Рецепт Тюрингский цибульний суп

Рецепт Тюрингский цибульний суп
Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 40 хв.
Тюрингский цибульний суп має цілком незвичайним і незвичним для нас смаком, і готується не з тих інгредієнтів, які ми зазвичай кладемо в суп. Але виходить дуже смачно і ароматно. рекомендую!

опис приготування:

Тюрингский цибульний суп — традиційне німецьке блюдо, якщо бути більш точним — традиційне блюдо німецького регіону Тюрінгія. що, інгредієнти цього супу можуть вам здаватися злегка дивними, і в сполучуваність цих інгредієнтів вам може віриться насилу — але ви спробуйте приготувати цей цибульний суп одного разу, і він напевно міцно осяде в вашому регулярному раціоні. Принаймні, так сталося в нашій родині

  • Цибуля ріпчаста— 500 грам
  • Вершкове масло— 50 грам
  • яблуко— 1 штука
  • бульйон м'ясний— 1 літр
  • пиво світле— 150 мілілітрів
  • борошно— 2 Ст. ложки
  • сіль— — За смаком
  • майоран сухий— 1/2 чайних ложки
  • зелень— — За смаком
  • сир тертий— 75 грам
Тюрингский цибульний суп - фото крок 1 М'ясний бульйон ставимо підігріватися. Тим часом чистимо і немелко нарізаємо цибулю.

Тюрингский цибульний суп - фото крок 2 Яблуко очищаємо від шкірки і нарізаємо тонкими скибочками.

Тюрингский цибульний суп - фото крок 3 Нарізану цибулю спершу обсмажуємо 2-3 хвилини на сильному вогні, а потім зменшуємо вогонь і тушкуємо ще 3-4 хвилини до прозорості.

Тюрингский цибульний суп - фото крок 4 Потім додаємо до цибулі яблука, перемішуємо і продовжуємо тушкувати на повільному вогні.

Тюрингский цибульний суп - фото крок 5 Через пару хвилин додаємо в сковороду борошно, перемішуємо.

Тюрингский цибульний суп - фото крок 6 додаємо спеції, перемішуємо і знімаємо з вогню.

Тюрингский цибульний суп - фото крок 7 У закипілий бульйон наливаємо наше пиво.

Тюрингский цибульний суп - фото крок 8 Додаємо в бульйон вміст нашої сковороди. варимо ще 15 хвилин на середньому вогні.

Тюрингский цибульний суп - фото крок 9 Пробуємо на сіль, перець. Перед подачею посипаємо тертим сиром і, опціонально, зеленню. Смачного!

Подібні рецепти

Свинина під цибульний-гірчичним соусом

Джеми зброю

Прекрасний маринад робить м'ясо дуже м'яким і ароматним, а оригінальний соус, з яким воно подається, є особливістю цієї страви. А приготуєте свинину дуже просто і швидко! опис приготування: Аналогічним чином можна готувати не тільки свинину. Відмінно підійде і яловичий стейк, а також телятина ...

Морозиво з банана і молока

Морозиво з банана і молока

Способів приготування такого морозива кілька: можна заморозити збиті фрукти або змішати банани з йогуртом або ж приготувати вершкове морозиво з банановим наповнювачем. опис приготування: Готувати морозиво з банана в домашніх умовах дуже просто і швидко. Воно має специфічний смак, оцінити який ...

Свинячі зрази

Свинячі зрази

свинячі зрази — чудовий спосіб приготування зразів зі свинини. Блюдо ідеально вписується в гармонію святкового застілля — наприклад, в честь Нового року. Спробуйте — всі будуть в захваті! опис приготування: Якщо ви, як і багато інших кулінари нашої країни, завжди впевнені у виборі головної стр...

Сироедческая гречана каша

Сироедческая гречана каша

Варка вбиває вітаміни в крупі, а такий спосіб приготування дуже простий і надійний. дивіться рецепт. опис приготування: розповідаю, як приготувати сироедческую гречану кашу: 1. Для початку замочіть гречку на ніч. На ранок промийте її. зачекайте, поки вся вода стече. 2. Гречку перекладіть в чаш...

Сирники з рікотти

Сирники з рікотти

Сирники з рікотти — це не зовсім ті сирники, що з сиру, вони виходять набагато ніжніше і смачніше. Готуються як звичайні сирники, на всякий випадок розповім як, це однозначно варто спробувати! опис приготування: Хто ж з нас не любить сирники? Риторичне питання! Але ми звикли їх готувати з сиру...