Рецепт Свинячі реберця в соєвому соусі
Якщо правильно приготувати свинячі реберця, то навіть самий вибагливий гурман залишиться задоволений таким блюдом, і сьогодні я розповім вам чудовий рецепт реберець в соєвому соусі — легкий і простий.
опис приготування:
Мій чоловік просто обожнює свинячі реберця і готує їх дуже часто, використовуючи різні рецепти. Особисто я намагаюся не їсти жирну їжу, але, незважаючи на це, для мене цей простий рецепт свинячих реберець в соєвому соусі один з найулюбленіших, і я ніколи не відмовляю собі в задоволенні поласувати такими реберцями. Найчастіше ми готуємо їх на дачі на відкритому повітрі, тоді збирається велика компанія, і ми заготовляємо близько п'яти кілограм цієї смакоти, а чому б і ні, адже реберця — це досить економічний продукт, та й готувати цю страву простіше простого. Ну а смак просто приголомшливий! М'ясо на реберцях виходить дуже ніжне й ароматне, трохи пікантне — відмінна закуска до пива і іншим міцних напоїв. Загалом, я не буду більше нічого розповідати, а краще відразу поясню, як приготувати свинячі реберця в соєвому соусі, тому що їх краще самим спробувати, тоді все стане ясно.
- реберця свинячі— 2 кілограма
- соус соєвий— 200 мілілітрів
- Оцет білий винний— 2 Ст. ложки
- Корінь свіжого імбиру— 50 грам
- часник— 5 зубчиків
- бадьян— 2 штуки
Соєвий соус змішуємо з винним оцтом і заливаємо цю суміш в каструлю з ребрами, додаємо воду так, щоб вона повністю накривала ребра, перемішуємо все.
Тепер беремо зубчики часнику (чистити їх не треба) і акуратно розчавлює їх ножем, відправляємо в каструлю.
Шматочок кореня імбиру (приблизно 4 см) чистимо і нарізаємо на пластинки, так само вкідиваем в каструлю.
Додаємо дві зірочки бадьяна і ставимо каструлю на вогонь. Коли рідина закипить, зменшуємо вогонь і варимо реберця від 45 до 90 хвилин в залежності від розміру шматків і якості м'яса.
М'ясо на реберцях має бути м'яким, але не відпадати від кісток. Коли такий результат буде досягнуто, вимикаємо вогонь, виймаємо реберця і даємо їм трохи обсохнути.
Сухі реберця викладаємо на решітку і ставимо під гриль. готуємо 5-10 хвилин до утворення рум'яної скоринки, а потім викладаємо на тарілку і подаємо до столу. Приємного всім апетиту!
Подібні рецепти
Свинячі реберця в томатному соусі з чорносливом
Свинячі вушка в соєвому соусі — чудова закуска: бюджетна, корисна, смачна. М'яса в ній мало, зате є желатин, якому будуть раді ваші суглоби. правда, варяться вушка годин п'ять-шість. опис приготування: Як приготувати свинячі вушка в соєвому соусі? 1. Спочатку вушка треба почистити. Деякі викор...
Свинячі реберця в медовому соусі
Свинячі реберця в медовому соусі - неймовірно смачна страва, яке можна готувати за будь-що! опис приготування: Реберця в медовому соусі досить універсальні: їх можна подавати не тільки в якості закуски, але і як другу страву на святковий стіл! Приготуйте свинячі реберця в медовому соусі з цим ...
Свинячі реберця в соусі барбекю
Рецепт приготування свинячих реберець з соусом барбекю відмінно підходить не тільки для святкового, але і для повсякденного столу, якщо ви хочете здивувати своїх друзів або членів сім'ї чимось новим. опис приготування: Такі реберця можна готувати і вдома, в духовці, і та на природі на барбекю....
Свинячі реберця в кислому соусі
неймовірно смачні, пікантні, соковиті свинячі ребра сподобаються всім, хто спробує хоча б одні маленький шматочок. Приготувати такі можна завжди. розповідаю як! опис приготування: реберця соковиті, кожен шматочок прямо тане в роті. Приготувати такі можна в мультиварці, так процес не забере у в...
Свинячі реберця в кисло-солодкому соусі
Хороший варіант закуски до пива, або ж не складний рецепт для простого домашнього вечері. Реберця виходять по-справжньому ситними і насиченими, а пікантний соус надає дуже незвичайний смак. опис приготування: Перед вами — простий рецепт приготування реберець в кисло-солодкому соусі. Рекомендую...