Рецепт Тирамісу без яєць

Рецепт Тирамісу без яєць
Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 30 хв.
До вашої уваги — класичний рецепт тірамісу без яєць, але згідно з усіма найкращими традиціями приготування цього італійського десерту. Спробуйте, адже балувати себе і близьких хоча б іноді так важливо!

опис приготування:

Цей рецепт приготування тірамісу без яєць мені особисто подобається тим, що при збереженні всіх інших обов'язкових інгредієнтів, за рахунок того, що яйця ми не додаємо, — то і десерт виходить напрочуд легким і повітряним. хоча, звичайно, і з'їсти його можна в такому випадку дуже багато Так що даю рецепт для великої порції, повірте, — на тарілці не залишиться!

1. Вершки і посуд для їх збивання треба попередньо охолодити. так, після цього, збиваючи їх з цукровою пудрою, ви досягнете набагато кращого результату, і ті самі м'які "; піки" у вас вийдуть відразу ж.

2. Невеликими порціями додаємо до збитих вершків сир Маскарпоне, і ретельно вимішуємо, поки крем не стане однорідним.

3. Варимо і охолоджуємо натуральну мелену каву. Виливаємо його в плоску тарілку, щоб було зручно вмочати печиво.

4. У каві додаємо лікер, трохи перемішуємо, і занурюємо кожну печеньку з двох сторін в таку кавову суміш.

5. Тепер беремо велику форму для десерту, і акуратно викладаємо на дно ряд таких кавовий печенек, приблизно половину.

6. Наверх викладаємо половину вершкового крему, і акуратно розподіляємо.

7. Тепер викладаємо решту підготовлених печива, і наверх розподіляємо залишки крему.

Готово! Можете прикрасити цей тірамісу без яєць в домашніх умовах ніж тільки захочете, — какао, полуницею, або тертим шоколадом. словом, що є вдома, і на що ваша фантазія багата. Дуже важливо, щоб десерт рівномірно просочився, тому не поспішайте хапатися за ложку, — чим довше він постоїть в холодильнику, тим смачніше він вийде, пам'ятайте про це!


  • Сир "; Маскарпоне"  — 500 грам
  • Цукрова пудра— 100 грам
  • Кава— 200 мілілітрів
  • вершки— 150 мілілітрів
  • Печиво "; Савоярді"  — 18 штук
  • лікер Амаретто— 2 Ст. ложки
Цей рецепт приготування тірамісу без яєць мені особисто подобається тим, що при збереженні всіх інших обов'язкових інгредієнтів, за рахунок того, що яйця ми не додаємо, — то і десерт виходить напрочуд легким і повітряним. хоча, звичайно, і з'їсти його можна в такому випадку дуже багато Так що даю рецепт для великої порції, повірте, — на тарілці не залишиться!

1. Вершки і посуд для їх збивання треба попередньо охолодити. так, після цього, збиваючи їх з цукровою пудрою, ви досягнете набагато кращого результату, і ті самі м'які "; піки" у вас вийдуть відразу ж.

2. Невеликими порціями додаємо до збитих вершків сир Маскарпоне, і ретельно вимішуємо, поки крем не стане однорідним.

3. Варимо і охолоджуємо натуральну мелену каву. Виливаємо його в плоску тарілку, щоб було зручно вмочати печиво.

4. У каві додаємо лікер, трохи перемішуємо, і занурюємо кожну печеньку з двох сторін в таку кавову суміш.

5. Тепер беремо велику форму для десерту, і акуратно викладаємо на дно ряд таких кавовий печенек, приблизно половину.

6. Наверх викладаємо половину вершкового крему, і акуратно розподіляємо.

7. Тепер викладаємо решту підготовлених печива, і наверх розподіляємо залишки крему.

Готово! Можете прикрасити цей тірамісу без яєць в домашніх умовах ніж тільки захочете, — какао, полуницею, або тертим шоколадом. словом, що є вдома, і на що ваша фантазія багата. Дуже важливо, щоб десерт рівномірно просочився, тому не поспішайте хапатися за ложку, — чим довше він постоїть в холодильнику, тим смачніше він вийде, пам'ятайте про це!


Подібні рецепти

Тирамісу без кави

Горбуша на грилі

Тірамісу буває різним. Наприклад, перед вами варіант десерту без кави. Головну роль в даному рецепті грають какао і шоколад, які складають половину начинки + крем. Дуже смачний десерт тірамісу! опис приготування: До вашої уваги — не зовсім класичний, але все ж простий рецепт приготування тірам...

Тісто для пиріжків без яєць

Тісто для пиріжків без яєць

Щоб пиріжки були напрочуд смачними, дуже важливо зробити правильно тісто. Тісто на нашу рецептом приготування виходить м'яким і його легко можна розкачати до тонкого стану. опис приготування: Як приготувати тісто для пиріжків без яєць ми розповімо вам в нашому рецепті. завдяки тому, що тісто н...

Тірамісу класичний без яєць

Тірамісу класичний без яєць

Якщо вам належить зустрічати гостей і ви задумалися над тим, що подати на десерт, то придивіться до цього рецепту тірамісу класичного без яєць. Десерт виходить дуже ніжним і ароматним. опис приготування: Більшість сучасних господинь вважає за краще готувати десерти в домашніх умовах. Для них н...

Сирники з родзинками (без яєць)

Сирники з родзинками (без яєць)

Рецепт приготування сирників. За даним рецептом сирники виходять ніжними і дуже смачними. І це при тому, що в тісто для сирників не повинні додаватися яйця! опис приготування: Для того, щоб приготувати такі сирники потрібні не дуже жирний сир, цукор і родзинки. Приготувати їх зовсім не складно...

Тайський салат з яєць

Тайський салат з яєць

Тайський салат з лука і яєць я вперше спробував безпосередньо в Таїланді. Дуже сподобалось — і спробував відтворити щось подібне у себе на кухні. вийшло чудово, тому ділюся уда опис приготування: Непідготовленому їдцю тайський салат з лука і яєць може здатися, щонайменше, незвичайним. Смак у ц...