Рецепт Свинячі реберця в мікрохвильовці

Рецепт Свинячі реберця в мікрохвильовці
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 40 хв.
Рецепт приготування свинячих реберець в мікрохвильовці стане в нагоді всім, хто бажає смачно поїсти, але не хоче стояти довго біля плити. мінімум старань, чудовий результат. готуємо!

опис приготування:

відмінне блюдо, з якого ракурсу на нього не дивись — готується швидко і просто, з простих та доступних інгредієнтів, а виходить — дуже смачно. До того ж, блюдо універсальне — свинячі реберця можна подавати просто як закуску до пива, а можна з гарніром як гаряче блюдо.

цікаво? тоді читайте, як приготувати свинячі реберця в мікрохвильовці:

1. Залишимо поки розморожувати реберця і займемося соусом. Для цього цибулю моєму, чистим, і дрібно ріжемо, або ж подрібнюємо в блендері.

2. Розміщуємо цибулю в будь-яку придатну для мікрохвильовки миску, а далі вже зовсім просто, — всі зазначені інгредієнти просто додаємо до цибулі.

3. тепер перемішаємо, і поставимо наш соус в мікрохвильовку на 6 хвилин, після чого відставити убік до охолодження.

4. Тепер саме час зайнятися нашими реберцями. Поділяємо їх на 3-4 рівних шматка (по одному на людину), і викладаємо на блюдо, залишаючи між ними проміжки.

5. Трохи поливаємо їх зверху рослинним маслом, і відправляємо в мікрохвильовку на 15 хвилин під кришкою. Краще десь посередині готування їх дістати з СВЧ-печі і перевернути.

6. Дістаємо наші реберця і зливаємо зайвий сік до нашого соусу.

7. Соус ще раз перемішати, і виллємо приблизно половину на реберця.

8. А тепер, вже з соусом, відправимо в мікрохвильовку ще на 6 хвилин. Кришкою в цей раз не закриваємо.

Як тільки приготується, — можна подавати до столу з соусом і отримувати заслужені компліменти Тепер ви знаєте, як приготувати свинячі реберця в мікрохвильовці. Будьте впевнені, вони вийдуть смачними. хай щастить!


  • Свинячі реберця— 1 кілограм
  • Рослинна олія— 1 Ст. ложка
  • Томатна паста— 180 грам
  • оцет— 3 Ст. ложки
  • Цибуля— 1 штука
  • цукор— 1 Ст. ложка
  • перець— 1 Чайна ложка
  • сіль— 1 Ст. ложка
відмінне блюдо, з якого ракурсу на нього не дивись — готується швидко і просто, з простих та доступних інгредієнтів, а виходить — дуже смачно. До того ж, блюдо універсальне — свинячі реберця можна подавати просто як закуску до пива, а можна з гарніром як гаряче блюдо.

цікаво? тоді читайте, як приготувати свинячі реберця в мікрохвильовці:

1. Залишимо поки розморожувати реберця і займемося соусом. Для цього цибулю моєму, чистим, і дрібно ріжемо, або ж подрібнюємо в блендері.

2. Розміщуємо цибулю в будь-яку придатну для мікрохвильовки миску, а далі вже зовсім просто, — всі зазначені інгредієнти просто додаємо до цибулі.

3. тепер перемішаємо, і поставимо наш соус в мікрохвильовку на 6 хвилин, після чого відставити убік до охолодження.

4. Тепер саме час зайнятися нашими реберцями. Поділяємо їх на 3-4 рівних шматка (по одному на людину), і викладаємо на блюдо, залишаючи між ними проміжки.

5. Трохи поливаємо їх зверху рослинним маслом, і відправляємо в мікрохвильовку на 15 хвилин під кришкою. Краще десь посередині готування їх дістати з СВЧ-печі і перевернути.

6. Дістаємо наші реберця і зливаємо зайвий сік до нашого соусу.

7. Соус ще раз перемішати, і виллємо приблизно половину на реберця.

8. А тепер, вже з соусом, відправимо в мікрохвильовку ще на 6 хвилин. Кришкою в цей раз не закриваємо.

Як тільки приготується, — можна подавати до столу з соусом і отримувати заслужені компліменти Тепер ви знаєте, як приготувати свинячі реберця в мікрохвильовці. Будьте впевнені, вони вийдуть смачними. хай щастить!


Подібні рецепти

Свинячі реберця, смажені на сковороді

Свинячі реберця в томатному соусі з чорносливом

Свинячі реберця, смажені на сковороді, відмінно, готує моя свекруха. Я перейняла у неї рецепт. Все дуже просто: спочатку маринуємо, потім смажимо. Я завжди вітаю маринування м'яса, це надійно. опис приготування: Свинячі реберця, смажені на сковороді, подавайте з овочами і соусом, також відмінн...

Свинячі реберця смажені з цибулею

Свинячі реберця смажені з цибулею

все геніальне — просто! Якщо ви теж вважаєте, що немає на світі нічого смачнішого, ніж прості свинячі реберця смажені з цибулею, то ви вибрали правильний рецепт, так як сьогодні ми приготуємо саме їх. опис приготування: Я не впізнаю, у кого як, але особисто у мене душа час від часу вимагає про...

Свинячі реберця на грилі

Свинячі реберця на грилі

Свинячі реберця, смажені на грилі - це дуже смачно! Такі реберця можна подавати з чим завгодно - з пивом, з гарніром. Пропоную спробувати! опис приготування: Приготуйте свинячі реберця за цим рецептом. Смажені на грилі, реберця виходять особливо смачними і соковитими. У нас на дачі в літній се...

Свинячі реберця смажені

Свинячі реберця смажені

Смажені свинячі реберця - це найкраща закуска до пива і прекрасне друга страва, якщо приготувати до них гарнір. Спробуйте! Вам напевно сподобається цей нехитрий рецепт смажених свинячих реберець! опис приготування: Свинячі реберця можна засмажити і на грилі, і жаровні, проте сьогодні я розпові...

Свинячі реберця барбекю

Свинячі реберця барбекю

Дуже простий рецепт свинячі реберця гриль. Смачна страва для великої веселої компанії, що зібралася відпочити на дачі. опис приготування: Свинячі реберця на грилі в якості страви відмінно підійдуть для компанії, що зібралася відпочити на природі або дачі. свинячі ребра— 2 штуки деревна тріск...