Рецепт Толма з яловичини
Щоб приготувати справжню толму, потрібно активно використовувати спеції, виноградне листя і свіже м'ясо. Нижче представлений рецепт приготування толми з яловичини.
опис приготування:
Даний рецепт приготування толми з яловичини умовно ділиться на три етапи. Спочатку ми готуємо виноградне листя, потім готуємо фарш, після чого загортаємо фарш в листя і тушкуємо на середньому вогні до готовності.
- Виноградне листя— 50 штук
- фарш яловичий— 800 грам
- Цибуля— 2 штуки
- морквина— 1 штука
- петрушка— 1 штука
- Мал— 2/3 склянки
- перець— За смаком
- обкладинка— За смаком
- чебрець сухий— За смаком
- сіль— За смаком
- крем— За смаком
- часник— За смаком
Готуємо яловичий фарш.
натираємо моркву.
подрібнюємо цибулю.
подрібнюємо зелень.
Розморожені виноградне листя опускаємо в киплячу підсолену воду. виймаємо, коли листя поміняють колір. Позбавляємося від хвостиків, зливаємо воду.
Обсмажуємо на сковорідці моркву і цибулю. По готовності зсипають рис, морква, цибуля, м'ясо в одну миску. додаємо спеції: чебрець, корицю, все інше, солимо і перемішуємо.
перемішуємо ретельно.
Загортаємо фарш в листочки.
Коли весь фарш загорнути в листочки, викладаємо толму в каструлі.
Каструлю накриваємо тарілкою, попередньо заливши підсоленої води. Тушкуємо на середньої вогні до готовності. Готовність перевіряємо дослідним шляхом, тобто, просто спробувавши толму на смак. В середньому гаситься 30-50 хвилин. Поки толма гаситься, готуємо часниковий соус зі сметаною — видавлюємо часник в сметану і перемішуємо.
Подібні рецепти
Толма річна
Рецепт приготування тайського салату зі смаженої яловичини з пряним рисом, цибулею, м'ятою, кінзою, тайським чилі і огірком. опис приготування: Смажений на грилі стейк ідеально поєднується з білим рисом і свіжою зеленню. перець— 1 Чайна ложка кайенского перцю— 1 Чайна ложка білого рису— 1 Ст...
Морозиво з банана і молока
Способів приготування такого морозива кілька: можна заморозити збиті фрукти або змішати банани з йогуртом або ж приготувати вершкове морозиво з банановим наповнювачем. опис приготування: Готувати морозиво з банана в домашніх умовах дуже просто і швидко. Воно має специфічний смак, оцінити який ...
Свинячі зрази
свинячі зрази — чудовий спосіб приготування зразів зі свинини. Блюдо ідеально вписується в гармонію святкового застілля — наприклад, в честь Нового року. Спробуйте — всі будуть в захваті! опис приготування: Якщо ви, як і багато інших кулінари нашої країни, завжди впевнені у виборі головної стр...
Сироедческая гречана каша
Варка вбиває вітаміни в крупі, а такий спосіб приготування дуже простий і надійний. дивіться рецепт. опис приготування: розповідаю, як приготувати сироедческую гречану кашу: 1. Для початку замочіть гречку на ніч. На ранок промийте її. зачекайте, поки вся вода стече. 2. Гречку перекладіть в чаш...
Сирники з рікотти
Сирники з рікотти — це не зовсім ті сирники, що з сиру, вони виходять набагато ніжніше і смачніше. Готуються як звичайні сирники, на всякий випадок розповім як, це однозначно варто спробувати! опис приготування: Хто ж з нас не любить сирники? Риторичне питання! Але ми звикли їх готувати з сиру...