна і дуже смачна свинина під кисло-солодким соусом в домашніх умовах. опис приготування: Цей простий варіант, як приготувати свинину під кисло-солодким соусом хороший тим, що смак його можна варіювати, в залежності від в...

Свинина під соусом бешамель

Свинина під соусом бешамель

Соковита м'якоть м'яса з овочами під ніжним вершковим соусом ... від такого блюда ніхто не відмовиться. Рекомендую всім господарочкам на замітку рецепт свинини під соусом бешамель! опис приготування: Для приготування свинини під соусом бешамель нам знадобиться хороша свиняча вирізка, соковиті ...

Свинина з грибами під сиром

Свинина з грибами під сиром

Рецепт свинини з грибами і сиром — чудове блюдо для новорічного столу. святкова сервіровка, ніжне і соковите м'ясо, чудовий пряний аромат — блюдо відповідає всім критеріям якості. опис приготування: Одне з найулюбленіших святкових страв в нашій родині — це свинина з грибами і сиром. Блюдо дійс...