Рецепт Свинина, тушкована з зеленою цибулею

Рецепт Свинина, тушкована з зеленою цибулею
Кількість порцій: 4 Час приготування: 7 г. 0 хв.
Влітку на гаряче відмінно йдуть всілякі рагу з овочів з м'ясом. Це смачно і ситно. Я покажу вам, як приготувати свинину, тушковану з зеленою цибулею, в скороварке. Це просто і апетитно.

опис приготування:

Це не самий звичний спосіб приготування рагу, адже процес довгий. Але результат вартий очікування. Ви отримаєте настільки м'яке і соковите м'ясо, якого, можливо, не пробували ніколи в житті. Якщо у вас є медленноварка, то обов'язково застосуєте її для приготування цього рагу.

  • свиняча вирізка— 500 грам
  • благословення— 2-3 штук(великий)
  • Цибуля зелена— 2 пучка
  • консервовані томати— 400 грам(у мене — з перцем чилі)
  • Сік свіжовичавлений— 50 мілілітрів
  • сік лайма— 2 штуки(з двох лаймов)
  • сіль, перець, кмин— За смаком
  • часник— 3 зубчики
Свинина, тушкована з зеленою цибулею - фото крок 1 Чистимо батат і нарізаємо його шматочками середньої величини.

Свинина, тушкована з зеленою цибулею - фото крок 2 м'ясо миємо, обсушуємо і теж нарізаємо.

Свинина, тушкована з зеленою цибулею - фото крок 3 Цибулю і часник подрібнюємо.

Свинина, тушкована з зеленою цибулею - фото крок 4 Готувати будемо в так званій медленноварке або тіховарке. Це каструля з товстими стінками для повільного гасіння. Відправляємо всі продукти разом з томатами, соком і спеціями в рукав, не закриваючи, встановлюємо його в каструлю.

Свинина, тушкована з зеленою цибулею - фото крок 5 Гасити блюдо будемо 7 годин, на цей час ви можете про нього зовсім забути і зайнятися своїми справами. Готове рагу подавайте гарячим.

Подібні рецепти

Свинина, тушкована із зеленою квасолею

Тірольський грестль

Це простий рецепт гарячого страви для повсякденного обіду або вечері. подивіться, як приготувати свинину, тушковану із зеленою квасолею. Це м'ясо з гарніром також можна доповнити рисом або картоплею. опис приготування: Блюдо готується дуже просто, але зверніть увагу: я готую квасолю всього пар...

Сирні пуфи з зеленою цибулею

Сирні пуфи з зеленою цибулею

Рецепт приготування пуфів з сиру Чеддер і зеленої цибулі. опис приготування: ця невигадлива, але дуже смачна сирна закуска готується всього за півгодини, і може бути зроблена як заздалегідь, так і безпосередньо перед подачею. Сирні пуфи можна подавати замість звичайного дріжджового хліба. Ідеа...

Свинина тушкована

Свинина тушкована

Рецепт приготування свинини в китайському стилі. кількість порцій: 2 нежирної свинини— 500 грам стебла цибулі-порею— 3 штуки(тільки біла частина) корінь імбиру— 1 штука(5см, свіжий) цукру— 2 Ст. ложки меленої кориці— 1 Чайна ложка сухого червоного вина— 2 Ст. ложки соєвого соусу— 4 Ст. ложки кр...

Свинина, тушкована з сушеними грибами

Свинина, тушкована з сушеними грибами

У скарбничку апетитних і нескладних кулінарних рецептів пропоную Вам додати ще один класний варіант. Я навчу вас, як приготувати свинину тушковану з сушеними грибами. Неймовірно ароматний і смачний! опис приготування: В даному варіанті використовуються ребра, але ви можете приготувати таким чи...

Свинина, тушкована з квашеною капустою

Свинина, тушкована з квашеною капустою

Зимова страва для тих, хто любить квашену капусту. Відмінний ситний обід або вечерю можна приготувати з свинини і квашеної капусти. Блюдо цілком самостійне, але до нього можна подати відварну картоплю. опис приготування: Найчастіше ми використовуємо квашену капусту для приготування салатів або...