Рецепт Тирамісу без яєць
До вашої уваги — класичний рецепт тірамісу без яєць, але згідно з усіма найкращими традиціями приготування цього італійського десерту. Спробуйте, адже балувати себе і близьких хоча б іноді так важливо!
опис приготування:
Цей рецепт приготування тірамісу без яєць мені особисто подобається тим, що при збереженні всіх інших обов'язкових інгредієнтів, за рахунок того, що яйця ми не додаємо, — то і десерт виходить напрочуд легким і повітряним. хоча, звичайно, і з'їсти його можна в такому випадку дуже багато Так що даю рецепт для великої порції, повірте, — на тарілці не залишиться!
1. Вершки і посуд для їх збивання треба попередньо охолодити. так, після цього, збиваючи їх з цукровою пудрою, ви досягнете набагато кращого результату, і ті самі м'які "; піки" у вас вийдуть відразу ж.
2. Невеликими порціями додаємо до збитих вершків сир Маскарпоне, і ретельно вимішуємо, поки крем не стане однорідним.
3. Варимо і охолоджуємо натуральну мелену каву. Виливаємо його в плоску тарілку, щоб було зручно вмочати печиво.
4. У каві додаємо лікер, трохи перемішуємо, і занурюємо кожну печеньку з двох сторін в таку кавову суміш.
5. Тепер беремо велику форму для десерту, і акуратно викладаємо на дно ряд таких кавовий печенек, приблизно половину.
6. Наверх викладаємо половину вершкового крему, і акуратно розподіляємо.
7. Тепер викладаємо решту підготовлених печива, і наверх розподіляємо залишки крему.
Готово! Можете прикрасити цей тірамісу без яєць в домашніх умовах ніж тільки захочете, — какао, полуницею, або тертим шоколадом. словом, що є вдома, і на що ваша фантазія багата. Дуже важливо, щоб десерт рівномірно просочився, тому не поспішайте хапатися за ложку, — чим довше він постоїть в холодильнику, тим смачніше він вийде, пам'ятайте про це!
- Сир "; Маскарпоне" — 500 грам
- Цукрова пудра— 100 грам
- Кава— 200 мілілітрів
- вершки— 150 мілілітрів
- Печиво "; Савоярді" — 18 штук
- лікер Амаретто— 2 Ст. ложки
1. Вершки і посуд для їх збивання треба попередньо охолодити. так, після цього, збиваючи їх з цукровою пудрою, ви досягнете набагато кращого результату, і ті самі м'які "; піки" у вас вийдуть відразу ж.
2. Невеликими порціями додаємо до збитих вершків сир Маскарпоне, і ретельно вимішуємо, поки крем не стане однорідним.
3. Варимо і охолоджуємо натуральну мелену каву. Виливаємо його в плоску тарілку, щоб було зручно вмочати печиво.
4. У каві додаємо лікер, трохи перемішуємо, і занурюємо кожну печеньку з двох сторін в таку кавову суміш.
5. Тепер беремо велику форму для десерту, і акуратно викладаємо на дно ряд таких кавовий печенек, приблизно половину.
6. Наверх викладаємо половину вершкового крему, і акуратно розподіляємо.
7. Тепер викладаємо решту підготовлених печива, і наверх розподіляємо залишки крему.
Готово! Можете прикрасити цей тірамісу без яєць в домашніх умовах ніж тільки захочете, — какао, полуницею, або тертим шоколадом. словом, що є вдома, і на що ваша фантазія багата. Дуже важливо, щоб десерт рівномірно просочився, тому не поспішайте хапатися за ложку, — чим довше він постоїть в холодильнику, тим смачніше він вийде, пам'ятайте про це!
Подібні рецепти
Горбуша на грилі
Тірамісу буває різним. Наприклад, перед вами варіант десерту без кави. Головну роль в даному рецепті грають какао і шоколад, які складають половину начинки + крем. Дуже смачний десерт тірамісу! опис приготування: До вашої уваги — не зовсім класичний, але все ж простий рецепт приготування тірам...
Тісто для пиріжків без яєць
Щоб пиріжки були напрочуд смачними, дуже важливо зробити правильно тісто. Тісто на нашу рецептом приготування виходить м'яким і його легко можна розкачати до тонкого стану. опис приготування: Як приготувати тісто для пиріжків без яєць ми розповімо вам в нашому рецепті. завдяки тому, що тісто н...
Тірамісу класичний без яєць
Якщо вам належить зустрічати гостей і ви задумалися над тим, що подати на десерт, то придивіться до цього рецепту тірамісу класичного без яєць. Десерт виходить дуже ніжним і ароматним. опис приготування: Більшість сучасних господинь вважає за краще готувати десерти в домашніх умовах. Для них н...
Сирники з родзинками (без яєць)
Рецепт приготування сирників. За даним рецептом сирники виходять ніжними і дуже смачними. І це при тому, що в тісто для сирників не повинні додаватися яйця! опис приготування: Для того, щоб приготувати такі сирники потрібні не дуже жирний сир, цукор і родзинки. Приготувати їх зовсім не складно...
Тайський салат з яєць
Тайський салат з лука і яєць я вперше спробував безпосередньо в Таїланді. Дуже сподобалось — і спробував відтворити щось подібне у себе на кухні. вийшло чудово, тому ділюся уда опис приготування: Непідготовленому їдцю тайський салат з лука і яєць може здатися, щонайменше, незвичайним. Смак у ц...