Рецепт Свинина, тушкована з зеленою цибулею

Рецепт Свинина, тушкована з зеленою цибулею
Кількість порцій: 4 Час приготування: 7 г. 0 хв.
Влітку на гаряче відмінно йдуть всілякі рагу з овочів з м'ясом. Це смачно і ситно. Я покажу вам, як приготувати свинину, тушковану з зеленою цибулею, в скороварке. Це просто і апетитно.

опис приготування:

Це не самий звичний спосіб приготування рагу, адже процес довгий. Але результат вартий очікування. Ви отримаєте настільки м'яке і соковите м'ясо, якого, можливо, не пробували ніколи в житті. Якщо у вас є медленноварка, то обов'язково застосуєте її для приготування цього рагу.

  • свиняча вирізка— 500 грам
  • благословення— 2-3 штук(великий)
  • Цибуля зелена— 2 пучка
  • консервовані томати— 400 грам(у мене — з перцем чилі)
  • Сік свіжовичавлений— 50 мілілітрів
  • сік лайма— 2 штуки(з двох лаймов)
  • сіль, перець, кмин— За смаком
  • часник— 3 зубчики
Свинина, тушкована з зеленою цибулею - фото крок 1 Чистимо батат і нарізаємо його шматочками середньої величини.

Свинина, тушкована з зеленою цибулею - фото крок 2 м'ясо миємо, обсушуємо і теж нарізаємо.

Свинина, тушкована з зеленою цибулею - фото крок 3 Цибулю і часник подрібнюємо.

Свинина, тушкована з зеленою цибулею - фото крок 4 Готувати будемо в так званій медленноварке або тіховарке. Це каструля з товстими стінками для повільного гасіння. Відправляємо всі продукти разом з томатами, соком і спеціями в рукав, не закриваючи, встановлюємо його в каструлю.

Свинина, тушкована з зеленою цибулею - фото крок 5 Гасити блюдо будемо 7 годин, на цей час ви можете про нього зовсім забути і зайнятися своїми справами. Готове рагу подавайте гарячим.

Подібні рецепти

Свинина, тушкована із зеленою квасолею

Свинина, обсмажена на сковороді з зеленою цибулею

Це простий рецепт гарячого страви для повсякденного обіду або вечері. подивіться, як приготувати свинину, тушковану із зеленою квасолею. Це м'ясо з гарніром також можна доповнити рисом або картоплею. опис приготування: Блюдо готується дуже просто, але зверніть увагу: я готую квасолю всього пар...

Сирні пуфи з зеленою цибулею

Сирні пуфи з зеленою цибулею

Рецепт приготування пуфів з сиру Чеддер і зеленої цибулі. опис приготування: ця невигадлива, але дуже смачна сирна закуска готується всього за півгодини, і може бути зроблена як заздалегідь, так і безпосередньо перед подачею. Сирні пуфи можна подавати замість звичайного дріжджового хліба. Ідеа...

Свинина тушкована

Свинина тушкована

Рецепт приготування свинини в китайському стилі. кількість порцій: 2 нежирної свинини— 500 грам стебла цибулі-порею— 3 штуки(тільки біла частина) корінь імбиру— 1 штука(5см, свіжий) цукру— 2 Ст. ложки меленої кориці— 1 Чайна ложка сухого червоного вина— 2 Ст. ложки соєвого соусу— 4 Ст. ложки кр...

Свинина, тушкована з сушеними грибами

Свинина, тушкована з сушеними грибами

У скарбничку апетитних і нескладних кулінарних рецептів пропоную Вам додати ще один класний варіант. Я навчу вас, як приготувати свинину тушковану з сушеними грибами. Неймовірно ароматний і смачний! опис приготування: В даному варіанті використовуються ребра, але ви можете приготувати таким чи...

Свинина, тушкована з квашеною капустою

Свинина, тушкована з квашеною капустою

Зимова страва для тих, хто любить квашену капусту. Відмінний ситний обід або вечерю можна приготувати з свинини і квашеної капусти. Блюдо цілком самостійне, але до нього можна подати відварну картоплю. опис приготування: Найчастіше ми використовуємо квашену капусту для приготування салатів або...