Рецепт Терпкий «три сиру» з помідорами

Рецепт Терпкий «три сиру» з помідорами
Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 г. 20 хв.
Рецепт приготування тарта з листкового тіста з помідорами, сиром Чеддер, пекорино, пармезан, петрушкою, чебрецем і орегано.

опис приготування:

Тарт з сиром і помідорами - відмінна хрустка закуска.

  • стиглих помідора— 2-3 штук
  • лист замороженого листкового тіста— 1 штука
  • топленого солоного масла— 1 Ст. ложка
  • часнику— 2 зубчики
  • петрушки— 3 Ст. ложки
  • гілочки свіжого чебрецю— 4 штуки
  • свіжого орегано— 1 Ст. ложка
  • білого сиру Чеддер— 1/3 склянки
  • сиру Пекоріно— 1/4 склянки
  • сиру пармезану— 1/4 склянки
  • сіль і мелений чорний перець— За смаком
Тарт 1. Розігріти духовку до 200 градусів. Помідори нарізати скибочками завтовшки 3 мм і покласти на кілька паперових рушників, щоб стекла рідина. Накрити помідори зверху іншим паперовим рушником і дати постояти 30 хвилин.

Тарт 2. Між іншим, дістати лист листкового тіста з морозилки і дати відтанути при кімнатній температурі. Викласти листкове тісто на деко, застелене пергаментним папером, і за допомогою вилки наколоти тісто по всій поверхні, щоб запобігти роздування під час випічки. У невеликій мисці змішати розтоплене вершкове масло з подрібненим часником, подрібненою зеленню петрушки, чебрецю і орегано.

Тарт 3. Рівномірно розподілити суміш по всій поверхні листкового тіста.

Тарт 4. Посипати зверху тертим сиром, залишивши трохи пармезану.

Тарт 5. Викласти скибочки помідорів поверх сиру. Добре приправити сіллю і чорним перцем.

Тарт 6. Посипати зверху сиром Пармезан.

Тарт 7. Випікати тарт протягом 30 хвилин, поки тісто не стане золотисто-коричневим, а сир не розплавиться. Дістати тарт з духовки і дати охолонути на решітці протягом 5 хвилин. розрізати на 6 квадратів і відразу ж подавати.

Подібні рецепти

Терпкий « Пион » з яблуком

Терпкий «Tatin» з грушами

романтический и очень вкусный французский открытый пирог — тарт "Пион" з яблуком. борошно— 180-200 грам яблуко— 3 штуки цукор— 100 грам Вершкове масло— 100 грам яйце— 1 штука вершки— 1/3 склянки(жирні) розпушувач— 2  чайних ложки кориця мелена— 1 Чайна ложка сіль— 1 щіпка ...

Тарталетки з сиру

Тарталетки з сиру

завдяки рецептом, як приготувати тарталетки з сиру, можна зробити оригінальну подачу будь-якого салату або закуски. Незважаючи на гадану складність рецепта, робляться вони простіше простого і дуже швидко. опис приготування: Для приготування подібних тарталеток можна використовувати будь-який в...

Террін з козячого сиру та копченої сьомги

Террін з козячого сиру та копченої сьомги

чудовий, легкий в приготуванні аперитив. Насолоджуйтеся оригінальним поєднанням смаків і поділіться з друзями цим новозеландським рецептом! кількість порцій: 3-4 лосось— 200 грам(слабо солона в нарізці) козиний сир— 300 грам(кімнатної температури) Capicola і корнішони— 50-100 грам(корнішони др...

Сирний суп з твердого сиру

Сирний суп з твердого сиру

Цей сирний суп краще готувати в холодну пору року, адже він виходить досить калорійним і з насиченим смаком. Рецепт приготування нескладний, і часу на підготовку у вас піде зовсім небагато. опис приготування: Сирні супчики можна приготувати з будь-яких видів сиру. Але найчастіше ми готуємо їх ...

Морозиво з банана і молока

Морозиво з банана і молока

Способів приготування такого морозива кілька: можна заморозити збиті фрукти або змішати банани з йогуртом або ж приготувати вершкове морозиво з банановим наповнювачем. опис приготування: Готувати морозиво з банана в домашніх умовах дуже просто і швидко. Воно має специфічний смак, оцінити який ...