Рецепт Тілапія з квиноа і огірком

Рецепт Тілапія з квиноа і огірком
Кількість порцій: 4 Час приготування: 25 хв.
Рецепт приготування смаженої тилапии з паприкою, рисової лободою, базиліком, сиром Фета і лимонним соком.

опис приготування:

Це просте смачна страва готується всього за 25 хвилин. При бажанні ви можете додати столову ложку вершкового масла в сковороду при приготуванні риби, щоб надати йому особливого смаку.

  • сіль і мелений перець— За смаком
  • оливкового масла— 2 1/2 чайних ложки
  • тилапии філе— 450 грам
  • перець— 3/4 чайних ложки
  • свіжого лимонного соку— 2 чайних ложки
Тілапія з квиноа і огірком - фото крок 1 1. Зняти шкіру з філе тілапії, розрізати рибу на 8 шматків. Англійська огірок нарізати великими шматками. Розкришити сир Фета.

Тілапія з квиноа і огірком - фото крок 2 2. У маленьку каструлю додати лободу, 2 склянки води і 1 чайну ложку солі. Довести до кипіння на сильному вогні. Зменшити вогонь до середнього і варити, поки вода не випарується, приблизно близько 15 хвилин. Викласти рисову лободу в миску і дати охолонути протягом 5 хвилин.

Тілапія з квиноа і огірком - фото крок 3 3. У великій сковороді нагріти 1 1/2 чайну ложку рослинної олії на середньому вогні. просушити рибу, посипати сіллю, чорним меленим перцем і паприкою. Обсмажити рибне філе протягом приблизно 4 хвилин, перевертаючи в середині приготування.

Тілапія з квиноа і огірком - фото крок 4 4. Перемішати нарізаний огірок, базилік, раскрошенную сир Фета, 1 чайну ложку рослинної олії і лимонного соку в мисці.

Тілапія з квиноа і огірком - фото крок 5 5. Додати лободу і перемішати. Приправити сіллю і перцем.

Тілапія з квиноа і огірком - фото крок 6 6. Розділити лободу серед тарілок, зверху викласти рибу і відразу подавати. При бажанні прикрасити блюдо скибочками лимона.

Подібні рецепти

Тілапія по-домашньому

Ледачі голубці з рисом

Тілапія - рибка дуже ніжна, в деяких країнах її називають "; морським курчам ";. М'ясо цієї рибки дуже "; рідке" : в 100 грамах риби - 78,8% води, тому, звичайно, краще запікати її в духовці. кількість порцій: 2 тилапии філе— 4 штуки сир— 70 грам майонез "; Провансаль з лимонним соком" Maxeev »...

Тілапія додаткової florentiyski

Тілапія додаткової florentiyski

У моїй морозилці завжди є філе білої риби. Зазвичай я його просто обсмажую в паніровці або клярі. Хоча це проста дія можна поєднати з незвичайним гарніром і подачею. Спробуйте і ви! опис приготування: В інструкції описано, як приготувати тилапию по-флорентійський. До неї зробимо щось на зразок...

Морозиво з банана і молока

Морозиво з банана і молока

Способів приготування такого морозива кілька: можна заморозити збиті фрукти або змішати банани з йогуртом або ж приготувати вершкове морозиво з банановим наповнювачем. опис приготування: Готувати морозиво з банана в домашніх умовах дуже просто і швидко. Воно має специфічний смак, оцінити який ...

Свинячі зрази

Свинячі зрази

свинячі зрази — чудовий спосіб приготування зразів зі свинини. Блюдо ідеально вписується в гармонію святкового застілля — наприклад, в честь Нового року. Спробуйте — всі будуть в захваті! опис приготування: Якщо ви, як і багато інших кулінари нашої країни, завжди впевнені у виборі головної стр...

Сироедческая гречана каша

Сироедческая гречана каша

Варка вбиває вітаміни в крупі, а такий спосіб приготування дуже простий і надійний. дивіться рецепт. опис приготування: розповідаю, як приготувати сироедческую гречану кашу: 1. Для початку замочіть гречку на ніч. На ранок промийте її. зачекайте, поки вся вода стече. 2. Гречку перекладіть в чаш...