Рецепт Томатно-полуничний гаспачо (холодний суп)

Рецепт Томатно-полуничний гаспачо (холодний суп)
Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 20 хв.
Рецепт приготування оригінального іспанського страви з приємною текстурою і кольором.

опис приготування:

влітку, коли гаряча їжа не викликає особливої ​​любові, вам на допомогу прийде традиційний іспанська холодний суп — гакпачо! Спробуйте чудове поєднання двох червоних плодів - полуниці і помідорів.

  • помідор— 450 грам
  • полуниці— 450 грам
  • цибулини— 1/2 штуки
  • гострого перцю— 1/2 штуки
  • втечі кінзи— 2 штуки
  • часнику— 2 зубчики
  • курячого або овочевого бульйону— 3/4 склянки
  • оливкового масла— 1/4 склянки
  • червоного винного оцту— 2-4 Ст. ложок
  • солі— 1,5 Ст. ложки
  • Для прикраси:мариновані креветки— 4-6 штук
  • полуниці— 4-6 штук
  • втечі кінзи— 4-6 штук
Томатно-полуничний гаспачо (холодний суп) - фото крок 1 1. полуницю переберіть, помийте, очистіть від живців, поріжте навпіл.

Томатно-полуничний гаспачо (холодний суп) - фото крок 2 2. помідори переберіть, помийте, очистіть від живців, поріжте на часточки.

Томатно-полуничний гаспачо (холодний суп) - фото крок 3 3. Лук і зелень подрібніть на довільні шматочки.

Томатно-полуничний гаспачо (холодний суп) - фото крок 4 4. Всі інгредієнти помістіть в блендер і збивайте до отримання однорідної пюре.

Томатно-полуничний гаспачо (холодний суп) - фото крок 5 5. Найефектніше цей холодний суп виглядає не в тарілках, а в креманках, прикрашений цілої креветкою і ягодою полуниці.

Подібні рецепти

Томатно-огірковий суп з часниковими грінками

Гаспачо з кавуном

Холодний освіжаючий суп із задоволенням поїдять ваші близькі в літню спекотну погоду. А якщо до цього супчику приготувати часникові грінки, буде набагато смачніше. кількість порцій: 4 огірки— 2 штуки(великі) помідори— 2 штуки(великі) Червоний болгарський перець— 1 штука Цибуля ріпчаста— 1 штука...

Томатно-гарбузовий суп «Зігрій-ка»

Томатно-гарбузовий суп «Зігрій-ка»

У прохолодну дощову погоду пропоную вам зігріваючий суп з вдалим поєднанням двох корисних овочів: гарбуза і помідори. А спеції: каррі, імбир і часник, додадуть супу зігріваючий ефект. опис приготування: Перед вами простий рецепт, як приготувати томатно-гарбузовий суп "; Зігрій-ка ";. Ви витрат...

Томатно-часниковий соус

Томатно-часниковий соус

Поділюся з вами дуже простим рецептом смачного томатно-часникового соусу. Застосувань у нього — хоч відбавляй! Дуже корисний рецепт в сезон помідорів, коли їх незрозуміло куди дівати. опис приготування: Рецепт томатно-часниковою пасти: 1. Для приготування можна використовувати свіжі помідори а...

Томатно-яблучний соус на зиму

Томатно-яблучний соус на зиму

Рецепт смачного і ароматного соусу з помідорів і яблук. Для смаку додамо часник і трохи гострого перцю. Соус ідеально підійде до м'яса, птиці і страв з круп. Можна використовувати в якості заправки. опис приготування: Для соусу вибираємо стиглі і солодкі помідори, а яблука краще взяти ароматні...

Сироедческій гаспачо

Сироедческій гаспачо

Сироедческій гаспачо — це дуже смачний іспанська традиційний суп зі свіжих овочів. Готується дуже просто і з доступних інгредієнтів, проте виходить неймовірно смачним, корисним і освіжаючим. опис приготування: гаспачо — один з моїх найулюбленіших сироедческіх супів. взагалі, я не сироїд, проте...