Рецепт Свинячі реберця в пиві

Рецепт Свинячі реберця в пиві
Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Свинячі реберця, мариновані в пиві - прекрасна закуска до того ж пива і не тільки! Якщо подати до них гарнір — вийде повноцінне гаряче блюдо. даю рецепт!

опис приготування:

Приготуйте свинячі реберця в пиві, слідуючи цьому простому рецептом. Такі реберця ідеально підійдуть як закуска до пива, хоча їх можна подавати також з овочами і зеленню. готуємо!

  • Свинячі реберця— 1 кілограм
  • пиво— 1 Склянка
  • Цибуля ріпчаста— 2-3 штук
  • сіль— За смаком
  • перець— За смаком
Свинячі реберця в пиві - фото крок 1 1. Реберця ретельно промиваємо холодною водою, вирізаємо жилки і плівки. Далі нарізаємо порційними шматочками (по 2-3) ребра.

Свинячі реберця в пиві - фото крок 2 2. Шматки натираємо сіллю і перцем, можна ще додати будь-яких спецій.

Свинячі реберця в пиві - фото крок 3 3. Цибулю нарізаємо кільцями або півкільцями (як Вам зручніше).

Свинячі реберця в пиві - фото крок 4 4. Беремо посуд для маринування (це може бути що завгодно - від каструлі до форму для запікання). Викладаємо в неї реберця і цибулю шарами: спочатку шар реберець, потім шар цибулі, знову шар реберець і т.д., поки інгредієнти не закінчаться. Заливаємо все пивом і ставимо в холодильник. Маринувати слід від 3 годин до доби - чим довше, тим краще.

Свинячі реберця в пиві - фото крок 5 5. Коли реберця замаринується, розігріваємо духовку. На решітку викладаємо реберця і запікаємо спочатку м'ясистої частиною вниз 15-20 хвилин, потім перевертаємо і запікаємо ще 35-40 хвилин.

Свинячі реберця в пиві - фото крок 6 6. реберця готові! Смачного!

Подібні рецепти

Свинина в пиві

Стейк з овочами

До приготування цієї страви дуже добре підходить лопатка або свинячий окіст. У процесі приготування соус виходить дуже насиченим, а м'ясо дуже смачним, присмаку пива в ньому немає. кількість порцій: 4 рослинна олія— 20 мілілітрів червоні помідори— 200 грам гірчиця діжонська— 3 чайних ложки чорн...

Свинячі реберця, смажені на сковороді

Свинячі реберця, смажені на сковороді

Свинячі реберця, смажені на сковороді, відмінно, готує моя свекруха. Я перейняла у неї рецепт. Все дуже просто: спочатку маринуємо, потім смажимо. Я завжди вітаю маринування м'яса, це надійно. опис приготування: Свинячі реберця, смажені на сковороді, подавайте з овочами і соусом, також відмінн...

Свинячі реберця смажені з цибулею

Свинячі реберця смажені з цибулею

все геніальне — просто! Якщо ви теж вважаєте, що немає на світі нічого смачнішого, ніж прості свинячі реберця смажені з цибулею, то ви вибрали правильний рецепт, так як сьогодні ми приготуємо саме їх. опис приготування: Я не впізнаю, у кого як, але особисто у мене душа час від часу вимагає про...

Свинячі реберця на грилі

Свинячі реберця на грилі

Свинячі реберця, смажені на грилі - це дуже смачно! Такі реберця можна подавати з чим завгодно - з пивом, з гарніром. Пропоную спробувати! опис приготування: Приготуйте свинячі реберця за цим рецептом. Смажені на грилі, реберця виходять особливо смачними і соковитими. У нас на дачі в літній се...

Свинячі реберця смажені

Свинячі реберця смажені

Смажені свинячі реберця - це найкраща закуска до пива і прекрасне друга страва, якщо приготувати до них гарнір. Спробуйте! Вам напевно сподобається цей нехитрий рецепт смажених свинячих реберець! опис приготування: Свинячі реберця можна засмажити і на грилі, і жаровні, проте сьогодні я розпові...