Рецепт Тісто полуслоеное на дріжджах

Рецепт Тісто полуслоеное на дріжджах
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Таке тісто використовують для того, щоб випікати неймовірно пишні, ніжні і смачні пироги з різноманітною начинкою, а також солодкі ватрушки.

опис приготування:

1. Яйця збити виделкою до стану піни.

2. Дріжджі розпустити з цукром в 1 столовій ложці молока і дати їм постояти хвилин 5-7.

3. У просторій мисці замісити тісто з усіх продуктів, крім масла. Тісто має бути повністю однорідним. В кінці замісу тісто добре оббити об стіл. Залишити грудку тіста в прохолодному місці підходити на 20-30 хвилин.

4. Коли тісто підійде, в тому ж прохолодному місці оббити його, розкачати корж, змастити її поверхню дуже м'яким маслом (але не топленим). Скласти корж вдвічі, знову змастити, скласти навпіл ще раз і знову змастити. залишити на 10-15 хвилин підходити.

4. процедуру оббивання, розкочування і змазування повторити ще 2 рази.

5. Testo майже. Коли воно підніметься в холоді останній раз, з нього можна нарізати порційними шматками, формувати коржі, класти на них начинку з м'яса, сиру, сиру, фруктів і т.п., защипувати і відправляти в духовку або на сковорідку. смакота!

  • молоко— 1,25 склянки
  • мука— 200 грам
  • сіль— 1 Чайна ложка
  • цукор— 1-2 чайних ложок
  • олія— 0,5 Ст. ложки
  • жовток яєчний— 2 штуки
  • дріжджі сухі— 8-12 грам
1. Яйця збити виделкою до стану піни.

2. Дріжджі розпустити з цукром в 1 столовій ложці молока і дати їм постояти хвилин 5-7.

3. У просторій мисці замісити тісто з усіх продуктів, крім масла. Тісто має бути повністю однорідним. В кінці замісу тісто добре оббити об стіл. Залишити грудку тіста в прохолодному місці підходити на 20-30 хвилин.

4. Коли тісто підійде, в тому ж прохолодному місці оббити його, розкачати корж, змастити її поверхню дуже м'яким маслом (але не топленим). Скласти корж вдвічі, знову змастити, скласти навпіл ще раз і знову змастити. залишити на 10-15 хвилин підходити.

4. процедуру оббивання, розкочування і змазування повторити ще 2 рази.

5. Testo майже. Коли воно підніметься в холоді останній раз, з нього можна нарізати порційними шматками, формувати коржі, класти на них начинку з м'яса, сиру, сиру, фруктів і т.п., защипувати і відправляти в духовку або на сковорідку. смакота!

Подібні рецепти

Тісто для біляшів на кефірі

Млинці рецепт класичний на дріжджах

Щоб отримати гарне і податливі тісто візьміть не жирний кефір, наприклад 1% -ний. Замісити тісто згідно зі списком і отримаєте прекрасний результат! дивіться рецепт! опис приготування: Для приготування смачного тіста для біляшів потрібно розвести дріжджі в малій кількості води, потім додати ре...

Тісто для домашньої локшини

Тісто для домашньої локшини

З локшини можна зробити як супи, так і другі гарячі страви. І найкраще вміти приготувати тісто для домашньої локшини самостійно, щоб воно завжди було під рукою. Це швидко і дешево. опис приготування: Вимішувати тісто руками потрібно досить довго, не менше десяти хвилин. Це дозволить борошні ві...

Тісто для пончиків

Тісто для пончиків

Пончики - це ситне блюдо, яке втамує ваш голод вранці або стане відмінним перекусом протягом дня. апетитні, з хрусткою рум'яною скоринкою, перед такою вкуснотень не встоїть ніхто! опис приготування: Це класичний рецепт пончиків. Особливо такого частування будуть раді діти. Щоб блюдо не було та...

Тісто для біляшів

Тісто для біляшів

Біляші - дуже смачна і ситна їжа, яка може цілком замінити вечерю. Тісто для біляшів, приготоване на кефірі, виходить дуже ніжним і пишним. опис приготування: приготування: Налити воду або молоко в миску, всипати дріжджі з цукром і залишити на 5-7 хвилин до утворення піни. Насипати борошно в м...

Тісто для вафельниці електричної

Тісто для вафельниці електричної

У вас вдома є вафельница, але ви нею рідко користуєтеся? Це тому, що ви ще не прочитали, як приготувати тісто для вафельниці електричної. Порадуйте своїх дітей смаколиками! опис приготування: Ось так просто і швидко можна приготувати тісто для вашої вафельниці. Смачний запах свіжих і гарячих в...