Рецепт Свинячі реберця

Рецепт Свинячі реберця
Кількість порцій: 5-7 Час приготування: 7 г. 0 хв.
Шукайте цікавий варіант ситного і смачного обіду? Пропоную рецепт приготування свинячих реберець в оригінальному маринаді, неймовірно ароматному і дуже апетитному.

опис приготування:

Приготовані за цим рецептом свинячі реберця в домашніх умовах можна подати з гарніром або окремо, в якості закуски. Також їх можна взяти з собою на пікнік.

  • Свинячі реберця— 700 грам
  • сіль— 1 Чайна ложка
  • перець— 1 Чайна ложка
  • цукор— 1 Чайна ложка
  • часник— 3-4 зубчиків
  • Корінь імбиру— 2-3 Ст. ложок
  • Соєвий соус— 1-2 Ст. ложок(по бажанню)
  • рибний соус— 1 Чайна ложка
  • мед— 1 Ст. ложка
Свинячі реберця - фото крок 1 1. Рецепт приготування свинячих реберець — це в першу чергу маринад. Саме завдяки йому, вони виходять соковитими, ароматними і пікантними. Кількість інгредієнтів для маринаду можна варіювати за смаком.

Свинячі реберця - фото крок 2 2. Часник необхідно очистити і натерти на тертці або пропустити через прес. Корінь імбиру очистити і подрібнити. Якщо під рукою немає кореня, можна використовувати мелений імбир. Смак буде трохи інший, проте він додасть маринаду аромат.

Свинячі реберця - фото крок 3 3. реберця вимити, просушити і нарізати. Посолити і поперчити за смаком. Додати трохи цукру і мед. Викласти реберця в глибоку миску. Додати часник, імбир. Влити соєвий і рибний соус. Все ретельно перемішати. Накрити харчовою плівкою і залишити в холодильнику мінімум на 6 годин. Ідеальний варіант — залишити їх в маринаді на ніч.

Свинячі реберця - фото крок 4 4. Мариновані ребра викласти у жароміцних форму для запікання. Накрити зверху фольгою або кришкою і відправити в розігріту духовку на 30 хвилин. потім фольгу (кришку) зняти і довести ребра до готовності. У процесі приготування свинячі реберця в домашніх умовах поливати невеликою кількістю маринаду, щоб вони не були сухі.

Свинячі реберця - фото крок 5 5. головне — це не пересушити ребра, але і гаситися вони не повинні.

Свинячі реберця - фото крок 6 6. Подавати готові ребра найкраще гарячими з улюбленим гарніром або свіжими овочами. Також вони прекрасно зберігаються в холодильнику і залишаються смачними навіть холодними.

Подібні рецепти

Свинячі реберця, смажені на сковороді

Свинячі реберця в томатному соусі з чорносливом

Свинячі реберця, смажені на сковороді, відмінно, готує моя свекруха. Я перейняла у неї рецепт. Все дуже просто: спочатку маринуємо, потім смажимо. Я завжди вітаю маринування м'яса, це надійно. опис приготування: Свинячі реберця, смажені на сковороді, подавайте з овочами і соусом, також відмінн...

Свинячі реберця смажені з цибулею

Свинячі реберця смажені з цибулею

все геніальне — просто! Якщо ви теж вважаєте, що немає на світі нічого смачнішого, ніж прості свинячі реберця смажені з цибулею, то ви вибрали правильний рецепт, так як сьогодні ми приготуємо саме їх. опис приготування: Я не впізнаю, у кого як, але особисто у мене душа час від часу вимагає про...

Свинячі реберця на грилі

Свинячі реберця на грилі

Свинячі реберця, смажені на грилі - це дуже смачно! Такі реберця можна подавати з чим завгодно - з пивом, з гарніром. Пропоную спробувати! опис приготування: Приготуйте свинячі реберця за цим рецептом. Смажені на грилі, реберця виходять особливо смачними і соковитими. У нас на дачі в літній се...

Свинячі реберця смажені

Свинячі реберця смажені

Смажені свинячі реберця - це найкраща закуска до пива і прекрасне друга страва, якщо приготувати до них гарнір. Спробуйте! Вам напевно сподобається цей нехитрий рецепт смажених свинячих реберець! опис приготування: Свинячі реберця можна засмажити і на грилі, і жаровні, проте сьогодні я розпові...

Свинячі реберця барбекю

Свинячі реберця барбекю

Дуже простий рецепт свинячі реберця гриль. Смачна страва для великої веселої компанії, що зібралася відпочити на дачі. опис приготування: Свинячі реберця на грилі в якості страви відмінно підійдуть для компанії, що зібралася відпочити на природі або дачі. свинячі ребра— 2 штуки деревна тріск...