Рецепт Свинячі реберця в соусі барбекю
Рецепт приготування свинячих реберець з соусом барбекю відмінно підходить не тільки для святкового, але і для повсякденного столу, якщо ви хочете здивувати своїх друзів або членів сім'ї чимось новим.
опис приготування:
Такі реберця можна готувати і вдома, в духовці, і та на природі на барбекю. Вибір за вами!
- Свинячі реберця— 1 кілограм
- Соус барбекю— За смаком
- сіль, спеції— За смаком
На наступному етапі, необхідно рясно натерти кожну зі сторін реберець сумішшю спецій, після чого м'ясо слід помістити в контейнер або каструлю і прибрати в холодильник. Як ми вже говорили, в ідеалі реберця краще готувати через 1 або 2 дня маринування. Але якщо ви не готові чекати кілька днів, замаринуйте м'ясо мінімум на годину.
А тепер все буде залежати лише від вас, адже ви можете приготувати свинячі реберця в духовці або скористатися грилем. Якщо ви вирішили використовувати гриль, то вам слід обернути реберця в фольгу і помістити їх на решітку і готувати близько двох годин.
Якщо ж ви готуєте свинячі реберця в духовці, змастіть їх спеціальним барбекю соусом, знайти який ви без проблем зможете в будь-якому продуктовому магазині або ж можете самостійно приготувати барбекю соус на нашу рецептом. Як тільки реберця будуть покриті барбекю соусом, загорніть їх у фольгу і відправляйте в духовку.
Час приготування свинячих реберець в духовці багато в чому залежить як від самого м'яса, так і від типу духової шафи, який ви використовуєте. Але є дуже простий спосіб перевірити готовність реберець. Для цього достатньо перевірити готовність м'яса за допомогою вилки. Вставте вилку в м'ясо, якщо вилка впевнено тримається, реберця готові, якщо ж вилка починає нахиляться, необхідно обсмажувати реберця ще деякий час.
Як тільки ви дістанете свинячі реберця з духовки, не поспішайте відкривати фольгу. Дайте м'яса "; відпочити" ще близько 30 хвилин. Така процедура дозволить реберцям довести м'ясо до потрібного ступеня готовності за допомогою власної температури, а сік з реберець рівномірно розподілитися і ви отримаєте соковиті і смачні свинячі реберця!
Подібні рецепти
Курка з рисом і овочами в мультиварці
Дуже простий рецепт свинячі реберця гриль. Смачна страва для великої веселої компанії, що зібралася відпочити на дачі. опис приготування: Свинячі реберця на грилі в якості страви відмінно підійдуть для компанії, що зібралася відпочити на природі або дачі. свинячі ребра— 2 штуки деревна тріск...
Свинячі реберця-барбекю
вважається, що на барбекю краще готувати свинину, оскільки вона швидше пропікається. Для цієї страви беруть охолоджені свинячі ребра з великою кількістю м'яса і тонким прошарком жиру. опис приготування: Секрет найсмачніших свинячих реберець криється в спеціях, якими вони натираються перед запі...
Свинячі реберця в кислому соусі
неймовірно смачні, пікантні, соковиті свинячі ребра сподобаються всім, хто спробує хоча б одні маленький шматочок. Приготувати такі можна завжди. розповідаю як! опис приготування: реберця соковиті, кожен шматочок прямо тане в роті. Приготувати такі можна в мультиварці, так процес не забере у в...
Свинячі реберця в кисло-солодкому соусі
Хороший варіант закуски до пива, або ж не складний рецепт для простого домашнього вечері. Реберця виходять по-справжньому ситними і насиченими, а пікантний соус надає дуже незвичайний смак. опис приготування: Перед вами — простий рецепт приготування реберець в кисло-солодкому соусі. Рекомендую...
Свинячі реберця в медовому соусі
Свинячі реберця в медовому соусі - неймовірно смачна страва, яке можна готувати за будь-що! опис приготування: Реберця в медовому соусі досить універсальні: їх можна подавати не тільки в якості закуски, але і як другу страву на святковий стіл! Приготуйте свинячі реберця в медовому соусі з цим ...