Рецепт Томатно-часниковий соус

Рецепт Томатно-часниковий соус
Кількість порцій: 15 Час приготування: 25 хв.
Поділюся з вами дуже простим рецептом смачного томатно-часникового соусу. Застосувань у нього — хоч відбавляй! Дуже корисний рецепт в сезон помідорів, коли їх незрозуміло куди дівати.

опис приготування:

Рецепт томатно-часниковою пасти:

1. Для приготування можна використовувати свіжі помідори або помідори в банках. У банку вони вже очищені. При використанні свіжих помідорів їх потрібно облити окропом, зняти шкірку і вибрати плодоніжки. Потім дрібно порубати.

2. Отже, спочатку почистіть і наріжте дрібними кубиками цибулю. Раджу використовувати червоний, так як він — ніжніший і солодкий. Але підійде і традиційний білий лук. Розігрійте сковороду, влийте масло і обсмажити цибулю на маленькому вогні до м'якості.

3. Потім додайте до цибулі пропущений через прес часник. помішуючи, смажте ще протягом однієї хвилини. Потім додайте помідори, томатне Пюро і цукор. Перемішайте і смажте протягом 15 хвилин. В кінці порвіть свіжі листочки базиліку прямо в сковороду. все перемішайте.

Готово!

Томатно-часниковий соус використовується для будь-якого виду пасти, м'ясних страв, супів, страв з морепродуктів, тушкування. звичайно, зі свіжими помідорами соус буде набагато смачніше. Любителі гостренького можуть додати більше часнику або свіжого чилі. Соус можете зберігати в холодильнику, в закритому посуді, якщо є така необхідність.

Смачного!


  • Червоний ріпчаста цибуля— 1 штука(можна звичайний)
  • Рослинна олія— 3 чайних ложки(краще — оливкова)
  • часник— 2 зубчики
  • Подрібнені консервовані помідори— 800 грам
  • томатне пюре— 3 чайних ложки
  • цукор— 2 чайних ложки
  • Листочки свіжого базиліку— 4 штуки
Рецепт томатно-часниковою пасти:

1. Для приготування можна використовувати свіжі помідори або помідори в банках. У банку вони вже очищені. При використанні свіжих помідорів їх потрібно облити окропом, зняти шкірку і вибрати плодоніжки. Потім дрібно порубати.

2. Отже, спочатку почистіть і наріжте дрібними кубиками цибулю. Раджу використовувати червоний, так як він — ніжніший і солодкий. Але підійде і традиційний білий лук. Розігрійте сковороду, влийте масло і обсмажити цибулю на маленькому вогні до м'якості.

3. Потім додайте до цибулі пропущений через прес часник. помішуючи, смажте ще протягом однієї хвилини. Потім додайте помідори, томатне Пюро і цукор. Перемішайте і смажте протягом 15 хвилин. В кінці порвіть свіжі листочки базиліку прямо в сковороду. все перемішайте.

Готово!

Томатно-часниковий соус використовується для будь-якого виду пасти, м'ясних страв, супів, страв з морепродуктів, тушкування. звичайно, зі свіжими помідорами соус буде набагато смачніше. Любителі гостренького можуть додати більше часнику або свіжого чилі. Соус можете зберігати в холодильнику, в закритому посуді, якщо є така необхідність.

Смачного!


Подібні рецепти

Томатно-яблучний соус на зиму

Пиріжки зі сливою з дріжджового тіста

Рецепт смачного і ароматного соусу з помідорів і яблук. Для смаку додамо часник і трохи гострого перцю. Соус ідеально підійде до м'яса, птиці і страв з круп. Можна використовувати в якості заправки. опис приготування: Для соусу вибираємо стиглі і солодкі помідори, а яблука краще взяти ароматні...

Томатно-полуничний гаспачо (холодний суп)

Томатно-полуничний гаспачо (холодний суп)

Рецепт приготування оригінального іспанського страви з приємною текстурою і кольором. опис приготування: влітку, коли гаряча їжа не викликає особливої ​​любові, вам на допомогу прийде традиційний іспанська холодний суп — гакпачо! Спробуйте чудове поєднання двох червоних плодів - полуниці і пом...

Томатно-огірковий суп з часниковими грінками

Томатно-огірковий суп з часниковими грінками

Холодний освіжаючий суп із задоволенням поїдять ваші близькі в літню спекотну погоду. А якщо до цього супчику приготувати часникові грінки, буде набагато смачніше. кількість порцій: 4 огірки— 2 штуки(великі) помідори— 2 штуки(великі) Червоний болгарський перець— 1 штука Цибуля ріпчаста— 1 штука...

Томатно-гарбузовий суп «Зігрій-ка»

Томатно-гарбузовий суп «Зігрій-ка»

У прохолодну дощову погоду пропоную вам зігріваючий суп з вдалим поєднанням двох корисних овочів: гарбуза і помідори. А спеції: каррі, імбир і часник, додадуть супу зігріваючий ефект. опис приготування: Перед вами простий рецепт, як приготувати томатно-гарбузовий суп "; Зігрій-ка ";. Ви витрат...

Сирний соус з артишоками і шпинатом

Сирний соус з артишоками і шпинатом

Рецепт приготування соусу з вершкового сиру, сиру Фета, сиру Пармезан, шпинату, артишоки і молоко. Соус незвичайний тим, що запікається в духовці. опис приготування: Соус з артишоками і шпинатом має приємний пікантний смак, без сильної пекучості, з смачним поєднанням сирів, молока і літній зел...