Рецепт Свинячі вушка в клярі

Рецепт Свинячі вушка в клярі
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 3 г. 0 хв.
Свинячі вушка в клярі готуються протягом 3 годин. Виходить чудова хрустка закуска до пива чи просто для любителів смачно похрумтіти під перегляд спортивного матчу. Зберігаються вушка будинку 2-3 дня.

опис приготування:

Як приготувати свинячі вушка в клярі?

1. Вушка почистіть і промийте під проточною водою. Викладіть в каструлю, залийте водою, доведіть до кипіння і варіть на великому вогні протягом 3 хвилин. Потім зніміть з вогню.

2. В іншу каструлю викладіть очищений і розрізаний навпіл цибулю, очищену і нарізану товстими кружальцями моркву, лавровий лист, чебрець і перець горошком. Викладіть вуха до овочів і залийте холодною водою. Доведіть до кипіння, потім зменшіть вогонь до середньо-повільного, прикрийте кришкою і варіть протягом 2-3 годин.

3. Вушка будуть готові, коли їх легко можна буде проткнути ножем.

4. Відварені вуха викладіть на денце, зверху накрийте іншим і поставте прес. Залиште вуха в такому положенні до охолодження.

5. Потім наріжте вуха смужками.

6. Приготуйте три миски — одну з борошном, другу — зі збитими яйцями і третю — з панірувальними сухарями.

7. У сковороді нагрійте рослинну олію і обсмажте свинячі вушка в клярі до золотисто-коричневої скоринки.

Подавайте з улюбленим соусом.

Смачного!

  • свинячі вушка— 2 штуки
  • цибулина— 1 штука
  • Чорний перець горошком— 5-6 штук
  • морква— 1 штука
  • Лавровий лист— 1-2 штук
  • чебрець, гілочки— 1-2 штук
  • борошно— 100 грам
  • яйця— 2 штуки
  • молоко— 50 мілілітрів
  • Панірувальні сухарі— 2/3 склянки
  • Масло рослинне— 6-8 Ст. ложок
Як приготувати свинячі вушка в клярі?

1. Вушка почистіть і промийте під проточною водою. Викладіть в каструлю, залийте водою, доведіть до кипіння і варіть на великому вогні протягом 3 хвилин. Потім зніміть з вогню.

2. В іншу каструлю викладіть очищений і розрізаний навпіл цибулю, очищену і нарізану товстими кружальцями моркву, лавровий лист, чебрець і перець горошком. Викладіть вуха до овочів і залийте холодною водою. Доведіть до кипіння, потім зменшіть вогонь до середньо-повільного, прикрийте кришкою і варіть протягом 2-3 годин.

3. Вушка будуть готові, коли їх легко можна буде проткнути ножем.

4. Відварені вуха викладіть на денце, зверху накрийте іншим і поставте прес. Залиште вуха в такому положенні до охолодження.

5. Потім наріжте вуха смужками.

6. Приготуйте три миски — одну з борошном, другу — зі збитими яйцями і третю — з панірувальними сухарями.

7. У сковороді нагрійте рослинну олію і обсмажте свинячі вушка в клярі до золотисто-коричневої скоринки.

Подавайте з улюбленим соусом.

Смачного!

Подібні рецепти

Свинячі вушка хе

Льон з кефіром для схуднення

Свинячі вушка хе готуйте напередодні планованої подачі, т.к. вушка будуть маринуватися в холодильнику протягом доби. це — відмінна закуска, якої можна "; балуватися" ввечері при перегляді змагань. опис приготування: Як приготувати свинячі вушка хе? 1. Вушка промийте і почистіть, викладіть в ка...

Свинячі вушка до пива

Свинячі вушка до пива

Свинячі вушка до пива — проста в приготуванні, бюджетна всіма улюблена закуска. Вушка зазвичай відварюють і нарізають тонкими смужками. Можна відварені свинячі вушка і обсмажити до хрусткої скоринки. опис приготування: Як приготувати свинячі вушка до пива? 1. Вушка промийте і почистіть, виклад...

Свинячі вушка по-китайськи

Свинячі вушка по-китайськи

Свинячі вушка по-китайськи готувати просто. правда, знадобляться деякі спеції і ктайское вино. розповім, ніж та що замінити. Обов'язково приготуйте свинячі вушка по-китайськи будинку. поїхали! опис приготування: До свинячим вушках по-китайськи можна подати соус з чилі. Для цього в блендері тре...

Свинячі вушка по-корейськи

Свинячі вушка по-корейськи

Свиные уши – это отличная холодная закуска. Их готовят разными способами. Розповім і свій, як приготувати свинячі вушка по-корейськи. Блюдо пикантное и ароматное, такое часто подают к холодному пиву. опис приготування: Сегодня очень часто можно увидеть на прилавках магазинов подобную закуску. ...

Свинячі вушка в духовці

Свинячі вушка в духовці

Свинячі вушка в духовці готуються наступним чином. Спочатку їх треба відварити до м'якості, а потім запекти в духовці зі спеціями. Страву можна подавати як холодним, так і гарячим. просто, смачно, дешево! опис приготування: Як приготувати свинячі вушка в духовці? 1. очищення вуха, промийте під...