Рецепт Telyatina в Мілані

Рецепт Telyatina в Мілані
Кількість порцій: 8 Час приготування: 40 хв.
тим, хто любить відбивні з телятини, цей рецепт повинен сподобається! М'ясо відбивається і поміщається на деякий час в паніровці, потім обсмажується на сковороді до хрусткої і красивою скоринки!

опис приготування:

Готуємо телятину по-міланськи в домашніх умовах. Для приготування цієї страви я використовував "; телячі відбивні ";. Спершу їх потрібно добре відбити, потім занурити в яйця і обваляти в паніровці. Помістити в холодильник на півгодини, а після обсмажити на вершковому і рослинному маслі. На гарнір може бути все, що завгодно! Гарного вам дня!

  • телячі відбивні— 8 штук
  • яйця— 2 штуки
  • Панірувальні сухарі— 50 грам
  • Сир "; Пармезан"  — 3 Ст. ложки(тертий)
  • Вершкове масло— 3 Ст. ложки
  • Масло рослинне— 1 Ст. ложка
  • лимон— 1 штука
  • кріп— 3 штуки(гілочки)
  • сіль— За смаком
  • перець— За смаком
Telyatina в Мілані - фото крок 1 М'ясо викладаємо між харчовою плівкою і гарненько відбиваємо з двох сторін.

Telyatina в Мілані - фото крок 2 Змішайте тертий сир з панірувальними сухарями.

Telyatina в Мілані - фото крок 3 яйця Збийте, додайте сіль і перець.

Telyatina в Мілані - фото крок 4 Умочіть шматок телятини в яйці.

Telyatina в Мілані - фото крок 5 Потім обваляйте його в паніровці.

Telyatina в Мілані - фото крок 6 Таким чином потрібно обваляти і спокутувати всі м'ясо. Підготовлену телятину кладемо на тарілку і ставимо в холодильник на пів години.

Telyatina в Мілані - фото крок 7 Обсмажуємо відбивні на сковороді по 4 хвилини з кожного боку.

Telyatina в Мілані - фото крок 8 Телятину по-міланськи подаємо разом з часточками лимона і кропом. Смачного!

Подібні рецепти

Telyatina з lisichkami

Вегетаріанські сирники

Ніжне теляче м'ясо, лисички і вершковий соус створюють неповторний смак страви, яке ви з гордістю можете подати на святковий стіл. Телятину з лисичками ви приготуєте всього за півгодини. опис приготування: У приготуванні цієї страви ви можете використовувати як свіжі, так і морожені лисички. Т...

Морозиво з банана і молока

Морозиво з банана і молока

Способів приготування такого морозива кілька: можна заморозити збиті фрукти або змішати банани з йогуртом або ж приготувати вершкове морозиво з банановим наповнювачем. опис приготування: Готувати морозиво з банана в домашніх умовах дуже просто і швидко. Воно має специфічний смак, оцінити який ...

Свинячі зрази

Свинячі зрази

свинячі зрази — чудовий спосіб приготування зразів зі свинини. Блюдо ідеально вписується в гармонію святкового застілля — наприклад, в честь Нового року. Спробуйте — всі будуть в захваті! опис приготування: Якщо ви, як і багато інших кулінари нашої країни, завжди впевнені у виборі головної стр...

Сироедческая гречана каша

Сироедческая гречана каша

Варка вбиває вітаміни в крупі, а такий спосіб приготування дуже простий і надійний. дивіться рецепт. опис приготування: розповідаю, як приготувати сироедческую гречану кашу: 1. Для початку замочіть гречку на ніч. На ранок промийте її. зачекайте, поки вся вода стече. 2. Гречку перекладіть в чаш...

Сирники з рікотти

Сирники з рікотти

Сирники з рікотти — це не зовсім ті сирники, що з сиру, вони виходять набагато ніжніше і смачніше. Готуються як звичайні сирники, на всякий випадок розповім як, це однозначно варто спробувати! опис приготування: Хто ж з нас не любить сирники? Риторичне питання! Але ми звикли їх готувати з сиру...