Рецепт Томатно-гарбузовий суп «Зігрій-ка»

Рецепт Томатно-гарбузовий суп «Зігрій-ка»
Кількість порцій: 4 Час приготування: 30 хв.
У прохолодну дощову погоду пропоную вам зігріваючий суп з вдалим поєднанням двох корисних овочів: гарбуза і помідори. А спеції: каррі, імбир і часник, додадуть супу зігріваючий ефект.

опис приготування:

Перед вами простий рецепт, як приготувати томатно-гарбузовий суп "; Зігрій-ка ";. Ви витратите всього 30 хвилин на його приготування. Подавати суп-пюре можна з насінням гарбуза чи соняшника, м'яким сиром або сухарями. Готуйте з користю і задоволенням!

  • гарбуз— 400 грам
  • помідор— 200 грам
  • Цибуля— 1 штука
  • часник сушений— 1 Чайна ложка
  • Масло оливкове— 1 Ст. ложка
  • Бальзамічний оцет— 1 Чайна ложка
  • каррі— 1 щіпка
  • вода— 1 Склянка(гаряча)
  • цукор— 1 Чайна ложка
  • сіль— За смаком
  • перець— За смаком
  • сир копчений— 100 грам(для подачі)
  • насіння соняшнику— 2 Ст. ложки(для подачі)
  • зелень— 1 пучок(петрушка, базилік)
Томатно-гарбузовий суп Підготуйте необхідні продукти. Овочі та зелень помийте і очистіть.

Томатно-гарбузовий суп Масло розігрійте в глибокій сковороді або сотейнику, додайте подрібнену цибулю, часник і каррі. Пасеруйте до м'якості цибулі.

Томатно-гарбузовий суп Гарбуз поріжте на кубики, додайте до цибулі, тушкуйте під закритою кришкою до м'якості. Помідори перекрутити в блендері до стану пюре, додайте до овочів і тушкуйте протягом 5 хвилин. Блендером пюріруйте овочі. Додайте склянку гарячої води, сіль, перець за смаком. Варіть протягом 10 хвилин.

Томатно-гарбузовий суп додайте вершки, бальзамічний оцет і цукор за смаком, перемішайте. Подавайте томатно-гарбузовий суп гарячим з кубиками копченого сиру, насінням і зеленню. Смачного!

Подібні рецепти

Томатно-полуничний гаспачо (холодний суп)

Мідії в воке

Рецепт приготування оригінального іспанського страви з приємною текстурою і кольором. опис приготування: влітку, коли гаряча їжа не викликає особливої ​​любові, вам на допомогу прийде традиційний іспанська холодний суп — гакпачо! Спробуйте чудове поєднання двох червоних плодів - полуниці і пом...

Томатно-огірковий суп з часниковими грінками

Томатно-огірковий суп з часниковими грінками

Холодний освіжаючий суп із задоволенням поїдять ваші близькі в літню спекотну погоду. А якщо до цього супчику приготувати часникові грінки, буде набагато смачніше. кількість порцій: 4 огірки— 2 штуки(великі) помідори— 2 штуки(великі) Червоний болгарський перець— 1 штука Цибуля ріпчаста— 1 штука...

Томатно-часниковий соус

Томатно-часниковий соус

Поділюся з вами дуже простим рецептом смачного томатно-часникового соусу. Застосувань у нього — хоч відбавляй! Дуже корисний рецепт в сезон помідорів, коли їх незрозуміло куди дівати. опис приготування: Рецепт томатно-часниковою пасти: 1. Для приготування можна використовувати свіжі помідори а...

Томатно-яблучний соус на зиму

Томатно-яблучний соус на зиму

Рецепт смачного і ароматного соусу з помідорів і яблук. Для смаку додамо часник і трохи гострого перцю. Соус ідеально підійде до м'яса, птиці і страв з круп. Можна використовувати в якості заправки. опис приготування: Для соусу вибираємо стиглі і солодкі помідори, а яблука краще взяти ароматні...

Морозиво з банана і молока

Морозиво з банана і молока

Способів приготування такого морозива кілька: можна заморозити збиті фрукти або змішати банани з йогуртом або ж приготувати вершкове морозиво з банановим наповнювачем. опис приготування: Готувати морозиво з банана в домашніх умовах дуже просто і швидко. Воно має специфічний смак, оцінити який ...