Рецепт Telyatina з lisichkami

Рецепт Telyatina з lisichkami
Кількість порцій: 1 Час приготування: 30 хв.
Ніжне теляче м'ясо, лисички і вершковий соус створюють неповторний смак страви, яке ви з гордістю можете подати на святковий стіл. Телятину з лисичками ви приготуєте всього за півгодини.

опис приготування:

У приготуванні цієї страви ви можете використовувати як свіжі, так і морожені лисички. Телятину краще брати хорошої якості. При смаженні телятини користуйтеся дерев'яною лопаткою, а не виделкою. Так ви не проткнете м'ясо і не втратите сік. Ця страва — універсальне. Ви легко можете замінити телятину іншим м'ясом, і лисиці — на інші гриби.

Отже, простий і швидкий рецепт приготування телятини з лисичками зводиться до наступного.

1. Лісіцкі чистий, промийте і ошпарити протягом 10-15 хвилин.

2. Телячу вирізку наріжте бажаними шматочками. Надсилайте обсмажувати на рослинній олії. Вогонь поставте на середній.

3. цибулю очистіть, наріжте півкільцями. Додайте до телятини і перемішайте. Прожарте протягом 8 хвилин.

4. Відварені великі лисички розріжте на кілька шматочків, маленькі залиште. Лисички також відправляйте в сковороду.

5. Потім додайте вино, приправити сіллю, поперчіть. Все перемішайте і залиште гаситися до тих пір, поки вино не випаруватися на 2/3.

6. Вогонь зменшіть і введіть вершки. помішуючи, почекайте, поки соус загусне. Щоб кип'ятіння без аргументів.

Telyatina з lisichkami готові! Подавайте з улюбленим гарніром — картоплею, рисом або овочами.

Смачного!

  • теляча вирізка— 150 грам
  • цибулина— 1 штука
  • Біле сухе вино— 50 мілілітрів
  • Лісіцкі— 50 грам
  • перець— — За смаком
  • Рослинна олія— 3-4 Ст. ложок
  • вершки— 100 мілілітрів
  • сіль— — За смаком
  • кріп— — За смаком
  • Мускатний горіх— — За смаком
У приготуванні цієї страви ви можете використовувати як свіжі, так і морожені лисички. Телятину краще брати хорошої якості. При смаженні телятини користуйтеся дерев'яною лопаткою, а не виделкою. Так ви не проткнете м'ясо і не втратите сік. Ця страва — універсальне. Ви легко можете замінити телятину іншим м'ясом, і лисиці — на інші гриби.

Отже, простий і швидкий рецепт приготування телятини з лисичками зводиться до наступного.

1. Лісіцкі чистий, промийте і ошпарити протягом 10-15 хвилин.

2. Телячу вирізку наріжте бажаними шматочками. Надсилайте обсмажувати на рослинній олії. Вогонь поставте на середній.

3. цибулю очистіть, наріжте півкільцями. Додайте до телятини і перемішайте. Прожарте протягом 8 хвилин.

4. Відварені великі лисички розріжте на кілька шматочків, маленькі залиште. Лисички також відправляйте в сковороду.

5. Потім додайте вино, приправити сіллю, поперчіть. Все перемішайте і залиште гаситися до тих пір, поки вино не випаруватися на 2/3.

6. Вогонь зменшіть і введіть вершки. помішуючи, почекайте, поки соус загусне. Щоб кип'ятіння без аргументів.

Telyatina з lisichkami готові! Подавайте з улюбленим гарніром — картоплею, рисом або овочами.

Смачного!

Подібні рецепти

Telyatina в Мілані

Telyatina більш Mexican

тим, хто любить відбивні з телятини, цей рецепт повинен сподобається! М'ясо відбивається і поміщається на деякий час в паніровці, потім обсмажується на сковороді до хрусткої і красивою скоринки! опис приготування: Готуємо телятину по-міланськи в домашніх умовах. Для приготування цієї страви я ...

Морозиво з банана і молока

Морозиво з банана і молока

Способів приготування такого морозива кілька: можна заморозити збиті фрукти або змішати банани з йогуртом або ж приготувати вершкове морозиво з банановим наповнювачем. опис приготування: Готувати морозиво з банана в домашніх умовах дуже просто і швидко. Воно має специфічний смак, оцінити який ...

Свинячі зрази

Свинячі зрази

свинячі зрази — чудовий спосіб приготування зразів зі свинини. Блюдо ідеально вписується в гармонію святкового застілля — наприклад, в честь Нового року. Спробуйте — всі будуть в захваті! опис приготування: Якщо ви, як і багато інших кулінари нашої країни, завжди впевнені у виборі головної стр...

Сироедческая гречана каша

Сироедческая гречана каша

Варка вбиває вітаміни в крупі, а такий спосіб приготування дуже простий і надійний. дивіться рецепт. опис приготування: розповідаю, як приготувати сироедческую гречану кашу: 1. Для початку замочіть гречку на ніч. На ранок промийте її. зачекайте, поки вся вода стече. 2. Гречку перекладіть в чаш...

Сирники з рікотти

Сирники з рікотти

Сирники з рікотти — це не зовсім ті сирники, що з сиру, вони виходять набагато ніжніше і смачніше. Готуються як звичайні сирники, на всякий випадок розповім як, це однозначно варто спробувати! опис приготування: Хто ж з нас не любить сирники? Риторичне питання! Але ми звикли їх готувати з сиру...