Рецепт Свиняча вирізка, запечена в фользі
Смачна свиняча вирізка, запечена в фользі в домашніх умовах, виходить такий саме з даного рецептом. Більш того, цей рецепт доказ того, що приготувати смачну свинину можна швидко.
опис приготування:
свиняча вирізка, запечена в фользі в домашніх умовах, — відмінний варіант в якості закуски на святковий стіл. Посилити і поліпшити смак м'яса можна за рахунок маринаду (в даному рецепті — це соєвий соус). Не можна забувати про часник, листя Лавров, моркви і приправах.
- свиняча вирізка— 1 кілограм
- морква— 1 штука
- часник— 3 зубчики
- Лавровий лист— 4 штуки
- Приправи та сіль— За смаком
- Рослинна олія— 20 грам
- Соєвий соус— 100 грам
2. беремо вирізку, ретельно миємо її і робимо надрізи ножем. У ці надрізи викладаємо дрібно нарізані морква, подрібнений часник і лавровий лист, а також солимо і приправляємо за смаком.
3. М'ясо можна півгодини потримати в соєвому соусі, щоб промаринувати і надати йому особливого смаку.
4. Викладаємо фаршировану вирізку на фольгу, гарненько загортаємо і відправляємо в духовку.
5. Запікаємо близько 1,5 год при температурі 170 градусів.
6. Перед подачею можна прикрасити зеленню і полити соєвим соусом. Крім цього, деякі люблять запікати м'ясо разом з кунжутом і овочами — на ваш смак.
Подібні рецепти
Вирізка свиняча смажена
Рецепт приготування запеченої свинячої вирізки в маринаді з соєвого соусу, кунжутного масла, Вустершірского соусу, часнику і часникового соусу чілі. опис приготування: Ця свинина виходить настільки смачною, що після її подачі на тарілці не залишиться ні шматочка. свинячої вирізки— 1,1 кілогр...
Свиняча вирізка по-прованськи
Прованські трави - одна з улюблених моїх приправ. Ароматний букет однаково добре підходить для різних продуктів, в тому числі і м'яса. Воно отримує не тільки вабить запах, але і пряний смак. Спробуйте! опис приготування: У рецепті описано, як приготувати свинячу вирізку по-прованськи. Таку наз...
Свиняча вирізка розсільна
Що зазвичай робить господиня з розсолом з-під помідорів? У кращому випадку його випивають, але частіше просто виливають. Я хочу запропонувати вам варіант використання розсолу в якості маринаду для м'яса. опис приготування: Для цього рецепта підійде розсіл після солоних помідорів кисло-солодког...
Свиняча вирізка з чорносливом
Рецепт свинячої вирізки з чорносливом дуже простий — не лякайтеся "; ресторанного" назви, готується воно дійсно нескладно. Відмінне блюдо як для святкового, так і для буденного столу. опис приготування: Свиняча вирізка з чорносливом завдяки соусу, рецепт якого я теж розповім вам, добре поєднує...
Свиняча вирізка з гарніром
Класичне гаряче блюдо складається з трьох елементів: білок, гарнір і соус. ідеально, якщо в рецепті відразу описані всі ці складові. Тоді все один з одним гармонує і радує око. перевірте! опис приготування: В інструкції описано, як приготувати свинячу вирізку з гарніром і медовим соусом. Поєдн...