Рецепт Свинячі вушка до пива
Свинячі вушка до пива — проста в приготуванні, бюджетна всіма улюблена закуска. Вушка зазвичай відварюють і нарізають тонкими смужками. Можна відварені свинячі вушка і обсмажити до хрусткої скоринки.
опис приготування:
Як приготувати свинячі вушка до пива?
1. Вушка промийте і почистіть, викладіть в каструлю, залийте водою і варіть до м'якості, періодично помішуючи, щоб не прилипали до дна. Вариться вони будуть приблизно години дві після закипання. проткніть виделкою, щоб переконатися, що вушка — м'які.
2. Готові свинячі вушка промийте під проточною водою.
3. Вушка просушіть паперовим рушником.
4. Наріжте вуха уздовж тонкими смужками.
5. Посипте вушка сіллю, перемішайте.
6. Часник почистіть і дрібно наріжте ножем або пропустіть через прес.
7. Посипте вушка часником і перемішайте.
8. Залиште вушка на годинку-другу маринуватися.
9. Подавайте свинячі вушка в глибокій мисці охолодженими до пива.
Свинячі вушка до пива готові!
Смачного!
- свинячі вушка— 8 штук
- часник— 2-3 зубчиків
- Масло рослинне— 3 Ст. ложки
- сіль— За смаком
1. Вушка промийте і почистіть, викладіть в каструлю, залийте водою і варіть до м'якості, періодично помішуючи, щоб не прилипали до дна. Вариться вони будуть приблизно години дві після закипання. проткніть виделкою, щоб переконатися, що вушка — м'які.
2. Готові свинячі вушка промийте під проточною водою.
3. Вушка просушіть паперовим рушником.
4. Наріжте вуха уздовж тонкими смужками.
5. Посипте вушка сіллю, перемішайте.
6. Часник почистіть і дрібно наріжте ножем або пропустіть через прес.
7. Посипте вушка часником і перемішайте.
8. Залиште вушка на годинку-другу маринуватися.
9. Подавайте свинячі вушка в глибокій мисці охолодженими до пива.
Свинячі вушка до пива готові!
Смачного!
Подібні рецепти
Печиво «свинячі вушка»
Свинячі вушка хе готуйте напередодні планованої подачі, т.к. вушка будуть маринуватися в холодильнику протягом доби. це — відмінна закуска, якої можна "; балуватися" ввечері при перегляді змагань. опис приготування: Як приготувати свинячі вушка хе? 1. Вушка промийте і почистіть, викладіть в ка...
Свинячі вушка по-китайськи
Свинячі вушка по-китайськи готувати просто. правда, знадобляться деякі спеції і ктайское вино. розповім, ніж та що замінити. Обов'язково приготуйте свинячі вушка по-китайськи будинку. поїхали! опис приготування: До свинячим вушках по-китайськи можна подати соус з чилі. Для цього в блендері тре...
Свинячі вушка по-корейськи
Свиные уши – это отличная холодная закуска. Их готовят разными способами. Розповім і свій, як приготувати свинячі вушка по-корейськи. Блюдо пикантное и ароматное, такое часто подают к холодному пиву. опис приготування: Сегодня очень часто можно увидеть на прилавках магазинов подобную закуску. ...
Свинячі вушка в духовці
Свинячі вушка в духовці готуються наступним чином. Спочатку їх треба відварити до м'якості, а потім запекти в духовці зі спеціями. Страву можна подавати як холодним, так і гарячим. просто, смачно, дешево! опис приготування: Як приготувати свинячі вушка в духовці? 1. очищення вуха, промийте під...
Свинячі вушка в клярі
Свинячі вушка в клярі готуються протягом 3 годин. Виходить чудова хрустка закуска до пива чи просто для любителів смачно похрумтіти під перегляд спортивного матчу. Зберігаються вушка будинку 2-3 дня. опис приготування: Як приготувати свинячі вушка в клярі? 1. Вушка почистіть і промийте під про...