Рецепт Свинячі вушка хе
Свинячі вушка хе готуйте напередодні планованої подачі, т.к. вушка будуть маринуватися в холодильнику протягом доби. це — відмінна закуска, якої можна "; балуватися" ввечері при перегляді змагань.
опис приготування:
Як приготувати свинячі вушка хе?
1. Вушка промийте і почистіть, викладіть в каструлю, залийте водою і варіть до м'якості, періодично помішуючи. Варяться вуха години дві.
2. Готові свинячі вушка промийте.
3. Свинячі вушка просушіть паперовим рушником або викладіть в друшляк, щоб стекла вода.
4. Поріжте вуха тонкими смужками. Нарізані вушка викладіть в глибоку миску.
5. Посипте нарізані вушка цукром, сіллю, меленим коріандром, влийте оцет, соєвий соус, рослинна олія. ретельно перемішайте.
6. Часник очистіть і подрібніть ножем.
7. Посипте вушка нарізаним часником і перемішайте.
8. Залиште вушка на добу в холодильнику в закритому посуді маринуватися.
9. Подавайте вушка в прозорому стакані або мисці охолодженими. Бажано, з пивом
Свинячі вушка хе готові!
Смачного!
- свинячі вушка— 8 штук
- часник— 2-3 зубчиків
- Масло рослинне— 3 Ст. ложки
- Коріанд мелений— 1 Чайна ложка
- цукор— 1/2 чайних ложки
- Соєвий соус— 4 Ст. ложки
- Оцет 70-проц. — 2 чайних ложки
- сіль— За смаком
1. Вушка промийте і почистіть, викладіть в каструлю, залийте водою і варіть до м'якості, періодично помішуючи. Варяться вуха години дві.
2. Готові свинячі вушка промийте.
3. Свинячі вушка просушіть паперовим рушником або викладіть в друшляк, щоб стекла вода.
4. Поріжте вуха тонкими смужками. Нарізані вушка викладіть в глибоку миску.
5. Посипте нарізані вушка цукром, сіллю, меленим коріандром, влийте оцет, соєвий соус, рослинна олія. ретельно перемішайте.
6. Часник очистіть і подрібніть ножем.
7. Посипте вушка нарізаним часником і перемішайте.
8. Залиште вушка на добу в холодильнику в закритому посуді маринуватися.
9. Подавайте вушка в прозорому стакані або мисці охолодженими. Бажано, з пивом
Свинячі вушка хе готові!
Смачного!
Подібні рецепти
Печиво «свинячі вушка»
Свинячі вушка до пива — проста в приготуванні, бюджетна всіма улюблена закуска. Вушка зазвичай відварюють і нарізають тонкими смужками. Можна відварені свинячі вушка і обсмажити до хрусткої скоринки. опис приготування: Як приготувати свинячі вушка до пива? 1. Вушка промийте і почистіть, виклад...
Свинячі вушка по-китайськи
Свинячі вушка по-китайськи готувати просто. правда, знадобляться деякі спеції і ктайское вино. розповім, ніж та що замінити. Обов'язково приготуйте свинячі вушка по-китайськи будинку. поїхали! опис приготування: До свинячим вушках по-китайськи можна подати соус з чилі. Для цього в блендері тре...
Свинячі вушка по-корейськи
Свиные уши – это отличная холодная закуска. Их готовят разными способами. Розповім і свій, як приготувати свинячі вушка по-корейськи. Блюдо пикантное и ароматное, такое часто подают к холодному пиву. опис приготування: Сегодня очень часто можно увидеть на прилавках магазинов подобную закуску. ...
Свинячі вушка в духовці
Свинячі вушка в духовці готуються наступним чином. Спочатку їх треба відварити до м'якості, а потім запекти в духовці зі спеціями. Страву можна подавати як холодним, так і гарячим. просто, смачно, дешево! опис приготування: Як приготувати свинячі вушка в духовці? 1. очищення вуха, промийте під...
Свинячі вушка в клярі
Свинячі вушка в клярі готуються протягом 3 годин. Виходить чудова хрустка закуска до пива чи просто для любителів смачно похрумтіти під перегляд спортивного матчу. Зберігаються вушка будинку 2-3 дня. опис приготування: Як приготувати свинячі вушка в клярі? 1. Вушка почистіть і промийте під про...