Рецепт Свинячі реберця в соусі по-канадськи

Рецепт Свинячі реберця в соусі по-канадськи
Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Свинячі реберця в соусі по-канадськи — відмінне блюдо. Найважливіше в цій страві — солодко-солоний соус. Він надає реберцям дивовижний смак і красивий золотистий колір.

опис приготування:

Свинячі реберця в соусі по-канадськи — чудове блюдо, яким можна нагодувати всю сім'ю. Є кілька варіантів соусу, але мені подобається простий: цукор, гірчичний, соєвий соус і часник для прянощі. Для маринаду я використовую тільки коричневий цукор, він надає страві не тільки солодкувату нотку, але і красиву коричневу глазур. Якщо його немає, як альтернативу можна взяти мед. Соєвий соус і гірчиця ідеально підходять до свинини. Реберця виходять ніжні, соковиті, трохи гострі і солодкуваті. Просто пальчики оближеш. Рецепт дуже простий, а результат просто приголомшливий!


  • реберця свинячі— 1,5 кілограма
  • Коричневий цукор— 3 Ст. ложки
  • бульйон— 2/4 склянки
  • Соєвий соус— 2 Ст. ложки
  • часник— 6 зубчиків
  • Дижонская гірчиця— 2 Ст. ложки
  • сіль— 1 щіпка
  • Чорний мелений перець— 1 щіпка
1 ребра промийте, видаліть зайвий жир і обсушити паперовим рушником.

2 Влийте в каструлю соєвий соус, бульйон, цукор, гірчицю і пропущений через прес часник.

3 Доведіть соус до кипіння і проваріть кілька хвилин, поки соус не почне густіти.

4 Реберця посоліть і поперчіть, обмажте соусом і загорніть у фольгу.

5 Надішліть в розігріту до 180 градусів духовку на 1 час.

6 Потім розгорніть фольгу і потримайте реберця ще 15 хвилин, переверніть і запікайте ще 15 хвилин до золотистого кольору.

Подібні рецепти

Свинячі реберця в кислому соусі

Салат з куркою і запеченим нутом

неймовірно смачні, пікантні, соковиті свинячі ребра сподобаються всім, хто спробує хоча б одні маленький шматочок. Приготувати такі можна завжди. розповідаю як! опис приготування: реберця соковиті, кожен шматочок прямо тане в роті. Приготувати такі можна в мультиварці, так процес не забере у в...

Свинячі реберця в кисло-солодкому соусі

Свинячі реберця в кисло-солодкому соусі

Хороший варіант закуски до пива, або ж не складний рецепт для простого домашнього вечері. Реберця виходять по-справжньому ситними і насиченими, а пікантний соус надає дуже незвичайний смак. опис приготування: Перед вами — простий рецепт приготування реберець в кисло-солодкому соусі. Рекомендую...

Свинячі реберця в медовому соусі

Свинячі реберця в медовому соусі

Свинячі реберця в медовому соусі - неймовірно смачна страва, яке можна готувати за будь-що! опис приготування: Реберця в медовому соусі досить універсальні: їх можна подавати не тільки в якості закуски, але і як другу страву на святковий стіл! Приготуйте свинячі реберця в медовому соусі з цим ...

Свинячі реберця в соєвому соусі

Свинячі реберця в соєвому соусі

Якщо правильно приготувати свинячі реберця, то навіть самий вибагливий гурман залишиться задоволений таким блюдом, і сьогодні я розповім вам чудовий рецепт реберець в соєвому соусі — легкий і простий. опис приготування: Мій чоловік просто обожнює свинячі реберця і готує їх дуже часто, використ...

Свинячі реберця в соусі барбекю

Свинячі реберця в соусі барбекю

Рецепт приготування свинячих реберець з соусом барбекю відмінно підходить не тільки для святкового, але і для повсякденного столу, якщо ви хочете здивувати своїх друзів або членів сім'ї чимось новим. опис приготування: Такі реберця можна готувати і вдома, в духовці, і та на природі на барбекю....