Грузинська кухня рецепти

Мужужі

Мужужі

У класичному варіанті використовується два види м'яса: свинячі ніжки, вушка, хвіст, а також м'якоть (молоденького порося). У сучасній кулінарії все більше варять мужужи зі свинячих ніжок. дивіться! опис приготування: Отже, розповідаю, як приготувати мужужи. Рецепт не класичний, а адаптований д...

Сирники з адигейським сиром

Сирники з адигейським сиром

такі сирники — традиційне блюдо грузинської кухні. Виходять вони солоними, незвичайними за смаком і часто подаються замість хліба або з гострим соусом. А приготувати їх зовсім не складно. готуємо! опис приготування: Ми звикли, що сирники це солодке блюдо, а ось в Грузії готують їх солоними, з ...

Ткемалі з аличі

Ткемалі з аличі

Вельми пікантний соус, який прекрасно підходить до страв з м'яса і риби. Готується дуже просто і досить швидко. опис приготування: Знаменитий грузинський соус ткемалі — смачне доповнення до будь-якого м'яса. Рецепт приготування ткемалі з аличі гранично простий і пропорції інгредієнтів можна мі...

Ткемалі зі слив

Ткемалі зі слив

Майже всі пробували цей неймовірно смачний кисло-солодкий соус, але лише одиниці готували його самостійно, але ж насправді зробити ткемалі в домашніх умовах зовсім нескладно, спробуйте самі. опис приготування: Жодне грузинське застілля не проходить без цього чудового соусу, а рецепт приготуван...

Ткемалі

Паста зі шпинатом у вершковому соусі

Знаменитий грузинський соус "; Ткемалі" роблять традиційно зі слив, часнику і зелені. Головна його відмінність - кисло-солодкий смак з прянощами. Подають це додаток до всіх гарячих страв. Читайте рецепт. опис приготування: Рідко коли соус може підійти однаково добре до риби, і до м'яса, але це...