Рецепт Толма з яловичини

Рецепт Толма з яловичини
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Щоб приготувати справжню толму, потрібно активно використовувати спеції, виноградне листя і свіже м'ясо. Нижче представлений рецепт приготування толми з яловичини.

опис приготування:

Даний рецепт приготування толми з яловичини умовно ділиться на три етапи. Спочатку ми готуємо виноградне листя, потім готуємо фарш, після чого загортаємо фарш в листя і тушкуємо на середньому вогні до готовності.

  • Виноградне листя— 50 штук
  • фарш яловичий— 800 грам
  • Цибуля— 2 штуки
  • морквина— 1 штука
  • петрушка— 1 штука
  • Мал— 2/3 склянки
  • перець— За смаком
  • обкладинка— За смаком
  • чебрець сухий— За смаком
  • сіль— За смаком
  • крем— За смаком
  • часник— За смаком
Толма з яловичини - фото крок 1 Розморожуємо листя винограду. Поки вони розморожуються, доводимо до кипіння підсолену воду в каструлі.

Толма з яловичини - фото крок 2 Готуємо яловичий фарш.

Толма з яловичини - фото крок 3 натираємо моркву.

Толма з яловичини - фото крок 4 подрібнюємо цибулю.

Толма з яловичини - фото крок 5 подрібнюємо зелень.

Толма з яловичини - фото крок 6 Розморожені виноградне листя опускаємо в киплячу підсолену воду. виймаємо, коли листя поміняють колір. Позбавляємося від хвостиків, зливаємо воду.

Толма з яловичини - фото крок 7 Обсмажуємо на сковорідці моркву і цибулю. По готовності зсипають рис, морква, цибуля, м'ясо в одну миску. додаємо спеції: чебрець, корицю, все інше, солимо і перемішуємо.

Толма з яловичини - фото крок 8 перемішуємо ретельно.

Толма з яловичини - фото крок 9 Загортаємо фарш в листочки.

Толма з яловичини - фото крок 10 Коли весь фарш загорнути в листочки, викладаємо толму в каструлі.

Толма з яловичини - фото крок 11 Каструлю накриваємо тарілкою, попередньо заливши підсоленої води. Тушкуємо на середньої вогні до готовності. Готовність перевіряємо дослідним шляхом, тобто, просто спробувавши толму на смак. В середньому гаситься 30-50 хвилин. Поки толма гаситься, готуємо часниковий соус зі сметаною — видавлюємо часник в сметану і перемішуємо.

Подібні рецепти

Тайський салат з яловичини

Толма річна

Рецепт приготування тайського салату зі смаженої яловичини з пряним рисом, цибулею, м'ятою, кінзою, тайським чилі і огірком. опис приготування: Смажений на грилі стейк ідеально поєднується з білим рисом і свіжою зеленню. перець— 1 Чайна ложка кайенского перцю— 1 Чайна ложка білого рису— 1 Ст...

Морозиво з банана і молока

Морозиво з банана і молока

Способів приготування такого морозива кілька: можна заморозити збиті фрукти або змішати банани з йогуртом або ж приготувати вершкове морозиво з банановим наповнювачем. опис приготування: Готувати морозиво з банана в домашніх умовах дуже просто і швидко. Воно має специфічний смак, оцінити який ...

Свинячі зрази

Свинячі зрази

свинячі зрази — чудовий спосіб приготування зразів зі свинини. Блюдо ідеально вписується в гармонію святкового застілля — наприклад, в честь Нового року. Спробуйте — всі будуть в захваті! опис приготування: Якщо ви, як і багато інших кулінари нашої країни, завжди впевнені у виборі головної стр...

Сироедческая гречана каша

Сироедческая гречана каша

Варка вбиває вітаміни в крупі, а такий спосіб приготування дуже простий і надійний. дивіться рецепт. опис приготування: розповідаю, як приготувати сироедческую гречану кашу: 1. Для початку замочіть гречку на ніч. На ранок промийте її. зачекайте, поки вся вода стече. 2. Гречку перекладіть в чаш...

Сирники з рікотти

Сирники з рікотти

Сирники з рікотти — це не зовсім ті сирники, що з сиру, вони виходять набагато ніжніше і смачніше. Готуються як звичайні сирники, на всякий випадок розповім як, це однозначно варто спробувати! опис приготування: Хто ж з нас не любить сирники? Риторичне питання! Але ми звикли їх готувати з сиру...