Рецепт Томатно-гарбузовий суп «Зігрій-ка»
У прохолодну дощову погоду пропоную вам зігріваючий суп з вдалим поєднанням двох корисних овочів: гарбуза і помідори. А спеції: каррі, імбир і часник, додадуть супу зігріваючий ефект.
опис приготування:
Перед вами простий рецепт, як приготувати томатно-гарбузовий суп "; Зігрій-ка ";. Ви витратите всього 30 хвилин на його приготування. Подавати суп-пюре можна з насінням гарбуза чи соняшника, м'яким сиром або сухарями. Готуйте з користю і задоволенням!
- гарбуз— 400 грам
- помідор— 200 грам
- Цибуля— 1 штука
- часник сушений— 1 Чайна ложка
- Масло оливкове— 1 Ст. ложка
- Бальзамічний оцет— 1 Чайна ложка
- каррі— 1 щіпка
- вода— 1 Склянка(гаряча)
- цукор— 1 Чайна ложка
- сіль— За смаком
- перець— За смаком
- сир копчений— 100 грам(для подачі)
- насіння соняшнику— 2 Ст. ложки(для подачі)
- зелень— 1 пучок(петрушка, базилік)
Масло розігрійте в глибокій сковороді або сотейнику, додайте подрібнену цибулю, часник і каррі. Пасеруйте до м'якості цибулі.
Гарбуз поріжте на кубики, додайте до цибулі, тушкуйте під закритою кришкою до м'якості. Помідори перекрутити в блендері до стану пюре, додайте до овочів і тушкуйте протягом 5 хвилин. Блендером пюріруйте овочі. Додайте склянку гарячої води, сіль, перець за смаком. Варіть протягом 10 хвилин.
додайте вершки, бальзамічний оцет і цукор за смаком, перемішайте. Подавайте томатно-гарбузовий суп гарячим з кубиками копченого сиру, насінням і зеленню. Смачного!
Подібні рецепти
Мідії в воке
Рецепт приготування оригінального іспанського страви з приємною текстурою і кольором. опис приготування: влітку, коли гаряча їжа не викликає особливої любові, вам на допомогу прийде традиційний іспанська холодний суп — гакпачо! Спробуйте чудове поєднання двох червоних плодів - полуниці і пом...
Томатно-огірковий суп з часниковими грінками
Холодний освіжаючий суп із задоволенням поїдять ваші близькі в літню спекотну погоду. А якщо до цього супчику приготувати часникові грінки, буде набагато смачніше. кількість порцій: 4 огірки— 2 штуки(великі) помідори— 2 штуки(великі) Червоний болгарський перець— 1 штука Цибуля ріпчаста— 1 штука...
Томатно-часниковий соус
Поділюся з вами дуже простим рецептом смачного томатно-часникового соусу. Застосувань у нього — хоч відбавляй! Дуже корисний рецепт в сезон помідорів, коли їх незрозуміло куди дівати. опис приготування: Рецепт томатно-часниковою пасти: 1. Для приготування можна використовувати свіжі помідори а...
Томатно-яблучний соус на зиму
Рецепт смачного і ароматного соусу з помідорів і яблук. Для смаку додамо часник і трохи гострого перцю. Соус ідеально підійде до м'яса, птиці і страв з круп. Можна використовувати в якості заправки. опис приготування: Для соусу вибираємо стиглі і солодкі помідори, а яблука краще взяти ароматні...
Морозиво з банана і молока
Способів приготування такого морозива кілька: можна заморозити збиті фрукти або змішати банани з йогуртом або ж приготувати вершкове морозиво з банановим наповнювачем. опис приготування: Готувати морозиво з банана в домашніх умовах дуже просто і швидко. Воно має специфічний смак, оцінити який ...