Рецепт Тілапія по-домашньому
Тілапія - рибка дуже ніжна, в деяких країнах її називають "; морським курчам ";. М'ясо цієї рибки дуже "; рідке" : в 100 грамах риби - 78,8% води, тому, звичайно, краще запікати її в духовці.
кількість порцій: 2
- тилапии філе— 4 штуки
- сир— 70 грам
- майонез "; Провансаль з лимонним соком" Maxeev »— 2 Ст. ложки
- сік лимона— 1 Ст. ложка
- чорний мелений перець— За смаком
- сіль— За смаком
Перекласти на деко, застелений папером для запікання. Змастити майонезом "; Провансаль з лимонним соком" по Maheeva.
Посипати тертим сиром.
випікати 15-20 хвилин в духовці.
Подібні рецепти
Тілапія запечена (простий рецепт)
Рецепт приготування смаженої тилапии з паприкою, рисової лободою, базиліком, сиром Фета і лимонним соком. опис приготування: Це просте смачна страва готується всього за 25 хвилин. При бажанні ви можете додати столову ложку вершкового масла в сковороду при приготуванні риби, щоб надати йому осо...
Тілапія додаткової florentiyski
У моїй морозилці завжди є філе білої риби. Зазвичай я його просто обсмажую в паніровці або клярі. Хоча це проста дія можна поєднати з незвичайним гарніром і подачею. Спробуйте і ви! опис приготування: В інструкції описано, як приготувати тилапию по-флорентійський. До неї зробимо щось на зразок...
Морозиво з банана і молока
Способів приготування такого морозива кілька: можна заморозити збиті фрукти або змішати банани з йогуртом або ж приготувати вершкове морозиво з банановим наповнювачем. опис приготування: Готувати морозиво з банана в домашніх умовах дуже просто і швидко. Воно має специфічний смак, оцінити який ...
Свинячі зрази
свинячі зрази — чудовий спосіб приготування зразів зі свинини. Блюдо ідеально вписується в гармонію святкового застілля — наприклад, в честь Нового року. Спробуйте — всі будуть в захваті! опис приготування: Якщо ви, як і багато інших кулінари нашої країни, завжди впевнені у виборі головної стр...
Сироедческая гречана каша
Варка вбиває вітаміни в крупі, а такий спосіб приготування дуже простий і надійний. дивіться рецепт. опис приготування: розповідаю, як приготувати сироедческую гречану кашу: 1. Для початку замочіть гречку на ніч. На ранок промийте її. зачекайте, поки вся вода стече. 2. Гречку перекладіть в чаш...