Рецепт Свинячі реберця в медовому соусі
Свинячі реберця в медовому соусі - неймовірно смачна страва, яке можна готувати за будь-що!
опис приготування:
Реберця в медовому соусі досить універсальні: їх можна подавати не тільки в якості закуски, але і як другу страву на святковий стіл! Приготуйте свинячі реберця в медовому соусі з цим рецептом і самі переконаєтеся в прекрасних смакових якостях цього блюда!
- Свинячі реберця— 1 кілограм
- мед— 3 Ст. ложки
- гірчичний— 1 Ст. ложка
- часник— 3 зубчики
- Лавровий лист— 1-2 штук
- перець— 5 штук(в горошинах)
- Чорний перець— За смаком(мелений)
- Червоний перець— За смаком(мелений)
- сіль— За смаком
2. Ставимо на вогонь каструлю з водою. Коли вода закипить, кидаємо в неї реберця. Додаємо запашний перець і лавровий листочок. варимо 10 хвилин.
3. Поки реберця варяться, готуємо маринад для них. По перше, видавлюємо часник за допомогою «чеснокодавкі».
4. Далі викладаємо в миску мед, гірчицю, роздавлений часник, сіль, червоний і чорний перець. Ретельно перемішуємо всі інгредієнти, щоб вийшла однорідна маса.
5. Знімаємо каструлю з вогню, зливаємо воду і викладаємо ребра на блюдо. Даємо злегка охолонути. Остигнули реберця кладемо в посуд з маринадом, гарненько перемішуємо, щоб м'ясо було покрито сумішшю приправ з усіх боків. Ми залишаємо маринуватися протягом 2 годин, але можна і більше, аж до доби.
6. Замариновані в медовому соусі реберця можете готувати далі будь-яким зручним для Вас способом: жарити на сковорідці, запікати в духовці або на грилі. головне, не забувайте в процесі приготування час від часу поливати реберця медовим соусом - вийде дуже смачно! Якщо запікання в духовці є для Вас кращим способом, готуйте реберця в попередньо змащеній формі для запікання 20 хвилин.
7. Свинячі реберця в медовому соусі готові! Смачного!
Подібні рецепти
Оладки з щучої ікри
неймовірно смачні, пікантні, соковиті свинячі ребра сподобаються всім, хто спробує хоча б одні маленький шматочок. Приготувати такі можна завжди. розповідаю як! опис приготування: реберця соковиті, кожен шматочок прямо тане в роті. Приготувати такі можна в мультиварці, так процес не забере у в...
Свинячі реберця в кисло-солодкому соусі
Хороший варіант закуски до пива, або ж не складний рецепт для простого домашнього вечері. Реберця виходять по-справжньому ситними і насиченими, а пікантний соус надає дуже незвичайний смак. опис приготування: Перед вами — простий рецепт приготування реберець в кисло-солодкому соусі. Рекомендую...
Свинячі реберця в соєвому соусі
Якщо правильно приготувати свинячі реберця, то навіть самий вибагливий гурман залишиться задоволений таким блюдом, і сьогодні я розповім вам чудовий рецепт реберець в соєвому соусі — легкий і простий. опис приготування: Мій чоловік просто обожнює свинячі реберця і готує їх дуже часто, використ...
Свинячі реберця в соусі барбекю
Рецепт приготування свинячих реберець з соусом барбекю відмінно підходить не тільки для святкового, але і для повсякденного столу, якщо ви хочете здивувати своїх друзів або членів сім'ї чимось новим. опис приготування: Такі реберця можна готувати і вдома, в духовці, і та на природі на барбекю....
Свинячі реберця в соусі по-канадськи
Свинячі реберця в соусі по-канадськи — відмінне блюдо. Найважливіше в цій страві — солодко-солоний соус. Він надає реберцям дивовижний смак і красивий золотистий колір. опис приготування: Свинячі реберця в соусі по-канадськи — чудове блюдо, яким можна нагодувати всю сім'ю. Є кілька варіантів с...