Рецепт Тісто з яблуком і карамеллю

Рецепт Тісто з яблуком і карамеллю
Кількість порцій: 4 Час приготування: 45 хв.
Іноді хочеться якоїсь простої випічки. такий, щоб навіть тісто замішувати не треба було, але все одно вийшло б смачно. На цей випадок завжди є заморожена заготовка і пара яблук. приступимо!

опис приготування:

У цьому рецепті все легко, і йде мінімальний час на підготовку. Вам тільки потрібно заздалегідь розморозити основу і почекати 30 хвилин, щоб вироби запекутся. Хоча для початку вам необхідно дізнатися про те, як приготувати тісто з яблуком і карамеллю. Вийшло щось середнє між рулетом, слойками і штрудель.

  • Тісто для піци або бездріжджове— 400 грам
  • цукор білий— 50 грам
  • Вершкове масло— 60 грам
  • карамельний соус— 60 мілілітрів
  • яблуко зелене— 2 штуки
  • Темний шоколад кульками або краплями— 40 грам
  • вода— 2 чайних ложки
  • ванільний екстракт— 1 Чайна ложка
  • сіль— 0,25 чайних ложки
Тісто з яблуком і карамеллю - фото крок 1 1. Почистіть і наріжте дрібними кубиками яблука. Потім викладіть їх в розігрітий сотейник з маслом. додайте воду, ванілін і цукор. Гасіть інгредієнти, постійно помішуючи, на середньому вогні 7 хвилин.

Тісто з яблуком і карамеллю - фото крок 2 2. Потім заздалегідь размороженное тісто розтягніть. Викладіть на нього начинку з сотейника і шоколад.

Тісто з яблуком і карамеллю - фото крок 3 3. Потім тісто наріжте на рівні подовжені шматочки, розміром з долоню, і вставити їх в 3 штуки один на одного.

Тісто з яблуком і карамеллю - фото крок 4 4. Готуйте випічку протягом 35 хвилин в духовці. Потім трохи остудіть і подавайте з карамельним соусом. Приємного чаювання!

Подібні рецепти

Терпкий « Пион » з яблуком

Рулька в аерогрилі

романтический и очень вкусный французский открытый пирог — тарт "Пион" з яблуком. борошно— 180-200 грам яблуко— 3 штуки цукор— 100 грам Вершкове масло— 100 грам яйце— 1 штука вершки— 1/3 склянки(жирні) розпушувач— 2  чайних ложки кориця мелена— 1 Чайна ложка сіль— 1 щіпка ...

Тісто для біляшів на кефірі

Тісто для біляшів на кефірі

Щоб отримати гарне і податливі тісто візьміть не жирний кефір, наприклад 1% -ний. Замісити тісто згідно зі списком і отримаєте прекрасний результат! дивіться рецепт! опис приготування: Для приготування смачного тіста для біляшів потрібно розвести дріжджі в малій кількості води, потім додати ре...

Тісто для домашньої локшини

Тісто для домашньої локшини

З локшини можна зробити як супи, так і другі гарячі страви. І найкраще вміти приготувати тісто для домашньої локшини самостійно, щоб воно завжди було під рукою. Це швидко і дешево. опис приготування: Вимішувати тісто руками потрібно досить довго, не менше десяти хвилин. Це дозволить борошні ві...

Тісто для пончиків

Тісто для пончиків

Пончики - це ситне блюдо, яке втамує ваш голод вранці або стане відмінним перекусом протягом дня. апетитні, з хрусткою рум'яною скоринкою, перед такою вкуснотень не встоїть ніхто! опис приготування: Це класичний рецепт пончиків. Особливо такого частування будуть раді діти. Щоб блюдо не було та...

Тісто для млинниці

Тісто для млинниці

Для приготування аж надто смачних млинців потрібен талант. або… млинниця і ось цей рецепт! Зараз ви дізнаєтеся, як приготувати тісто для млинниці - ніжне і універсальне! І практикуйтеся! опис приготування: Млинці в млинниці готуються дуже швидко. До того ж, вони зовсім не пригоряють. Тому я вв...