Рецепт Тісто на заквасці для несолодкої випічки
Якщо ви хоч раз випікали солодкі булочки або пироги з тіста на заквасці, вам неодмінно захочеться дізнатися, як приготувати тісто на заквасці для несолодкої випічки, корисне, смачне і легке.
опис приготування:
Головною особливістю цього тесту є закваска, яку необхідно витримати в теплому місці протягом 8 годин. Завдяки цьому тісто насичується повітрям і корисними бактеріями, що робить хліб, пироги і пиріжки з даного тесту повітряними і смачними. Оливкова олія в цьому рецепті можна замінити будь-яким рослинним, а білий цукор - тростинним. Обов'язково візьміть частину цільнозерновий борошна для приготування даного тесту, це зробить його більш корисним.
- пшеничний стартер— 50 грам
- Вода кімнатної температури— 570 грам(200г в закваску, 370г в тісто)
- Біла пшеничне борошно— 800 грам(200г в закваску, 600г в тісто)
- Цільнозерновий пшеничне борошно— 200 грам
- дріжджі— 450 грам
- Оливкова олія— 40 мілілітрів
- цукор— 1 Ст. ложка
- сіль— 1 Чайна ложка
2. Додайте воду кімнатної температури і добре перемішайте. Викладіть опару в миску тістоміса, додайте сіль, цукор, оливкова олія, просіяне борошно і цельнозерновую борошно.
3. Вимісити тісто в тістомісильн протягом 5 хвилин 2 швидкості. Тісто округлятимете і перекладіть в миску, змащену олією. Накрийте його плівкою і залиште на 3-4 години при кімнатній температурі.
4. Через півтори години обомніте тісто: візьміть один край тіста, максимально розтягніть його і складіть до протилежної сторони миски, і так - по колу. Переверніть тісто на іншу сторону і вирівняйте його поверхню змазаними маслом руками.
5. Накрийте і залиште його на 1,5 годину. Викладіть тісто на присипану борошном поверхню, зберіть його краю до середини і переверніть гладкою стороною вгору. Накрийте тісто і залиште на 15-20 хвилин. Testo майже, смачного!
Подібні рецепти
Квашені фаршировані баклажани
Щоб отримати гарне і податливі тісто візьміть не жирний кефір, наприклад 1% -ний. Замісити тісто згідно зі списком і отримаєте прекрасний результат! дивіться рецепт! опис приготування: Для приготування смачного тіста для біляшів потрібно розвести дріжджі в малій кількості води, потім додати ре...
Тісто для домашньої локшини
З локшини можна зробити як супи, так і другі гарячі страви. І найкраще вміти приготувати тісто для домашньої локшини самостійно, щоб воно завжди було під рукою. Це швидко і дешево. опис приготування: Вимішувати тісто руками потрібно досить довго, не менше десяти хвилин. Це дозволить борошні ві...
Тісто для пончиків
Пончики - це ситне блюдо, яке втамує ваш голод вранці або стане відмінним перекусом протягом дня. апетитні, з хрусткою рум'яною скоринкою, перед такою вкуснотень не встоїть ніхто! опис приготування: Це класичний рецепт пончиків. Особливо такого частування будуть раді діти. Щоб блюдо не було та...
Тісто для біляшів
Біляші - дуже смачна і ситна їжа, яка може цілком замінити вечерю. Тісто для біляшів, приготоване на кефірі, виходить дуже ніжним і пишним. опис приготування: приготування: Налити воду або молоко в миску, всипати дріжджі з цукром і залишити на 5-7 хвилин до утворення піни. Насипати борошно в м...
Тісто для вафельниці електричної
У вас вдома є вафельница, але ви нею рідко користуєтеся? Це тому, що ви ще не прочитали, як приготувати тісто для вафельниці електричної. Порадуйте своїх дітей смаколиками! опис приготування: Ось так просто і швидко можна приготувати тісто для вашої вафельниці. Смачний запах свіжих і гарячих в...