Рецепт Timballo (тімбаль)
Timballo (тімбаль) - це чудовий італійський рецепт, який вимагає деяких зусиль і витрат часу, але це того варто вже точно. Обов'язково спробуйте приготувати таке тімбалло!
опис приготування:
Ця страва - відмінний варіант і ситного обіду, і пізній сніданок, і перекусу. Цим блюдом можна пригостити гостей, подавши його з легкими бутербродами, і всі будуть ситі, більше нічого не треба. У начинку цього пирога можна також додати гриби, різні овочі (цибуля-пористий, солодкий перець і т.д.), все залежить від ваших смакових уподобань. Можна готувати не з куркою, а зі свининою або яловичиною, але цей варіант, як на мене, найбільш ніжний і смачний. Отже, дивіться рецепт, як приготувати тімбалло, і вперед готувати!
- курячі гомілки— 3 штуки
- Куряча грудка— 1 штука
- Цибуля ріпчаста— 1 штука(великий)
- часник— 2 зубчики
- томатне пюре— 350 грам
- Цвітна капуста— 200 грам
- вино біле— 3 Ст. ложки(сухе)
- сир твердий— 70 грам
- яйця— 2 штуки
- крем— 2 Ст. ложки
- сіль— 1/2 чайних ложки
- перець духмяний— 1/4 чайних ложки(мелений)
- Лавровий лист— 1 штука
- спагеті— 250 грам
- Рослинна олія— 3 Ст. ложки
- Вершкове масло— 30 грам
Цибулю і часник дрібно порубати.
Обсмажте цибулю в рослинній олії до м'якості, потім додайте томатне пюре або томатний сік домашнього приготування, приправити сіллю, додайте перець, лавровий лист. Перемішайте і доведіть до кипіння.
Потім покладіть в соус курячі гомілки і грудку, додайте вино, перемішайте і готуйте під кришкою 25-30 хвилин.
Коли куряче м'ясо буде готове, вийміть його їх соусу, грудку подрібніть, а з гомілок зніміть м'ясо і також поріжте ножем. Поверніть м'ясо в сковороду, туди ж додайте подрібнену кольорову капусту. Різати її можна дуже дрібно, якщо не хочете, щоб вона була помітна, або крупно, якщо хочете, щоб вона чітко чувствалась. Тушкуйте ще під кришкою 10-12 хвилин, поки кольорова капуста не стане м'якою.
Спагеті відварити до готовності в підсоленій воді. Я беру товсті спагетті-трубочки, так корочка вийде більш щільною.
Яйця змішайте зі сметаною і натертим на крупній тертці сиром.
Перемішайте до однорідності і змішайте з підготовленою м'ясною начинкою.
Форму для запікання гарненько змастіть вершковим маслом. І тепер починається найцікавіший етап. Починаючи з центру, викладіть спагетті в один шар по спіралі, заповнивши всі дно і стінки. Процес трудомісткий і досить тривалий, але воно того варто.
Викладіть у форму начинку, що складається з обсмаженого м'яса з цвітною капустою і яєчно-сметанною суміші. Зверху викладіть залишилися макарони.
Запікайте пиріг в духовці при температурі 200 градусів 30-40 хвилин.
Готовий пиріг переверніть на тарілку, прикрасьте зеленню подавайте.
Подібні рецепти
«Xarco» (простий рецепт)
Способів приготування такого морозива кілька: можна заморозити збиті фрукти або змішати банани з йогуртом або ж приготувати вершкове морозиво з банановим наповнювачем. опис приготування: Готувати морозиво з банана в домашніх умовах дуже просто і швидко. Воно має специфічний смак, оцінити який ...
Свинячі зрази
свинячі зрази — чудовий спосіб приготування зразів зі свинини. Блюдо ідеально вписується в гармонію святкового застілля — наприклад, в честь Нового року. Спробуйте — всі будуть в захваті! опис приготування: Якщо ви, як і багато інших кулінари нашої країни, завжди впевнені у виборі головної стр...
Сироедческая гречана каша
Варка вбиває вітаміни в крупі, а такий спосіб приготування дуже простий і надійний. дивіться рецепт. опис приготування: розповідаю, як приготувати сироедческую гречану кашу: 1. Для початку замочіть гречку на ніч. На ранок промийте її. зачекайте, поки вся вода стече. 2. Гречку перекладіть в чаш...
Сирники з рікотти
Сирники з рікотти — це не зовсім ті сирники, що з сиру, вони виходять набагато ніжніше і смачніше. Готуються як звичайні сирники, на всякий випадок розповім як, це однозначно варто спробувати! опис приготування: Хто ж з нас не любить сирники? Риторичне питання! Але ми звикли їх готувати з сиру...
Товсті пишні млинці на кефірі
Знайшовши в інтернеті рецепт, як приготувати товсті пишні млинці на кефірі, дуже здивувався, адже в рецептурі немає ні грама борошна. Млинці виходять не тільки смачними, але і корисними для фігури. опис приготування: В основі таких млинців - вівсяні пластівці і манна крупа, завдяки їм випічка ...