Рецепт Тілапія з квиноа і огірком
Рецепт приготування смаженої тилапии з паприкою, рисової лободою, базиліком, сиром Фета і лимонним соком.
опис приготування:
Це просте смачна страва готується всього за 25 хвилин. При бажанні ви можете додати столову ложку вершкового масла в сковороду при приготуванні риби, щоб надати йому особливого смаку.
- сіль і мелений перець— За смаком
- оливкового масла— 2 1/2 чайних ложки
- тилапии філе— 450 грам
- перець— 3/4 чайних ложки
- свіжого лимонного соку— 2 чайних ложки
2. У маленьку каструлю додати лободу, 2 склянки води і 1 чайну ложку солі. Довести до кипіння на сильному вогні. Зменшити вогонь до середнього і варити, поки вода не випарується, приблизно близько 15 хвилин. Викласти рисову лободу в миску і дати охолонути протягом 5 хвилин.
3. У великій сковороді нагріти 1 1/2 чайну ложку рослинної олії на середньому вогні. просушити рибу, посипати сіллю, чорним меленим перцем і паприкою. Обсмажити рибне філе протягом приблизно 4 хвилин, перевертаючи в середині приготування.
4. Перемішати нарізаний огірок, базилік, раскрошенную сир Фета, 1 чайну ложку рослинної олії і лимонного соку в мисці.
5. Додати лободу і перемішати. Приправити сіллю і перцем.
6. Розділити лободу серед тарілок, зверху викласти рибу і відразу подавати. При бажанні прикрасити блюдо скибочками лимона.
Подібні рецепти
Ледачі голубці з рисом
Тілапія - рибка дуже ніжна, в деяких країнах її називають "; морським курчам ";. М'ясо цієї рибки дуже "; рідке" : в 100 грамах риби - 78,8% води, тому, звичайно, краще запікати її в духовці. кількість порцій: 2 тилапии філе— 4 штуки сир— 70 грам майонез "; Провансаль з лимонним соком" Maxeev »...
Тілапія додаткової florentiyski
У моїй морозилці завжди є філе білої риби. Зазвичай я його просто обсмажую в паніровці або клярі. Хоча це проста дія можна поєднати з незвичайним гарніром і подачею. Спробуйте і ви! опис приготування: В інструкції описано, як приготувати тилапию по-флорентійський. До неї зробимо щось на зразок...
Морозиво з банана і молока
Способів приготування такого морозива кілька: можна заморозити збиті фрукти або змішати банани з йогуртом або ж приготувати вершкове морозиво з банановим наповнювачем. опис приготування: Готувати морозиво з банана в домашніх умовах дуже просто і швидко. Воно має специфічний смак, оцінити який ...
Свинячі зрази
свинячі зрази — чудовий спосіб приготування зразів зі свинини. Блюдо ідеально вписується в гармонію святкового застілля — наприклад, в честь Нового року. Спробуйте — всі будуть в захваті! опис приготування: Якщо ви, як і багато інших кулінари нашої країни, завжди впевнені у виборі головної стр...
Сироедческая гречана каша
Варка вбиває вітаміни в крупі, а такий спосіб приготування дуже простий і надійний. дивіться рецепт. опис приготування: розповідаю, як приготувати сироедческую гречану кашу: 1. Для початку замочіть гречку на ніч. На ранок промийте її. зачекайте, поки вся вода стече. 2. Гречку перекладіть в чаш...