Рецепт Томатно-яблучний соус на зиму

Рецепт Томатно-яблучний соус на зиму
Кількість порцій: 3 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Рецепт смачного і ароматного соусу з помідорів і яблук. Для смаку додамо часник і трохи гострого перцю. Соус ідеально підійде до м'яса, птиці і страв з круп. Можна використовувати в якості заправки.

опис приготування:

Для соусу вибираємо стиглі і солодкі помідори, а яблука краще взяти ароматні, з кислинкою. Таке поєднання найкраще підійде для соусу. Кількість гострого перцю корегуйте за смаком.

  • помідори— 1,5 кілограма
  • яблука— 400-500 грам
  • часник— 8-10 зубчиків
  • Гострий перець— 1 штука(або за смаком)
  • сіль— 1 Ст. ложка
  • цукор— 2 Ст. ложки
  • паприка— 1 Чайна ложка
Томатно-яблучний соус на зиму - фото крок 1 підготуємо інгредієнти.

Томатно-яблучний соус на зиму - фото крок 2 Помідори миємо й нарізаємо крупно. Видаляємо серцевину з яблук і розрізаємо їх на частини. Помідори і яблука пропускаємо через м'ясорубку.

Томатно-яблучний соус на зиму - фото крок 3 У томат з яблуками додаємо пропущений через м'ясорубку часник і гострий перець.

Томатно-яблучний соус на зиму - фото крок 4 насипаємо сіль, цукор і перець. Ставимо каструлю на вогонь.

Томатно-яблучний соус на зиму - фото крок 5 готуємо 30 хвилин на невеликому Вогні, періодично помішуючи. Соус стає трохи гущі.
Киплячий соус розливаємо в стерильні банки і закочує.

Томатно-яблучний соус на зиму - фото крок 6 Томатно-яблучний соус до зими готовий. вдалих заготовок!

Подібні рецепти

Томатно-часниковий соус

Томатно-сметанний соус

Поділюся з вами дуже простим рецептом смачного томатно-часникового соусу. Застосувань у нього — хоч відбавляй! Дуже корисний рецепт в сезон помідорів, коли їх незрозуміло куди дівати. опис приготування: Рецепт томатно-часниковою пасти: 1. Для приготування можна використовувати свіжі помідори а...

Томатно-полуничний гаспачо (холодний суп)

Томатно-полуничний гаспачо (холодний суп)

Рецепт приготування оригінального іспанського страви з приємною текстурою і кольором. опис приготування: влітку, коли гаряча їжа не викликає особливої ​​любові, вам на допомогу прийде традиційний іспанська холодний суп — гакпачо! Спробуйте чудове поєднання двох червоних плодів - полуниці і пом...

Томатно-огірковий суп з часниковими грінками

Томатно-огірковий суп з часниковими грінками

Холодний освіжаючий суп із задоволенням поїдять ваші близькі в літню спекотну погоду. А якщо до цього супчику приготувати часникові грінки, буде набагато смачніше. кількість порцій: 4 огірки— 2 штуки(великі) помідори— 2 штуки(великі) Червоний болгарський перець— 1 штука Цибуля ріпчаста— 1 штука...

Томатно-гарбузовий суп «Зігрій-ка»

Томатно-гарбузовий суп «Зігрій-ка»

У прохолодну дощову погоду пропоную вам зігріваючий суп з вдалим поєднанням двох корисних овочів: гарбуза і помідори. А спеції: каррі, імбир і часник, додадуть супу зігріваючий ефект. опис приготування: Перед вами простий рецепт, як приготувати томатно-гарбузовий суп "; Зігрій-ка ";. Ви витрат...

Морозиво з банана і молока

Морозиво з банана і молока

Способів приготування такого морозива кілька: можна заморозити збиті фрукти або змішати банани з йогуртом або ж приготувати вершкове морозиво з банановим наповнювачем. опис приготування: Готувати морозиво з банана в домашніх умовах дуже просто і швидко. Воно має специфічний смак, оцінити який ...