Рецепт Telyatina з lisichkami
Ніжне теляче м'ясо, лисички і вершковий соус створюють неповторний смак страви, яке ви з гордістю можете подати на святковий стіл. Телятину з лисичками ви приготуєте всього за півгодини.
опис приготування:
У приготуванні цієї страви ви можете використовувати як свіжі, так і морожені лисички. Телятину краще брати хорошої якості. При смаженні телятини користуйтеся дерев'яною лопаткою, а не виделкою. Так ви не проткнете м'ясо і не втратите сік. Ця страва — універсальне. Ви легко можете замінити телятину іншим м'ясом, і лисиці — на інші гриби.
Отже, простий і швидкий рецепт приготування телятини з лисичками зводиться до наступного.
1. Лісіцкі чистий, промийте і ошпарити протягом 10-15 хвилин.
2. Телячу вирізку наріжте бажаними шматочками. Надсилайте обсмажувати на рослинній олії. Вогонь поставте на середній.
3. цибулю очистіть, наріжте півкільцями. Додайте до телятини і перемішайте. Прожарте протягом 8 хвилин.
4. Відварені великі лисички розріжте на кілька шматочків, маленькі залиште. Лисички також відправляйте в сковороду.
5. Потім додайте вино, приправити сіллю, поперчіть. Все перемішайте і залиште гаситися до тих пір, поки вино не випаруватися на 2/3.
6. Вогонь зменшіть і введіть вершки. помішуючи, почекайте, поки соус загусне. Щоб кип'ятіння без аргументів.
Telyatina з lisichkami готові! Подавайте з улюбленим гарніром — картоплею, рисом або овочами.
Смачного!
- теляча вирізка— 150 грам
- цибулина— 1 штука
- Біле сухе вино— 50 мілілітрів
- Лісіцкі— 50 грам
- перець— — За смаком
- Рослинна олія— 3-4 Ст. ложок
- вершки— 100 мілілітрів
- сіль— — За смаком
- кріп— — За смаком
- Мускатний горіх— — За смаком
Отже, простий і швидкий рецепт приготування телятини з лисичками зводиться до наступного.
1. Лісіцкі чистий, промийте і ошпарити протягом 10-15 хвилин.
2. Телячу вирізку наріжте бажаними шматочками. Надсилайте обсмажувати на рослинній олії. Вогонь поставте на середній.
3. цибулю очистіть, наріжте півкільцями. Додайте до телятини і перемішайте. Прожарте протягом 8 хвилин.
4. Відварені великі лисички розріжте на кілька шматочків, маленькі залиште. Лисички також відправляйте в сковороду.
5. Потім додайте вино, приправити сіллю, поперчіть. Все перемішайте і залиште гаситися до тих пір, поки вино не випаруватися на 2/3.
6. Вогонь зменшіть і введіть вершки. помішуючи, почекайте, поки соус загусне. Щоб кип'ятіння без аргументів.
Telyatina з lisichkami готові! Подавайте з улюбленим гарніром — картоплею, рисом або овочами.
Смачного!
Подібні рецепти
Telyatina більш Mexican
тим, хто любить відбивні з телятини, цей рецепт повинен сподобається! М'ясо відбивається і поміщається на деякий час в паніровці, потім обсмажується на сковороді до хрусткої і красивою скоринки! опис приготування: Готуємо телятину по-міланськи в домашніх умовах. Для приготування цієї страви я ...
Морозиво з банана і молока
Способів приготування такого морозива кілька: можна заморозити збиті фрукти або змішати банани з йогуртом або ж приготувати вершкове морозиво з банановим наповнювачем. опис приготування: Готувати морозиво з банана в домашніх умовах дуже просто і швидко. Воно має специфічний смак, оцінити який ...
Свинячі зрази
свинячі зрази — чудовий спосіб приготування зразів зі свинини. Блюдо ідеально вписується в гармонію святкового застілля — наприклад, в честь Нового року. Спробуйте — всі будуть в захваті! опис приготування: Якщо ви, як і багато інших кулінари нашої країни, завжди впевнені у виборі головної стр...
Сироедческая гречана каша
Варка вбиває вітаміни в крупі, а такий спосіб приготування дуже простий і надійний. дивіться рецепт. опис приготування: розповідаю, як приготувати сироедческую гречану кашу: 1. Для початку замочіть гречку на ніч. На ранок промийте її. зачекайте, поки вся вода стече. 2. Гречку перекладіть в чаш...
Сирники з рікотти
Сирники з рікотти — це не зовсім ті сирники, що з сиру, вони виходять набагато ніжніше і смачніше. Готуються як звичайні сирники, на всякий випадок розповім як, це однозначно варто спробувати! опис приготування: Хто ж з нас не любить сирники? Риторичне питання! Але ми звикли їх готувати з сиру...