Рецепт Тісто для булочки

Рецепт Тісто для булочки
Кількість порцій: 1 Час приготування: 4 г. 0 хв.
Хочу показати вам варіант, як приготувати тісто для булочки на основі швидкодіючих дріжджів. Я особисто випікаю з такого тесту рогалики і булочки різних форм, але воно підійде і для пирога.

опис приготування:

Це не зовсім звичайне тісто на основі дріжджів і рікотти. думаю, всім сподобається його структура: м'яка і ніжна, але в той же час трохи розсипчаста за рахунок сиру. Дуже цікава випічка. А якщо робити булочки, як у мене, у вигляді рогаликів, можна додати начинку за смаком.

  • Дріжджі швидко діючі— 2 чайних ложки
  • Борошно пшеничне— 675 грам
  • сіль— 1,25 чайних ложки
  • розпушувач— 1 Чайна ложка
  • Вершкове масло— 280 грам
  • Rikotta— 340 грам
  • обкладинка— За смаком
  • цукор— 60 грам
Тісто для булочки - фото крок 1 Просійте борошно і змішайте з усіма сухими інгредієнтами.

Тісто для булочки - фото крок 2 М'яке масло з'єднайте з борошном і перемішайте.

Тісто для булочки - фото крок 3 додайте рикотту, цукор, корицю і зробіть ось таку крихту.

Тісто для булочки - фото крок 4 Тепер тісто вимісити руками і розкачайте в товстий пласт. Складіть в кілька разів і знову розкачайте.

Тісто для булочки - фото крок 5 Загорніть тісто в плівку і залиште в холодильнику хвилин на 30, а краще — на ніч.

Тісто для булочки - фото крок 6 Потім тісто розкачати в коло і наріжте на трикутники, скрутіть рогалики або зліпите булочки іншої форми. Залиште в теплому місці на 3 годину.

Тісто для булочки - фото крок 7 випікайте при 190 градусах 20-25 хвилин.

Подібні рецепти

Тісто для біляшів на кефірі

Тісто для піцци: класичний італійський рецепт

Щоб отримати гарне і податливі тісто візьміть не жирний кефір, наприклад 1% -ний. Замісити тісто згідно зі списком і отримаєте прекрасний результат! дивіться рецепт! опис приготування: Для приготування смачного тіста для біляшів потрібно розвести дріжджі в малій кількості води, потім додати ре...

Тісто для домашньої локшини

Тісто для домашньої локшини

З локшини можна зробити як супи, так і другі гарячі страви. І найкраще вміти приготувати тісто для домашньої локшини самостійно, щоб воно завжди було під рукою. Це швидко і дешево. опис приготування: Вимішувати тісто руками потрібно досить довго, не менше десяти хвилин. Це дозволить борошні ві...

Тісто для пончиків

Тісто для пончиків

Пончики - це ситне блюдо, яке втамує ваш голод вранці або стане відмінним перекусом протягом дня. апетитні, з хрусткою рум'яною скоринкою, перед такою вкуснотень не встоїть ніхто! опис приготування: Це класичний рецепт пончиків. Особливо такого частування будуть раді діти. Щоб блюдо не було та...

Тісто для біляшів

Тісто для біляшів

Біляші - дуже смачна і ситна їжа, яка може цілком замінити вечерю. Тісто для біляшів, приготоване на кефірі, виходить дуже ніжним і пишним. опис приготування: приготування: Налити воду або молоко в миску, всипати дріжджі з цукром і залишити на 5-7 хвилин до утворення піни. Насипати борошно в м...

Тісто для вафельниці електричної

Тісто для вафельниці електричної

У вас вдома є вафельница, але ви нею рідко користуєтеся? Це тому, що ви ще не прочитали, як приготувати тісто для вафельниці електричної. Порадуйте своїх дітей смаколиками! опис приготування: Ось так просто і швидко можна приготувати тісто для вашої вафельниці. Смачний запах свіжих і гарячих в...