Рецепт Тілапія додаткової florentiyski
У моїй морозилці завжди є філе білої риби. Зазвичай я його просто обсмажую в паніровці або клярі. Хоча це проста дія можна поєднати з незвичайним гарніром і подачею. Спробуйте і ви!
опис приготування:
В інструкції описано, як приготувати тилапию по-флорентійський. До неї зробимо щось на зразок зеленого масла, яке буде давати рибі соковитість. Також буде гарнір з овочів. І природно італійський рецепт не обійдеться без сиру і ароматних трав. Блюдо підійде для Дня Святого Валентина або просто романтичного вечора.
- файл тілапія— 2 штуки
- Luk-salotų— 1 штука
- помідор— 1 штука
- лимон— 1 штука
- чебрець свіжий, гілочка— 3 штуки
- петрушка, гілочка— 3 штуки
- Стручкова квасоля— 150 грам
- шпинат— 90 грам
- мигдальні пелюстки— 15 грам
- Rikotta— 50 грам
- сіль— За смаком
- Чорний мелений перець— За смаком
- Оливкова олія— 4 чайних ложки
- вода— 2 Ст. ложки
2. Потім на сковороді розігрійте 1 немає. ложку масла. Викладіть в неї цибулю. обсмажте його 2 хвилини. Потім додайте шпинат. Готуйте овочі разом ще 2 хвилини, помішуючи. Далі лук зі шпинатом остудіть і з'єднайте з цедрою, рикоттой, сіллю і перцем. масу перемішайте.
3. Тим часом на сковороді розігрійте трохи олії. Помідор натріть сіллю і перцем. Обсмажте його з обох сторін по 2 хвилини з кожного. В кінці трохи присипте чебрецем.
4. Після цього обсмажте рибне філе по 4 хвилини з кожного боку. Заздалегідь натріть його сіллю і перцем.
5. Потім в сковороду викладіть квасоля. Додайте воду і сіль. Доведіть воду до кипіння і готуйте квасоля 2,5 хвилини. Після цього додайте 1 немає. ложку масла і мигдаль. перемішайте інгредієнти, через 1 хвилину вимкніть вогонь.
6. подавайте рибу, зверху виклавши сирну масу, з квасолею і помідором. Поливайте філе лимоном. Смачного!
Подібні рецепти
Яблучний пиріг «равлик»
Тілапія - рибка дуже ніжна, в деяких країнах її називають "; морським курчам ";. М'ясо цієї рибки дуже "; рідке" : в 100 грамах риби - 78,8% води, тому, звичайно, краще запікати її в духовці. кількість порцій: 2 тилапии філе— 4 штуки сир— 70 грам майонез "; Провансаль з лимонним соком" Maxeev »...
Тілапія з квиноа і огірком
Рецепт приготування смаженої тилапии з паприкою, рисової лободою, базиліком, сиром Фета і лимонним соком. опис приготування: Це просте смачна страва готується всього за 25 хвилин. При бажанні ви можете додати столову ложку вершкового масла в сковороду при приготуванні риби, щоб надати йому осо...
Морозиво з банана і молока
Способів приготування такого морозива кілька: можна заморозити збиті фрукти або змішати банани з йогуртом або ж приготувати вершкове морозиво з банановим наповнювачем. опис приготування: Готувати морозиво з банана в домашніх умовах дуже просто і швидко. Воно має специфічний смак, оцінити який ...
Свинячі зрази
свинячі зрази — чудовий спосіб приготування зразів зі свинини. Блюдо ідеально вписується в гармонію святкового застілля — наприклад, в честь Нового року. Спробуйте — всі будуть в захваті! опис приготування: Якщо ви, як і багато інших кулінари нашої країни, завжди впевнені у виборі головної стр...
Сироедческая гречана каша
Варка вбиває вітаміни в крупі, а такий спосіб приготування дуже простий і надійний. дивіться рецепт. опис приготування: розповідаю, як приготувати сироедческую гречану кашу: 1. Для початку замочіть гречку на ніч. На ранок промийте її. зачекайте, поки вся вода стече. 2. Гречку перекладіть в чаш...