Рецепт Тісто з яблуком і карамеллю
Іноді хочеться якоїсь простої випічки. такий, щоб навіть тісто замішувати не треба було, але все одно вийшло б смачно. На цей випадок завжди є заморожена заготовка і пара яблук. приступимо!
опис приготування:
У цьому рецепті все легко, і йде мінімальний час на підготовку. Вам тільки потрібно заздалегідь розморозити основу і почекати 30 хвилин, щоб вироби запекутся. Хоча для початку вам необхідно дізнатися про те, як приготувати тісто з яблуком і карамеллю. Вийшло щось середнє між рулетом, слойками і штрудель.
- Тісто для піци або бездріжджове— 400 грам
- цукор білий— 50 грам
- Вершкове масло— 60 грам
- карамельний соус— 60 мілілітрів
- яблуко зелене— 2 штуки
- Темний шоколад кульками або краплями— 40 грам
- вода— 2 чайних ложки
- ванільний екстракт— 1 Чайна ложка
- сіль— 0,25 чайних ложки
2. Потім заздалегідь размороженное тісто розтягніть. Викладіть на нього начинку з сотейника і шоколад.
3. Потім тісто наріжте на рівні подовжені шматочки, розміром з долоню, і вставити їх в 3 штуки один на одного.
4. Готуйте випічку протягом 35 хвилин в духовці. Потім трохи остудіть і подавайте з карамельним соусом. Приємного чаювання!
Подібні рецепти
Рулька в аерогрилі
романтический и очень вкусный французский открытый пирог — тарт "Пион" з яблуком. борошно— 180-200 грам яблуко— 3 штуки цукор— 100 грам Вершкове масло— 100 грам яйце— 1 штука вершки— 1/3 склянки(жирні) розпушувач— 2 чайних ложки кориця мелена— 1 Чайна ложка сіль— 1 щіпка ...
Тісто для біляшів на кефірі
Щоб отримати гарне і податливі тісто візьміть не жирний кефір, наприклад 1% -ний. Замісити тісто згідно зі списком і отримаєте прекрасний результат! дивіться рецепт! опис приготування: Для приготування смачного тіста для біляшів потрібно розвести дріжджі в малій кількості води, потім додати ре...
Тісто для домашньої локшини
З локшини можна зробити як супи, так і другі гарячі страви. І найкраще вміти приготувати тісто для домашньої локшини самостійно, щоб воно завжди було під рукою. Це швидко і дешево. опис приготування: Вимішувати тісто руками потрібно досить довго, не менше десяти хвилин. Це дозволить борошні ві...
Тісто для пончиків
Пончики - це ситне блюдо, яке втамує ваш голод вранці або стане відмінним перекусом протягом дня. апетитні, з хрусткою рум'яною скоринкою, перед такою вкуснотень не встоїть ніхто! опис приготування: Це класичний рецепт пончиків. Особливо такого частування будуть раді діти. Щоб блюдо не було та...
Тісто для млинниці
Для приготування аж надто смачних млинців потрібен талант. або… млинниця і ось цей рецепт! Зараз ви дізнаєтеся, як приготувати тісто для млинниці - ніжне і універсальне! І практикуйтеся! опис приготування: Млинці в млинниці готуються дуже швидко. До того ж, вони зовсім не пригоряють. Тому я вв...