Рецепт Морс з обліпихи замороженої

Рецепт Морс з обліпихи замороженої
Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 10 хв.
Взимку або на початку весни можна приготувати дуже корисний напій, який вмить збагатить наш організм вітамінами. це — морс із замороженої обліпихи. Готується такий морс протягом декількох хвилин.

опис приготування:

Обліпиха славиться вмістом вітамінів і корисних мікроелементів. У ній містяться вітаміни групи В, а також вітамін С, До і інші. Обліпиха запускає в організмі корисні процеси, які сприяють прискоренню обміну речовин, видалення з організму холестерину, борються з втомою і стресом. Допомагає ця ягідка і після лікування таблетками, операції або хвороби. Обліпиха сприяє більш швидкому відновленню і поповнює запаси вітамінів в організмі.

Свої властивості ця помаранчева ягода не втрачає і в замороженому вигляді. Тому протягом цілого року ви можете живити свій організм вітамінчики і насолоджуватися смачним і дуже яскравим за кольором морсом.

Як приготувати морс з обліпихи замороженої?

1. Ягоди обліпихи замороженої, воду і мед збийте блендером.

2. Збитий морс проціджуємо через дрібне сито або марлю.

3. Готовий морс розлийте по склянках і відразу подавайте.

Смачного!

  • Ягоди обліпихи замороженої— 2 склянки
  • вода— 500 мілілітрів
  • мед— 2 Ст. ложки
Обліпиха славиться вмістом вітамінів і корисних мікроелементів. У ній містяться вітаміни групи В, а також вітамін С, До і інші. Обліпиха запускає в організмі корисні процеси, які сприяють прискоренню обміну речовин, видалення з організму холестерину, борються з втомою і стресом. Допомагає ця ягідка і після лікування таблетками, операції або хвороби. Обліпиха сприяє більш швидкому відновленню і поповнює запаси вітамінів в організмі.

Свої властивості ця помаранчева ягода не втрачає і в замороженому вигляді. Тому протягом цілого року ви можете живити свій організм вітамінчики і насолоджуватися смачним і дуже яскравим за кольором морсом.

Як приготувати морс з обліпихи замороженої?

1. Ягоди обліпихи замороженої, воду і мед збийте блендером.

2. Збитий морс проціджуємо через дрібне сито або марлю.

3. Готовий морс розлийте по склянках і відразу подавайте.

Смачного!

Подібні рецепти

Мус з обліпихи

Морс з обліпихи

обліпиха — красива масляниста ягода. І дуже корисна! Свіжої цю ягоду їдять рідко, а ось мус з обліпихи повинен порадувати і здивувати багатьох. цей мус — не тільки смачний, він повний вітамінів! опис приготування: ягоди обліпихи — дуже корисні! До того ж, їх корисні властивості не пропадають п...

Морс з журавлини

Морс з журавлини

журавлина — дуже корисна ягода з великим вмістом вітамінів. Корисні властивості її відомі давно, з ягід журавлини виходить відмінний морс, в спеку дуже добре втамовує спрагу, а в холод зігріває. опис приготування: Журавлину активно використовують для приготування випічки, других страв і солінь...

Морс із червоної смородини

Морс із червоної смородини

Рецепт приготування морсу з червоної смородини кількість порцій: 6 червоної смородини— 150 грам цукру— 150 грам води— 1 літр Зняти з гілочок ягоди смородини, ретельно перебрати, промити і дати висохнути. Довести воду до кипіння в широкій каструлі. Смородину помістити в друшляк і опустити в...

Морс із сухофруктів

Морс із сухофруктів

До вашої уваги — морс із сухофруктів в домашніх умовах! З радістю вам розповім, як він робиться. тому що це дуже простий рецепт, а напій виходить дуже смачний і освіжаючий! Спробуйте! опис приготування: розповім вам, як приготувати морс з сухофруктів в домашніх умовах. Це дуже просто — купите ...

Морозиво з банана і молока

Морозиво з банана і молока

Способів приготування такого морозива кілька: можна заморозити збиті фрукти або змішати банани з йогуртом або ж приготувати вершкове морозиво з банановим наповнювачем. опис приготування: Готувати морозиво з банана в домашніх умовах дуже просто і швидко. Воно має специфічний смак, оцінити який ...