Рецепт Тілапія додаткової florentiyski

Рецепт Тілапія додаткової florentiyski
Кількість порцій: 2 Час приготування: 40 хв.
У моїй морозилці завжди є філе білої риби. Зазвичай я його просто обсмажую в паніровці або клярі. Хоча це проста дія можна поєднати з незвичайним гарніром і подачею. Спробуйте і ви!

опис приготування:

В інструкції описано, як приготувати тилапию по-флорентійський. До неї зробимо щось на зразок зеленого масла, яке буде давати рибі соковитість. Також буде гарнір з овочів. І природно італійський рецепт не обійдеться без сиру і ароматних трав. Блюдо підійде для Дня Святого Валентина або просто романтичного вечора.

  • файл тілапія— 2 штуки
  • Luk-salotų— 1 штука
  • помідор— 1 штука
  • лимон— 1 штука
  • чебрець свіжий, гілочка— 3 штуки
  • петрушка, гілочка— 3 штуки
  • Стручкова квасоля— 150 грам
  • шпинат— 90 грам
  • мигдальні пелюстки— 15 грам
  • Rikotta— 50 грам
  • сіль— За смаком
  • Чорний мелений перець— За смаком
  • Оливкова олія— 4 чайних ложки
  • вода— 2 Ст. ложки
Тілапія додаткової florentiyski - фото крок 1 1. Підготуйте інгредієнти. Розріжте помідор навпіл. Квасоля наріжте довгими шматочками. Дрібно наріжте цибулю і петрушку. З лимона натріть цедру. Листя чебрецю звільніть від гілочок.

Тілапія додаткової florentiyski - фото крок 2 2. Потім на сковороді розігрійте 1 немає. ложку масла. Викладіть в неї цибулю. обсмажте його 2 хвилини. Потім додайте шпинат. Готуйте овочі разом ще 2 хвилини, помішуючи. Далі лук зі шпинатом остудіть і з'єднайте з цедрою, рикоттой, сіллю і перцем. масу перемішайте.

Тілапія додаткової florentiyski - фото крок 3 3. Тим часом на сковороді розігрійте трохи олії. Помідор натріть сіллю і перцем. Обсмажте його з обох сторін по 2 хвилини з кожного. В кінці трохи присипте чебрецем.

Тілапія додаткової florentiyski - фото крок 4 4. Після цього обсмажте рибне філе по 4 хвилини з кожного боку. Заздалегідь натріть його сіллю і перцем.

Тілапія додаткової florentiyski - фото крок 5 5. Потім в сковороду викладіть квасоля. Додайте воду і сіль. Доведіть воду до кипіння і готуйте квасоля 2,5 хвилини. Після цього додайте 1 немає. ложку масла і мигдаль. перемішайте інгредієнти, через 1 хвилину вимкніть вогонь.

Тілапія додаткової florentiyski - фото крок 6 6. подавайте рибу, зверху виклавши сирну масу, з квасолею і помідором. Поливайте філе лимоном. Смачного!

Подібні рецепти

Тілапія по-домашньому

Яблучний пиріг «равлик»

Тілапія - рибка дуже ніжна, в деяких країнах її називають "; морським курчам ";. М'ясо цієї рибки дуже "; рідке" : в 100 грамах риби - 78,8% води, тому, звичайно, краще запікати її в духовці. кількість порцій: 2 тилапии філе— 4 штуки сир— 70 грам майонез "; Провансаль з лимонним соком" Maxeev »...

Тілапія з квиноа і огірком

Тілапія з квиноа і огірком

Рецепт приготування смаженої тилапии з паприкою, рисової лободою, базиліком, сиром Фета і лимонним соком. опис приготування: Це просте смачна страва готується всього за 25 хвилин. При бажанні ви можете додати столову ложку вершкового масла в сковороду при приготуванні риби, щоб надати йому осо...

Морозиво з банана і молока

Морозиво з банана і молока

Способів приготування такого морозива кілька: можна заморозити збиті фрукти або змішати банани з йогуртом або ж приготувати вершкове морозиво з банановим наповнювачем. опис приготування: Готувати морозиво з банана в домашніх умовах дуже просто і швидко. Воно має специфічний смак, оцінити який ...

Свинячі зрази

Свинячі зрази

свинячі зрази — чудовий спосіб приготування зразів зі свинини. Блюдо ідеально вписується в гармонію святкового застілля — наприклад, в честь Нового року. Спробуйте — всі будуть в захваті! опис приготування: Якщо ви, як і багато інших кулінари нашої країни, завжди впевнені у виборі головної стр...

Сироедческая гречана каша

Сироедческая гречана каша

Варка вбиває вітаміни в крупі, а такий спосіб приготування дуже простий і надійний. дивіться рецепт. опис приготування: розповідаю, як приготувати сироедческую гречану кашу: 1. Для початку замочіть гречку на ніч. На ранок промийте її. зачекайте, поки вся вода стече. 2. Гречку перекладіть в чаш...