Рецепт Тетері щание

Рецепт Тетері щание
Кількість порцій: 1 Час приготування: 10 хв.
Рецепт приготування тюрей з квасу, натертого часником підсушеного чорного хліба, ріпчастої цибулі і зеленого лука.


опис приготування:

Тетері - холодну російське блюдо з квасу і хліба. У тюрі також додають дрібно нарізані або дрібно натерті овочі: цибуля, хрін, REER і т.д.. З давніх часів це блюдо було найпоширенішим під час посту. В даний час тюрі виконують роль рідкої закуски і готуються найчастіше влітку, в спекотні дні. Також тюрі можна вживати при відсутності апетиту, при втоми і застуді, після того, як бани. Це дуже просте, швидке і дешеве блюдо.

Як приготувати тюрі щание:

Дрібно нашаткувати капусту. Очистити цибулю і подрібнити. Натерти черствий хліб на тертці. Перемішати всі інгредієнти в тарілці, додати рослинне масло і залити вміст квасом. Додати сіль і перець за смаком. Посипати подрібненою зеленню і відразу ж подавати.


  • квашеної капусти— 120 грам
  • черствого черного хлеба— 40 грам
  • ріпчаста цибуля— 1 штука
  • рослинної олії— 2 чайних ложки
  • квасу— 500 мілілітрів
  • зелень кропу— За смаком
  • чорний мелений перець і сіль— За смаком
Тетері - холодну російське блюдо з квасу і хліба. У тюрі також додають дрібно нарізані або дрібно натерті овочі: цибуля, хрін, REER і т.д.. З давніх часів це блюдо було найпоширенішим під час посту. В даний час тюрі виконують роль рідкої закуски і готуються найчастіше влітку, в спекотні дні. Також тюрі можна вживати при відсутності апетиту, при втоми і застуді, після того, як бани. Це дуже просте, швидке і дешеве блюдо.

Як приготувати тюрі щание:

Дрібно нашаткувати капусту. Очистити цибулю і подрібнити. Натерти черствий хліб на тертці. Перемішати всі інгредієнти в тарілці, додати рослинне масло і залити вміст квасом. Додати сіль і перець за смаком. Посипати подрібненою зеленню і відразу ж подавати.


Подібні рецепти

Тетері квасні

Лобіо з червоної квасолі (класичний рецепт)

Приготування страви Тетері на основі з квасу. опис приготування: Тетеря - старовинне російське блюдо з квасу, хліба (сухарів) і порт, так звана хлібна окрошка на квасу. Тетері подавалися холодними і вживалися відразу ж, заздалегідь тюрі не готувалися. Для тюрі брався тільки білий або світлий х...

Морозиво з банана і молока

Морозиво з банана і молока

Способів приготування такого морозива кілька: можна заморозити збиті фрукти або змішати банани з йогуртом або ж приготувати вершкове морозиво з банановим наповнювачем. опис приготування: Готувати морозиво з банана в домашніх умовах дуже просто і швидко. Воно має специфічний смак, оцінити який ...

Свинячі зрази

Свинячі зрази

свинячі зрази — чудовий спосіб приготування зразів зі свинини. Блюдо ідеально вписується в гармонію святкового застілля — наприклад, в честь Нового року. Спробуйте — всі будуть в захваті! опис приготування: Якщо ви, як і багато інших кулінари нашої країни, завжди впевнені у виборі головної стр...

Сироедческая гречана каша

Сироедческая гречана каша

Варка вбиває вітаміни в крупі, а такий спосіб приготування дуже простий і надійний. дивіться рецепт. опис приготування: розповідаю, як приготувати сироедческую гречану кашу: 1. Для початку замочіть гречку на ніч. На ранок промийте її. зачекайте, поки вся вода стече. 2. Гречку перекладіть в чаш...

Сирники з рікотти

Сирники з рікотти

Сирники з рікотти — це не зовсім ті сирники, що з сиру, вони виходять набагато ніжніше і смачніше. Готуються як звичайні сирники, на всякий випадок розповім як, це однозначно варто спробувати! опис приготування: Хто ж з нас не любить сирники? Риторичне питання! Але ми звикли їх готувати з сиру...